Keresés

Aktív témák

• P.H.

senior tag

válasz luciferc #5 üzenetére

Egy TWAIN-drivert minden program tud kezelni. Általában programból közvetlenül (is) be lehet állítani a scanner-t (felbontás, méret, színmélység, ...), ez a TWAIN-felület lényege. (Én a program oldala felől vagyok képben, ilyeneket - is - írok, érdekes, HP-n kívül eddig minden más típussal ment normálisan.) A HP magát a driver-t módosította úgy, hogy ne tudjanak a programok közvetlenül scannel-ni (a driver a beállítási request-eket leokézza, mintha minden rendben lenne, de nem történik semmi). Arra meg végképp nem jöttem rá, hogy az ''intelligens'' vágást hogyan kellene letiltani (az is a driver-be van integrálva).

• P.H.

senior tag

válasz luciferc #2 üzenetére

Nem könnyű feladat, programból TWAIN felületen kezelve is ez jön be, szóval TWAIN interface-en keresztül sem lehet közvetlenül beállítani a scanner-t, mindhárom HP scanner-nél, amit teszteltünk. Nekünk saját fejlesztésű programhoz kellett volna scanner, de siralmas volt (főleg a képvágás-funkció tetszett, a tachográfkorongok felét levágta :((() Már a HP netes ügyfélszolgálatára is írtam pár napja ezügyben, de válaszra sem méltattak.

Szóval, engem is érdekel a dolog, kell legyen a HP-khoz valami lebutított driver, amivel normálisan lehet használni.

[MOD]: Vagy nem erre gondoltál? Hogy bármilyen programból a saját ablaka jön be, és rendesen megvágja a képeket? Ha nem, akkor elnézést.

[Szerkesztve]

Aktív témák