Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
►►►ÖSSZEFOGLALÓ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
-
kende.zalan
csendes újonc
Sziasztok,
SD kártya ügyben lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek "mi van most a kártyával"?
Egy 1 GB-os kártyáról van szó, amin 70-80 zene van. Egy mp3 lejátszóban van használva. Gépről szerettem volna még átmásolni rá zenét, de ahogy betettem egy kártyaolvasóba, először felismerte a kártyát, majd lecsatlakozott, majd megint felismerte és szintén lecsatlakozott. Ezt szerintem 2-3 alkalommal még eljátszotta. Egy olyan kártyaolvasóról van szó, ami mint kiderült hibás...
Nem is értem magamat, hogy miért nem közvetlenül az mp3 lejátszót csatlakoztattam a géphez. Sikerült cmd-ben egy SD kártya helyreállítást csinálni. A gép látja a kártyát, illetve ki is írja, hogy mennyi a foglalt illetve mennyi a szabad hely, de amikor belépek akkor az alábbi két "kiterjesztés" van a mappában. Korábban ez a kártya szintén zenetárolásra lett használva, de utána a régi album törölve lett és került rá egy másik. Na most a recuva program sikeresen visszaállította a kártya tartalmát. De ugye nem azt ami utólag lett rámásolva.
Elnézést, ha kicsit kuszán fogalmaztam meg. Tehát én úgy értelmezem, hogy a kártyán továbbra is rajta van az a 70 körüli mp3 ami utólag lett másolva rá, hiszen a visszaállító progi csak a régebben törölt mp3 fájlokat állította helyre. Ilyenkor szerintetek mi lenne a teendő? Hogyan tudnám megnyitni, vagy most mi is lehet ezzel a kártyával? Ha valaki találkozott már ilyen jellegű érdekességgel, megköszönöm szépen, ha ír egy-két jó tanácsot az SD kártyát illetően is.. : )
Köszönöm szépen előre is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Filmgyűjtés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest