Hirdetés
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz Aramir #10017 üzenetére
Azt korrektnek tartom, hogy leírja, hogy pixelhibás a gép. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy erre mennyire fog ennyiért vevőt találni, hiszen:
-akit érdekelt az előrendelői ajándék, az valószínű maga is előrendelte, és nem egy héttel később esik le neki a dolog
-de ha véletlen mégsem, akkor olcsóbban vesz egy új gépet (aminél szintén van esély, hogy pixelhibás legyen, de ez a gép ugye biztosan pixelhibás), és ha nagyon kell az előrendelői ajándék, akkor megveszi e-bayről külön, úgy, hogy összesen kijön kb. 5%-kal drágábban.sz.balazs.95: szerintem sokan vannak úgy vele, hogy inkább vesznek limitált gépet, mert azt később jobb áron el lehet majd adni, mint egy simát - gondolom ő a saját gyűjteményébe vette volna-.
Ennek ellenére nekem az összes handheldem sima volt, valahogy amik éppen voltak limitáltak, azok közül sose tetszett semmi (valami jó Mario témájú limitált gép esetleg tetszene, de szerintem ebből a genből már nem lesz olyan).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- Hobby rádiós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DIGI kábel TV
- Egy korszak vége
- További aktív témák...
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest