- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Blu-ray lemez tapasztalatok
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
PiciDikenz #6350 üzenetére
Hogy teljesen őszinte legyek még nem volt időm kipróbálni
De nagyon jó áron volt, és gameplayek alapján is jónak tűnt, így kár volt ott hagyni
Aramir nem akarom senki elől elhappolni a játékot, mivel még NES-em nincs is, de az jó jel ha van benne angol nyelv, lehet ránézek majd hogy hol áll meg a licit...
Armitage köszi a dícséretet,de az én "gyűjteményem" egyáltalán nem kiemelkedő (főleg a Tietekhez képest
) így még ezzel várnék egy kicsit, lelkes újonc vagyok retro téren (bár be kell vallani elég drága hobbi
)
-
PHM
addikt
válasz
PiciDikenz #6350 üzenetére
Igen. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest