Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalu
csendes tag
Igen, azzal telepítettem, és azért furcsa az egész.
és azóta is a sata vezérlőn látszik? nem állítottad át esetleg IDE1-re?
egyébként általában az megszokta oldalni az ilyen problémákat, ha egyszerűen fogod és letörlöd az elsődleges meg a másodlagos merevlemez vezérlőt az eszközkezelőben, majd restart
indulás után gondolkodik majd pár percig meg felismergeti a meghajtókat újból, aztán megint kér egy restartot és akkor már jó szokott lenni
nem tudom, hogy ez a te esetedben működni fog-e, én akkor szoktam ilyet csinálni, ha az XP úgy gondolja, hogy olvasási gondok vannak a valamelyik optikai meghajtóval (mondjuk szar a lemez), és ''biztonsági'' okokból visszaállítja PIO módra (volt, hogy már vinyóval is megcsinálta)
a gond ezzel csak az, hogy később semmi áron nem akarja DMA-val hajtani
no ekkor jön ez a megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD 3000/3500MB/s (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
no ekkor jön ez a megoldás