Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
gerzso
csendes tag
Azt hiszem nem egészen erről van szó, szóval a kártya működik minden oké szoftveresen. Na most a kábel se lehet gond mert egy szem digitális koaxon menne át azzal meg nincs gond. A hifi ki is írja hogy digitális jel, de csak az első két hangfal szólal meg minatha csak sima stereo jel lenne.
-
Peet
senior tag
Hát sajnos már elég késő van (1:00-ra mult), talán reggel fele próbáld!
Az én ötletem, bár egyenlőre én még csak sztereóba nyomom:
- ha az xp alatt van hang (valami kis gagyi hangszóróval nézd meg, esetleg fejhalgatóval) akkor az xp , a driverek és a többi cájg jó lehet, viszont ha így se jó akkor a gépeden keresgélj (pl: új driverek, directx, codec-ek...stb.)
- ellenőrizd a kábelt (tuti átviszi e az összes csatornát) és a csatlakozókat, no meg hogy mindent jó helyre csatlakoztattál és minden oda van kapcsolva ahova kell (ha nem vagy bizti valamiben is 100%-ig hogy jól kötötted be akkor kérdezd itt meg vagy valami havert esetleg egy hangtechnika boltban)
-a hangot igazán ha live-od van akkor a saját tesztpogijával nézheted meg, esetleg DVD-vel
-nem ártana utána olvasnod az ac3 dekódolásának sem, keress rá a neten, pl: a google-ben , vagy valami DVD oldalon.
Hát most egyenlőre csak ennyi ötletem van, no meg fáradt is vagyok már. A problémádon többet tudnánk segíteni, ha ott lennénk, mert lehet valamit nem vettél észre, ezért elenőrizz mindent le még 1 szer.
Na Jó éccakát! Áhhhm
:) -
gerzso
csendes tag
Senki sem tud segíteni?
-
gerzso
csendes tag
Sziasztok nekem is hasonló problémám van vagy valami hasonló. Nálam a következő sb live 5.1 és sony str-db 940 erősítő.Digitális kimenetre kötve átmegy a hang de a tesztnél csak két hangszóró szólal meg. Az erősítő könyvben írnak valamit, hogy ac3-as jelhez kell valami átalakító de semmi többet. A segítségeteket kérném én is, hogy ha valaki ismeri ezeket akkor segítsen. Lehet hogy a két problémára ugyanaz a megoldás.
-
enrico
csendes tag
Sziasztok,
SB Live 5.1 hangkártya,digi-outon jelfolyam ki, Onkyo tx-ds494-be coaxial be.
Szoftveres ac3/dd decoding kikapcsolva. XP Pro.
Erősítő szépen kiirja, hogy DD a jelfolyam, de egy kumma hangot sem ad ki.
Ki lett próbálva másik erősítővel is, a probléma ott is ugyanaz,felismeri,de NO SOUND!
Tudna vki valami tippet, ötletet, segitséget adni? Köszi szépen.
enrico
Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest