-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBR
senior tag
A.
-
Tom5
addikt
Hétévégén kapok egy Sega Megadrive 2-őt. Elvileg szép nagy dobozos. Nem tudom milyen kiegészítőkkel, de bízom benne, hogy lesz hozzá minden. Kérdés: emlékeim szerint ezeket a koaksz csatira kellett rácsatlakoztatni. Ez járható út jelenleg is LCD TV-nél? Vagy van valami okosság egyéb módon rákapcsolni? Fórumban láttam, hogy Sneshez van ilyen memóriakártyás cartidge utánzat memkari foglalattal. Ez arra való , hogy letölthető ROM-okat esetlegesen lejátszaa gép? Ha igen akkor kapható Megadirve-hoz? Ebayről tervezek pár dolgot beszerezni hozzá, szívesen látok linkeket is. Válaszokat előre is köszi!
Jah és ha van vkinek eladó megadrive játéka kérem jelezze!
-
Rezuhu
aktív tag
Mega Drive-hoz kapható RGB kábel MD II., MD I., amivel lényegesen szebb képet, színeket lehet a képernyőre varázsolni az RF kábelhez képest.
Igen, létezik mega drive-hoz is flash kártya.
Olcsóbb verziók is léteznek természetesen a kábelekből (nem RGB) és gondolom van olcsóbban everdrive-ból is, ha utána néz az ember.[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
Szerintem 20k körül lehet everdrive-ot venni használtan.
Mintha valaki hardveraprón korábban 16k-ért adta volna (régebben).
Kábelt, RCA/scart-ot pedig 10 font körül postával, ha nem RGB-s.
Annyira szerintem nem vészes.
Mindenképp olcsóbb, mintha eredeti játékokat kezdenél el gyűjteni, mert a jobbak több 10k-ba fájnak mega drive-on is![ Szerkesztve ]
-
-
Zigur
senior tag
Eszembe jutott, hogy a retro játékok között elég sok az indie, hiszen a játékipar elején 1-2 emberes munkák jelentek meg.
Azért mennyire más lett az irány, ma már 100 fő feletti stábok dolgoznak a játékokon, és azok nagy része a tartalmat állítja elő. Na igen, interaktív mozi ... ezért is nem tetszik az új Tomb Raider. -
Aramir
őstag
válasz szarvasbogár #10008 üzenetére
Ja
Ma viszont a Sonicos gyerek pizsamanadrágot inkább ott hagytam, az már túl bizarr lennehttp://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
Aramir
őstag
válasz AndrewBR #10011 üzenetére
Vannak lomok is, de sajna ilyesmit nem nagyon szoktam találni, a legjobb vétel az a régi Atari számítógépekhez való kazetta volt. Pár apróságot szoktam találni köztük, pl duplanagy kazettatokos valami BBC-s rádiós történet, ezt pl. a tok miatt vettem meg, ilyen tokja van sok régi Commodore játéknak, könnyen törnek, és már nem kapni sehol. Meg plüssöket szoktam még a piacra válogatni néha. Persze angol könyvek/dvd-k vannak, de az a kutyának sem kell
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
Aramir
őstag
válasz mirci18 #10013 üzenetére
Nem áll közelebb, mint bármilyen retros téma, csak éppen ilyet találtam Majd ha lesz Donkis poló, akkor azt veszem meg, plüssfigura már van egy egy használtjáték boltból, most csak ilyeneket találtam sajna, elég ritkán találok hasonlókat.
Amúgy jól néz ki az a poló, hordod is, vagy csak dísz?[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Aramir #10014 üzenetére
Hordom is mert a méretem.
Igazából Marios-ra vágytam de 40 ft-ért plussz postaköltség kihagyhatatlan ajánlat volt.
Főleg úgy hogy elvileg eredeti Nintendo termék a New Yorki boltukból.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
adalbert1
veterán
Ezt a hirdetést én is néztem, kicsit sem gyanús, hogy valaki úgy nem próbálja ki a játékokat, hogy egy működő gépet is árul velük együtt...
Nekem a napi wtf hirdetés most ez volt: 1 hetes new 3ds xl zelda bundle, pixelhibával, drágábban mint a boltban... -
Aramir
őstag
válasz adalbert1 #10016 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy az a nyaklánc magában 15-20 angol font (6-8000Ft) plusz posta az ebayről, azt nem adják a géphez, csak valami pre-order cucc volt, más kérdés, hogy kinek éri meg ez azt az egy pixelhibát. Amúgy lehet valami drága helyen vette, gondolom van annyi esze, hogy nem egy 73000-ről kiállított számlát mellékel a gép mellé
-
sz.balazs.95
veterán
válasz adalbert1 #10016 üzenetére
Egyébként én nem teljesen értem az ilyeneket:
Ha vennék valami limitált és/vagy ritka cuccot, akkor eszem ágában se lenne eladni.
Há' nehogymá más élvezze az én nehezen megszerzett drágaszágomat!Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Aramir
őstag
válasz sz.balazs.95 #10018 üzenetére
Szerintem a pixelhiba miatt adja el.
-
adalbert1
veterán
válasz Aramir #10017 üzenetére
Azt korrektnek tartom, hogy leírja, hogy pixelhibás a gép. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy erre mennyire fog ennyiért vevőt találni, hiszen:
-akit érdekelt az előrendelői ajándék, az valószínű maga is előrendelte, és nem egy héttel később esik le neki a dolog
-de ha véletlen mégsem, akkor olcsóbban vesz egy új gépet (aminél szintén van esély, hogy pixelhibás legyen, de ez a gép ugye biztosan pixelhibás), és ha nagyon kell az előrendelői ajándék, akkor megveszi e-bayről külön, úgy, hogy összesen kijön kb. 5%-kal drágábban.sz.balazs.95: szerintem sokan vannak úgy vele, hogy inkább vesznek limitált gépet, mert azt később jobb áron el lehet majd adni, mint egy simát - gondolom ő a saját gyűjteményébe vette volna-.
Ennek ellenére nekem az összes handheldem sima volt, valahogy amik éppen voltak limitáltak, azok közül sose tetszett semmi (valami jó Mario témájú limitált gép esetleg tetszene, de szerintem ebből a genből már nem lesz olyan). -
t256
őstag
Ha újonnan veszek egy 3DS-t, akkor bizonyos pixelhibaszám fölött nem cserélik ki? Úgy mint a telefonoknál vagy az LCD tévéknél?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
szarvasbogár
aktív tag
A jó pixelhibát egy limitáltnál meg kell fizetni hisz ritkább mint a nem hibás modell és mint tudjuk a ritka drága tényleg sok érte, ráadásul cukito nevű eladó egy csomó drága ritkát nyert már meg vaterán tehát tisztában van (elvileg) az árakkal.. Nekem nem kéne hibásan ennyiért az tuti. Csípné a szemem mégha csak egy pixelről is van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Armitage
tag
válasz szarvasbogár #10024 üzenetére
Nem látod át teljesen a dolgot.Ennél a készüléknél nem csak azt kell megfizetni hogy limitált,hanem hogy egy limitált pixelhiba is található a kijelzőjén.
Még egy ugyan ilyet nehéz lenne találni.Gondolom az eladó hasonló logika alapján árazta be.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
válasz AndrewBR #10019 üzenetére
Most akadtam rá hardveraprón, és ismerem a tagot, tőle vettem még az elején nagyon jó árért dobozos mortal kombatokat meg killer instinctet Ezzel nem azt mondom hogy jól árazta be a 3DS-t (meg mondjuk nem is értek hozzá), de megbízható eladónak tartom.
https://www.twitch.tv/csehla
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz Cheesus #10026 üzenetére
Aztán beugrott nekem is, hogy ki ő. Korrekt eladó én is vettem tőle és ért is hozzá. Ezért furcsállom picit. De ennyi belefér. Viszont én már nagyon unom sőt baromira kezd idegesíteni, hogy egyből az első oldalon naponta két ráfrissítéssel Zsanett szarjai. Persze át kell csak görgetni tudom de tényleg ennyire suta, hogy nem veszi észre magát? Oké relaxolok ő is csak egy éhes eladó csinálja csak, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBR
senior tag
Lehet már meséltem, de nekem az eddigi legjobb storym
mikor egy cipős dobozban kaptam meg 2 db gameboy-t
úgy ahogy van: belevágva semmi "csomagolástechnika" nélkül.Az volt ráírva hogy "kotyog"...
A.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz PiciDikenz #10035 üzenetére
Az ilyen esetekre találták ki a méregdrága biztosított postázást!
Valamint nyaggatni kell minden esetben az eladót a strapabíró, biztonságos csomagolásért!
Jött már nekem is sérült csomag, semmit sem tudtam tenni az összetört snes játék dobozával.
Ellenben jött meg úgy játék Amerikából, hogy egy mezei papírborítékba rakta csak bele a kedves eladó, és mégis tökéletes állapotban kaptam meg! -
Armitage
tag
válasz AndrewBR #10034 üzenetére
Van ennél rosszabb is .
Sztori röviden.
Dobozos gép megvéve.
Eladót külön megkérem hogy gondosan csomagoljon,mert a doboz számomra majd hogy nem fontosabb mint a tartalma.
Csomag megjön,szépen becsomagolva,barna ragasztószalaggal körbe tekerve.
Lefejtve a csomagolást,döbbenet.
A doboz minden éle ugyanazzal a barna ragszalaggal "gondosan"leragasztva mint a külső csomagolás. -
aya
addikt
Én playstation one géppel jártam így, szürke belső doboz, 10/10-es állapotú, fekete külső doboz, gyönyörű állapotban az is, a srác barna ragasztóval körbetekerte úgy adta fel hogy látszott hogy ez egy playstation!!
