Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hadd kezdjem akkor én a probléma-leírást:

Van egy ősrégi Primax Colorado Direct D600-as scannerem (párhuzamos porton), ami sajnos a következő hibaüzenettel fogad: "Scanner cannot start scanning", és az ablak címe: "UI32.dll" .
Tehát az ui32.dll fájlra hivatkozva nem tudja elindítani a szkennelést.
Hallatszik, ahogy nyöszörög, és el akar indulni a leolvasófej, de egy bizonyos ponton megakad, és kiírja a hibaüzit. Mechanikusan nincs lezárva.Van valakinek ötlete?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Mivel scannerre vonatkozó problémákkal kapcsolatos topicot mindezidáig nem találtam, úgy gondoltam, nyitok egyet (remélem, ezt a moderátorok is díjazni fogják
): mindenki ideírhatná ügyes-bajos gondjait, kinek milyen gondja merült fel a scannerével.
Remélem lesznek egy páran, akik ezentúl ide fognak írogatni.
UP!!!
Aktív témák
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

): mindenki ideírhatná ügyes-bajos gondjait, kinek milyen gondja merült fel a scannerével.