- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliver186
csendes tag
Helló
lehetséges hogy egy vinyó a vásárlás után 2nappal csak úgy elromlik magától?
pedig 100% volt a kondi és az élet tartam. -
donrob26
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ma raktam fel a windows 7-t a gépemre (eddig xp-t használtam) és eltűnt egy helyi lemez partícióm. A winchesterem 4 partícióra volt megosztva és az "F" meghajtón volt mindig a windows és a "C" meghajtóra voltak mentve a fontos dolgok. A windows 7 telepítésénél is az "F" meghajtót jelöltem ki és arra is telepítettem a windows 7-t. Viszont ha belépek a Számítógép nevü menübe, ott csak 3 partícióm van és a "C" meghajtóra jelzi hogy azon van a windows, nem az "F" meghajtón. Szóval lényegében nem érzékel egy 32Gb-nyi partíciót a windows7-em, amin rajta van sok fontos dolog. Mit lehet csinálni, hogy legalább a fájlokat valahogyan előhozhassam és lementhessem?
Kérlek segítsetek!!! -
laca500
aktív tag
válasz
Dimitryj #4296 üzenetére
Köszi, közben megoldottam.
Tök véletlen jöttem rá.
Nem a nagy hosszú szürke részre kell kattintani a jobb egérgombbal, hanem a picire amiben a kis sárga háromszög van. Itt már felajánlja a vissza állítást. Meg is csináltam, az adatok is megmaradtak. Aztán mégis elcsesztem. Zavarta az a 99MB-os particio amit törölni akartam. Illetve töröltem is, de ezzel az összes adat elszállt.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
laca500
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám az egyik samu vincsimmel.
Szétszedtem a régi gépem és vettem új alaplapot, procit, memóriát.
A régi gépből maradt 2db. samu 1GB-os, 1db. samu 1,5GB-os, 1db. samu 750GB-os vincsi és egy OCZ 128GB SSD.
Feltettem az SSD-re a win8-at.
Mindegyik vinyót látja csak az egyik 1GB-sal nem lehet semmit csinálni. A lemezkezelőben megjelenik ugyan, de egy sárga háromszögben egy felkiáltó jel van és nem lehet még formázni sem. A 2-es lemezről van szó. A régi gépben működött és nem volt vele semmi ilyen probléma. Átrakom egy másikba és ez lesz vele? Nem értem.Az AIDA64-ben is látszik, de ez azt írja róla, hogy a kötet típusa LDM és nem NTFS.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Fogalmam nincs miért lett ez. Elméletileg tele van filmekkel. Megtudom valahogy menteni?[ Szerkesztve ]
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
Dimitryj
aktív tag
Hááááát én a helyeben elköltöznék onnan ahol laksz
Nekem ez külső forrásnak tűnik lehet akár hálózati feszültség ingadozás, vagy valami ami a 220ra szép kis tüskéket küd... Egy haveromnak így halt be annó a gépe (akkoriban a P2 is még 300k körül volt) amikor a szomszédban lakóparkot kezdtek építeni és a nagy teljesítményű betonkeverő úgy megcibálta a feszt hogy egy fél év után elfüstölt a gépe. Ha van hozzá műszered feszmérővel mérj rá a konnektorra de csak ha tudod mit csinálsz.
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
stephan0s_ #4288 üzenetére
Az lehet táp miatt vagy esetleg az alaplapod nem tudja normálisan lekezelni. Ha van másik tápod vagy tudsz egyet kölcsön kérni próbáld meg avval, illetve nekem régebbi deszkám csinálta hogy szarakodott a vinyókkal amíg újra nem falsheltem a biost.
-
stef74
csendes tag
Sziasztok
Van egy érdekes problémám eddig senki se tudott benne segíteni remélem itt sikerül megoldani.
Kb 4 éve vettem egy használt konfigot Gigabyte Ga 55ms plus3 alaplap és egy maxtor 200Gb-os satás hdd-vel.Gondoltam hogy fejlesztem a hdd kapacitást ezért vettem egy Samsung 1Tb sata hdd-t.És itt kezdödtek a problémák.Az 1 Tb hdd pár honap múlva kezdte megadni magát többféle üzenet volt a legjellemzöbb hogy megszakadt a kapcsolat a számítógéppel.És az adatok megsérültek rajta.Két évig küszködtem vele majd miután meguntam visszavittem és garanciálisan szó nélkül kicserélték mert hogy nem volt jó.Kaptam helyette egy Samsung 1,5Tb Eco hdd-t.Hazavittem,beraktam működött is majd egyszer csak elkezdte ugyan azt a problémát generálni mint az első hdd. Kicseréltem az adatkábelt az se volt jó.Kicseréltem a tápot egy Chieftec 650-re a probléma ugyan az maradt.Közben már miért is ne, tönkrement a videokártyám ezért vettem egy Asus 470-est.Arra gondoltam hogy már csak az alaplap lehet a ludas ezért először BIOS-t frissítettem de ez se segített.Tavaly decemberben lecseréltem szinte az egész gépet Asus Sabertooth p67 alaplap i7-es proci és Ocz 128Gb ssd. de a probléma ugyan az maradt. Arra gondoltam az előző alaplap miatt van ezért nem foglalkoztam annyira a problémával. Most októberben már annyira tönkrement a vinyó hogy, garanciában visszavittem.Átvették,megnézték,elismerték hogy rossz.Kaptam egy 1,5Tb-os Seagate hdd-t.A gépbe való beépítés után megint jelentkeztek a problémák.Most november 4.-én a hdd sentinel 0%-ra minősítette a lemez kondicióját és 5 hibás szektort talált.Windows 7 64 bit-es rendszert használok.Mi lehet a probléma?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
stephan0s_
csendes tag
válasz
Dimitryj #4287 üzenetére
Igen, W7 64bit. XP alatt most nem tudom kipróbálni. Ugyanazokkal a beállításokkal megy már legalább 1-2 éve, eddig nem csinálta. Lehet, hogy kevés lett neki hirtelen a táp? (Mert a rendszer egy SSD-n van, és mellé van kötve még 3 vinyó, mind a 4 SATA csatlakozó foglalt. De mivel eddig nem csinált ilyet, nem értem.)
Az előbb felcseréltem a kábeleket, akkor 2 vinyót nem látott (1-et fixen, mindig lát), most lehúztam a problémásat, így meg látja azt, amit az előbb nem. Lehet, hogy a sorrenddel van hirtelen baja? (Azaz, hogy melyik van a SATA2, 3, 4-en?)
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
stephan0s_ #4285 üzenetére
W7 alatt használod? XP-s gépen is csinálja? (Lehet energiagazdálkodási beállításokban van belőve a szelektív tápellátás vagy mi a neve magyarul...)
-
stephan0s_
csendes tag
válasz
Gabika1986 #4276 üzenetére
Nekem is pont ezt kezdte játszani az 1.5TB-s WD Green vinyóm. Indítás után egy darabig látszik, aztán eltűnik. Adat nem tűnik el róla. Átdugtam másik kábelre, nem segített. Egyelőre tanácstalan vagyok.
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a napokban cseréltem winchestert, ( Seagate ST1000DM003 1 TB 7200rpm 64MB cache SATA III ) és mivel az alaplap ( Asus M3N HT Deluxe ) csak SATA II-es így értelemszerűen ezzel lett bekötve. Csináltam egy firmware frissítést és miután ellenőriztem az új verziót az Aida 64 programmal, akkor vettem észre hogy van két olyan funkció ami támogatott, de le van tiltva. Ezek az alábbiak: DMA Setup Auto-Activate és a Biztonsági mód. Sajnos nem igazán értek hozzá hogy mire is való ez a két dolog, és jó lenne ha valaki elmagyarázná ezeket, és hogy esetleg hogyan lehetne aktiválni. Az gépen Win 7 64 Ultimate van felrakva, a biosban az ACHI mód van engedélyezve. A segítő válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Tamás24
tag
Sziasztok!
Van egy külső wd 3tb-os wincsim, amit kicsit meglöktek működés közben...nem kalapáccsal vagy ilyesmi, csak nekiment egy gyerek
Szóval azóta se kép se hang ha bedugom. Garija most járt le ezért kivettem a keretéből, hogy talán az átalakító halt meg benne és nem a vincsi.
Rádugtam sima sata csatira, de amint rádugtam a sata áram kábelére, a gépem el sem indult (adatkábel nélkül sem), csak akkor indul, ha lehúztam.
Ötletek?Köszi
[ Szerkesztve ]
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
Benq69
csendes tag
válasz
Gabika1986 #4281 üzenetére
Nem akarom lecserélni a 22000 ftos tápomat azért
de mondom másik vinyót meg felismeri
majd elviszem akkor szervizbe hogy nézzék meg.
-
Benq69
csendes tag
válasz
Gabika1986 #4279 üzenetére
Szia
Kipróbáltam egy másik vinyót tettem be a gépbe és azt felismerte. Az én 1 terrás vinyó,mat meg nem ismeri fel:S de más gép meg felismeri. Szóval nem vágom miért nem ismeri fel
valami tipp még? -
Benq69
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám van hogy az egyik winchesteremet nem ismeri fel se a windows 7 se a bios. Fel se pörgeti. Samsung HD103SJ 1TB 7200rpm/32M típusú vinyó. A másik ami a gépben van az működik rendesen. Az pedig egy SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ. Másik gépbe is ki lett próbálva ott működik rendesen. Kábeleket is cserélgettem hátha az a probléma de nem. Eddig külső vinyótartóban volt használva és azzal is működik . Alaplapom meg ez: Gigabyte GA-990XA-UD3 ha segít. Tudna valaki ebben segíteni hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm. -
Dimitryj
aktív tag
válasz
Gabika1986 #4276 üzenetére
Táp nem valószínű de az is lehetne esetleg az elektronika táp része szarakodik (én is találkoztam már ilyennel de az egy 100 éves patás WD volt) kábel, csatlakozás illetve alaplap.
Próbáld ki a vinyót másik gépben ha ott is szarakodik akkor biza a vinyóddal van baj. Ha pedig másik gépben probléma nélkül működik, akkor a te géped ami problémás.
-
Gabika1986
csendes tag
válasz
Dark Archon #4260 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám, ráadásul pont ezzel a WD-vel!
Most szeptemberben lett 3 éves, és kb 3-4 hónapja kezdte el ezt a játékot, hogy hol megjelenik, hol nem és ami a legidegesítőbb, hogy bezavarja a másik merevlemezt is (BOOTMGR)! Az adatok nem tűnnek el róla! Nekem mindig meg van/meg volt eddig rajta az anyag!Nem feltétlenül döglött meg! HD SENTINEL alapján semmi baja nincsen! Utána olvastam, elképzelhető, hogy kábel hibás lesz, mivel sokszor nem pörög be, és a BIOS sem látja mindig...ezzel fogok próbálkozni, amúgy nagyon idegesítő!
-
Gabika1986
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok! (lehet, hogy már írtak róla és érdeklődtek is), de a lényeg!
Körülbelül 3 hónapja jött elő ez a probléma, és azóta hol van hol nincs!
2 db merevlemezem van, 1 Samsung (partícióban van) és WD, a bajom pedig az, hogy a WD hol megjelenik a sajátgépben hol nem! Egyszerűen nem értem az okát! Először előjött újra tettem a WIn7-et és egy bő 2 hónapig semmi, de most újra (utóbbi 1 hétben) előjött, hogy bekapcsolom a gépet és bejön a Windows, a merevlemez sehol sem található. Számítógép-kezelés és azon belül lemez, és ha ott frissítem akkor előjön...
Nagyon idegesítő, hogy hol van és hol nincs! Elvileg vagyis a HD sentinal alapján hibája nincsen a winchestrenek!...
Ami fura, hogy előjött azóta kétszer BootMGR, na most, hogy ez miért történhetett meg végképp nem értem! Nem törlötem le semmit, ráadásul nem is a problémás merevlemezre van a rendszer telepítve!
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném!
-
versionen
csendes tag
válasz
HajmasiL #4264 üzenetére
Próbáld felújítani, felülírni az MBR szektort.
Partícionáló programmal a legegyszerűbb, vagy telepített progi, vagy boot cd kell.
Ingyenes program is tartalmazza ezt az opciót.
Másik probléma a bad szektoros hdd-n, hogy a fájlrendszert is javítani kell.
Általában az egész rendszer belassul a problémás hdd miatt.
Norton régebbi programjai tartalmazzák, vagy a hiren's boot cd.
Régebben a pata lapos adatkábelek kontakthibája is okazott hasonló problémát.
Boot közben nem jajgat az oprendszer betöltés közben és ír ki tengernyi hibát? -
versionen
csendes tag
válasz
attila206 #4252 üzenetére
Volt nekem hasonlóan régi alaplap, asus nforce2 csipszettel, az is sata1 merevlemezt kezelt a gyári sata vezérlővel.
Beraktam egy sata vezérlőkártyát, ami szintén sata1-es silicon image, azzal működött a sata2-es merevlemez.
Egy kétportos sata1 vezérlőkártya 3500-4000 ft lehet.[ Szerkesztve ]
-
0805
tag
Sziasztok.
Rendeltem a héten egy pár cuccot a netröl és volt közte egy 2terrás Samsung is.