Még jó hogy nem nyúlták le !
Fotó van róla majd feltöltöm.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Armitage
tag
válasz khron78 #10038 üzenetére
Pont ez volt az egyik gond hogy leszedés közben egy része ott maradt és még "szépen" el is kenődött,de az igazi az hogy az éleknél ahol a papír hajtva van ,ott ha megszakad az ember akkor sem jön le úgy hogy ne szedné le a festéket.
Mivel nem lehetett tökéletesen leszedni,később lecserélésre került.
A WD fényes felületnél jó,de ha van egy kis sérülés ott azonnal befolyik a két papír réteg közé és foltot hagy.
-
Armitage
tag
válasz Aramir #10043 üzenetére
Ennél az N64-nél volt hogy az oldalára is került fehér ragszalag eltávolításánál és az utána következő Wd+ rongyos kezelésnél ,egy sérülésnél(nem látszott a ragasztó alatt) kb.körömnyi folt keletkezett a két papír réteg között.
A doboz már nincs meg ,csak a karton borítás egy másikon.
Ezen a képen már meg van szabadítva a feleslegtől.
Plusz kapott még egy tisztítást is.[ Szerkesztve ]
-
AndrewBR
senior tag
válasz Armitage #10042 üzenetére
Én már találkoztam olyan ragasztószalaggal
ami a hosszú évek során szimplán "leszáradt",
nyomot sem hagyott maga után mikor leszedtem,
könnyen elengedte magát, igaz, a doboz gyári
színét megtartotta, körülötte pedig a fakult szín
elég kontrasztos volt.Napi story: megvettek postai úton egy
SMD klónt. A srácnak ez volt a harmadik vásárlása
tőlem. Nem volt annyi pénze hogy egybe kifizesse,
ezért elküldött foglalónak egy összeget, 2e fennmaradt,
pár nap és küldi-írta. Mondom ok, de őszintén nem szeretek ülni a
cuccokon. Írtam neki pár nap múlva hogy felteszem neki
inkább, úgyis csak kerülgetem, írta hogy okés, pár nap és küldi
változatlanul.Ma megkapta, erre előáll egy banán storyval:
Megérkezett a játék de az adapterével nem működik ezért vennie kellett
hozzá 2200 ft-ért egy hozzá való újat továbbá a tv kábele sem a megfelelő
típusú amivel rendesen átmegy a jel . Szerinte egyezzünk ki abban az összegben
amit küldött.Erre én:
Szerintem meg ne szórakozzunk egymással.
Elmagyaráztam hogy semmi baj nincs a géppel,
(azt hitte nem próbálok ki egy gépet mielőtt eladom?)
érdekes, nálam tökéletesen működött. Kértem ettől nagyobb szegénységi
bizonyítványt ne állítson ki 2000.- Ft-ra.
Szívességet tettem neki, bízva benne, amit megpróbált
kihasználni, csak én sem most jöttem le a falvédőről.
Jeleztem: Többször ezt nem fogom kérni, személyesen is el tudom ezt magyarázni, de az egyikőnknek sem lesz kifizetődő.... hétfő délig legyen a cash a számlán. Ez volt kora délután.18:00 előtt meg is jött az összeg. Érdekes....
Summa: Ennyit a bizalomról.
A.
-
energy4ever
addikt
Szerintem beszallok en is a topik-ba innentol.
3 honap termese, nem reg kezdtem:A par szaz dobozos jatekokrol kesobb rakok fel kepet.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
válasz energy4ever #10048 üzenetére
Üdv a kis közösségünkben
Más: Szoktátok a PS1-es dolgokat figyelni OLX-en? Csak random böngészgettem, és elém került egy dobozos PS1 4000Ft-ért, csak annyi hibádzik benne, hogy nincs hozzá se kontroller, se játék. Felvettem a kapcsolatot az illetővel, rákérdeztem hogy miért ilyen olcsó, illetve a dobozról is kértem képeket, és minden jónak tűnik, úgyhogy lehet most belenyúltam a tutiba Én az utánvétet javasoltam neki (mert akkor legalább biztos kapok vmit, legrosszabb esetben téglát ), de mondta hogy az húzós dolog meg hogy nem állnak úgy anyagilag, és hogy ő inkább utalást szeretne. Csak aztán nehogy az legyen, hogy a sok "gyökértől" mint én összeszed sokszor 4000+postaköltség árát, és ha nem jön meg a csomag akkor úgyse mennek el a rendőrségre "koszos" 4000 Ft miatt. Szerintetek azért ígyis megéri belemenni az üzletbe?
(egyébként SCPH-7002-es a gép)https://www.twitch.tv/csehla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest