Új hozzászólás Aktív témák
-
Primőr
aktív tag
Van egy régebbi Maxtorom, és annak semmi hangja nincs, viszont az újabbfajta Western Digital csoda meg hangosan seekel és rezonál is erősen....
Nem tudtok valami programot rá, ami elhalkítaná? Én sehol nem találok.A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Primőr
aktív tag
na megoldódott minden, biost frissítettem, és most már minden oké, a windows is rákerült a Satára.
A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Primőr
aktív tag
NEkem viszont továbbra is problémám van.
Megoldottam a driver felrakást, floppyztam, bekérte, felrakta, aztán el is kezdte telepíteni, pár száz megát felrakott, majd újraindítás után jön a hibaüzi, hogy a lemezegység vmilyen hardverhibája miatt a windows nem indítható..
aztán megnézem az alaplapot, ott meg nem ismeri fel a wd-t. egyedül a régi maxtort ismeri fel, és nem tudom, miért.
mit tegyek, hogy felismerje?
pedig egyébként lehet írni rá, és partíciókat is lehet létrehozni rajta...A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Primőr
aktív tag
-
Primőr
aktív tag
-
Primőr
aktív tag
találtam sata_ide könyvtárat.
sata_raid-et meg Raid tool könyvtárat is.
Szóval nekem elég a sata_ide könyvtár, és azt rámásolni floppyra, és akkor talán menne sp1-gyel is?A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Primőr
aktív tag
válasz lazydog #2310 üzenetére
de a partíció 130 giga alatti lenne. Amúgy nem tudom melyik a driver, legalábbis hogy pontosan mennyi fájl kell hozzá a cd-ről. Vagy bekérné magától a lemezt és kiválasztaná, mi kell, ha sp2-es windowssal telepíteném?
[Szerkesztve]A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Primőr
aktív tag
válasz lazydog #2308 üzenetére
giga k8n51gmf. nekem nincs hozzá floppy, és fogalmam sincs milyen sata driver kell hozzá, és az hol van. Amúgy wd a vinyó.
(Az nlite-tal próbéláltam többször is az sp2 integrálást, megcsinálta, de a telepítés sose sikerült vele)A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Primőr
aktív tag
válasz lazydog #2306 üzenetére
csináltam telepítő cd-vel javítást, nagyon nehezen. aztán alaplapi cd-ről bekérte a sata drivert, és úgy telepítette állítólag. hogy lehetne megnézni, rajta van-e?
mert szeretném átmásolni a sata vinyóra a windowst, ha rajta van a driver.A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Primőr
aktív tag
válasz lazydog #2301 üzenetére
értem. Amúgy sata2 vinyót vettem, és arra paragonnal sikerült ráraknom a régi windowst, de egyszerűen a sata-val nem indul el, csak a régi vinyóval. Nem tudom, miért, a biosban pedig nem látok Sata-ra utalást.
hogy lehet megoldani, hogy onnan induljon a windows?A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Primőr
aktív tag
hallo!
nekem a sata vinyón két tápdugó van. Melyiket használjam, a laposat, vagy a régi fajtát?A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Primőr
aktív tag
sziasztok!
vettem sata 2-es vinyót, és bedugtam a sima tápcsatijába a csatlakozót. Viszont van ott még más csatlakozó is, talán az is tápcsatlakozó? Miért van kettő? Vagy mindegy, melyiket használom?A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest