Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Loretto
veterán
A szervízes topic címét kiegészítettem, valóban jobb lesz minden egy helyen. Ezt zárom.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Pedig van ilyen topic: Scanner szervíz
Hasonló néven (Scanner probléma) indított topicot Pompi zárta anno emiatt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hadd kezdjem akkor én a probléma-leírást:

Van egy ősrégi Primax Colorado Direct D600-as scannerem (párhuzamos porton), ami sajnos a következő hibaüzenettel fogad: "Scanner cannot start scanning", és az ablak címe: "UI32.dll" .
Tehát az ui32.dll fájlra hivatkozva nem tudja elindítani a szkennelést.
Hallatszik, ahogy nyöszörög, és el akar indulni a leolvasófej, de egy bizonyos ponton megakad, és kiírja a hibaüzit. Mechanikusan nincs lezárva.Van valakinek ötlete?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Mivel scannerre vonatkozó problémákkal kapcsolatos topicot mindezidáig nem találtam, úgy gondoltam, nyitok egyet (remélem, ezt a moderátorok is díjazni fogják
): mindenki ideírhatná ügyes-bajos gondjait, kinek milyen gondja merült fel a scannerével.
Remélem lesznek egy páran, akik ezentúl ide fognak írogatni.
UP!!!
Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

): mindenki ideírhatná ügyes-bajos gondjait, kinek milyen gondja merült fel a scannerével.