Na most egy nagyobb dobozba zárták a rendelt cuccomat és csak most vettem észre h a 2terrás vinyó alja megsérült.Nem tudom h mitévö legyek.Beüzemeljem vagy küldjem vissza oda ahonnan rendeltem?Ha beüzemelem és mondjuk zárlatos nem tudd semmitsem tönkrevágni??Van pár kép róla... -
BigestEGOist
csendes tag
Sziasztok
Szeretném kérdezni , hogy mire jó a hot plug mód ssd vel ?
És hogy miért csak 5.9 pontot ad az ssd re a Windows Élményindex .. ?A választ előre is köszönöm
-
Dániel
csendes tag
Szükségem volna egy kis segítségre.
Adott egy Acer Aspire 5560G laptop 320 gb sata vinyóval. A win 7 boot az üdvözlő szövegnél leáll. Csökkentett módban sem áll fel a rendszer. Állítólag win7 frissítést követően adta meg magát az OP rendszer. Gondoltam marad a format. A vinyó nincs particionálva. A Win 7 telepítő a "Telepítő indul" szövegnél leáll (3 különböző dvd-vel kipróbáltam).Számítógép javítása opció szintén leáll. Az XP SP3 telepítőbe beintegráltam a SATA drivert, de mindig hibát ír ki.
A kérdésem az volna, hogy hogyan tudok egy 320 GB vinyót leformázni alternatív módon? Elméletileg a dos-os formázás a vinyó mérete miatt nem játszik.
Van bármilyen szoftver, buhera, amivel a vinyót le tudom formázni? -
HajmasiL
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes problémával találkoztam és gondoltam megkérdezem, hátha valaki már látott ilyet.
Adott egy 2.5''-os 320GB-os Toshiba HDD. Van rajta egy szép halom bad sector. A maradék terület stabilnak tűnik egyenlőre. Csináltam rajta vagy 10 olvasási felület tesztet, nem volt gond. Gondoltam másolok rá valamit és ekkor jött a meglepi, írási sebessége 5.0-5.2MB/s. Már szinte mindennel teszteltem, töröltem, formáztam, a jelenség nem változik. Írási sebessége kb 5MB/s, olvasási sebessége 47MB/s a lemez teljes felületén és közben a SMART adatokban sem volt változás, az üzemóra, hőmérséklet és ki/be kapcsolás értékén kívül. Írás másolás közben nem kattog, nem kínlódik, folyamatosan megy, csak őrült lassan.
Kérdésem, hogy vajon a vinyónak az 'író' része adta meg magát, vagy valami egyéb is okozhat e ilyet? -
válasz
mcload21 #4261 üzenetére
Át lehet állni azzal minden gond nélkül - elvileg. AHCI-hez kell csak buherálni a registry-ben.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
mcload21
tag
Sziasztok!
Unokaöcsém nemrég vett egy Asus Notebook-ot. A biosban a meghajtók vezérlése alapból ahci-sata -ra van állítva. Win 7 Ultimate x64 lett telepítve a gépre. A win 7 már külön driverek nélkül tudja kezelni a sata meghajtókat? A win 7-ben sata meghajtók esetén át kell valamit állítani telepítés után, vagy ez automatikus? Az eszközkezelőben a meghajtókat úgy emlékszem hagyományos ide meghajtóként jelölte. Ez normális? Nem sata dvd és hdd-ként kellene jelölnie őket?
A gép finnyás a driverekre- csak win7-es 64 bites driverek jók hozzá, amik rajta is voltak a géphez adott lemezen. Sata driver nem volt rajta.
Egy idő után azt csinálta a gép, hogy a c meghajtót nem lehetett használni. Látható volt, de semmilyen műveletet nem lehetett rajta csinálni. A második logikai d meghajtó működött.
Újratelepítettük a rendszert a biosban beállított ide emulációval. Eddig semmi gond, DE lehet, hogy nem is a sata vezérléssel volt gond. Így gondolom az adatátvitel nem lesz olyan gyors(ide mód)- pl usb3-on keresztül.
Újratelepítés nélkül át lehet állni ide-ről sata-ra?[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Töltöttem épp le és egyszercsak kiírta a gép, hogy vinyó a 3-as portról leválasztva. Néztem, hogy mi a franc, egy darabig még látszott a meghajtó, aztán újraindítás után már nem, aztán még egyszer már újra se akart indulni. Mindaddig nem volt hajlandó elindulni a Vista, míg le nem húztam a WD Green 1TB-set. Én ilyet még nem pipáltam, hogy egyik pillanatról a másikra megdögöljön egy vinyó. Mit tudnék csinálni? Az adatoknak búcsút mondhatok?
A BIOS-ban egyébként továbbra is látszik a meghajtó.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
usshgw
csendes tag
-
Dimitryj
aktív tag
Ha jól látom a deszkán 2 x SeialATA 1.5Gb/s connectors supports RAID,0,1,JBOD, SATA HDD_Hotplug -port van ami azt jelenti hogy sata 1 es port. Ez lehet hogy nem tudja lekezelni a SATA2-es vinyót jelen esetben. Esetleg ha át tudod álítani SATA1 módra egy másik gépen ahol felismeri a winyót a gép talán megeszi utána a tied is. [winyó kézikönyve]
Biztonság kedvéért nézd meg be van e kapcsolva biosban a SATA vezérlő. [maual].
Ha így sem megy akkor kell szerzned egy PCIos sata vezérlőt vagy egy külső USBs keretet.
-
usshgw
csendes tag
Üdv Olyan problémám lenne, hogy egy Samsung hd501hi tipusú winchesteret nem ismeri az asrock p4wm800-as alaplap az áramellátás jó a satakábel a régi fajta pöcök nélküli az is jó. Se a lemezkezelőben se a biosban nem látja a gép. másik gépen volt használva át lett téve, de mind kettő xp sp3 oprendszeres. Segítséget kérnék mit lehetne csinálni hogy lássa. Adatok is vannak rajta. Előre is köszi
-
voyi
aktív tag
-
voyi
aktív tag
-
voyi
aktív tag
Üdv ismét!
Vettem magamnak egy külső merevlemez házat(wintech ex-mob-86 sata), de valamiért nem akaródzik működni rendesen a benne lévő vinyó.
Mikor rádugom usb-vel, beolvassa mind a két partíciót a merevlemezen,de ezek folyamatosa működés közben random jönnek elő- USB mass storage Device-ként ismeri fel a gépem,ilyenkor semmiféle smart adatot nem ad ki! aztán később meg felismeri a gépem a vinyóm pontos típusát. Itt azt látom hd sentinel szerint,hogy 100/100as a vinyó, és természetesen a smart adatait is látom.
- A logikai partíció néha eltűnik és akkor csak usb kiadás után majd vinyó kikapcsolása és bekapcsolása után tudok megint ehhez a partícióhoz hozzáférni.
- chkdsk nem talált hibát ebben a partícióban.és ami állandó jelenség:
- A logikai partíció dvd lemezként jelenik meg rajta,ez mit akar jelenteni[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
endre1989
csendes tag
Ez érdekes
A.S.A.P.
-
attila206
tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm gépében meghalt a winchester, és hozott nekem egy újat, amit nem ismer fel az alaplapja:
K8Upgrade-VM800
Sata1-es és elvileg a következő oldal szerint (KATT IDE #18-as hozzászólás) nem ismeri fel a Sata2-es merevlemezeket.
A vásárolt vinyó a következő: Samsung SpinPoint F2EG 1TB (HD103SI).
Na mondom okés, akkor jumperoljuk át a winchestert. A seagate OLDALÁN a következő fotót találtam, hogy hogyan is lehet ezt a kis tündérkét sata1-be rakni:A bökkenő csak az, hogy nekem a bal oldalról kezdődő 2 függőleges sor nincs is meg, csak az utolsó 2. Ott hiába tettem az elsőbe (elvileg 3. oszlop a kép szerint) nem sikerült láthatóvá tenni a biosban a vinyót (után persze dugtam ide-oda, sehogy nem volt jó). Az alaplapon közben a legfrissebb bios van, és az adatkábelét is átcseréltem már. IDE-SATA mód váltást a biosban nem találtam, így végleg nem tudom, hogy mit lehetne tenni új alkatrész beszerzése nélkül. Mit javasoltok?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Western Digital WD3200BEVT 2.5" méretű vinyóm a laptopomban. Kb percenként de van mikor 4-5 percenként ilyen kattanó/ketyegő hangot ad ki,mint mikor egy régi típusú zsebóra ketyeg. ahogy észrevettem,akkor is csinálja ezt,amikor idle-ben van a rendszer,tehát hozzá se nyúlik a géphez. Ez mitől lehet? Vajon miért csinálja ezt
Ezeket próbáltam már:
- Megnéztem HD Sentinellel és HD Tune-al is,e programok szerint nincs semmi baj a vinyóval.- A Dell laptopom bios beállításánál az acoustic módnál beállítottam a csendes üzemmódot a vinyóra, úgy is megvan ez a ketyegés.
Itt vannak a S.M.A.R.T. adatok, esetleg valaki hozzáértő rá tudna nézni? Thx
[ Szerkesztve ]
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Diablo IV
- Képregény topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest