Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én még nem teszteltem, egyelőre a gép többi része aggaszt. Azóta 1-2x már volt totál meghülyülés, használhatatlanná vált az egész gép. Kurzor darabos, kattintásra nem reagált...
Vannak azért már tapasztalatok játékok alatt. Sok óra játék után is tartja a 60 fokot ~1300 körüli RPM-el. Kicsit furcsálom ezt, miért nem engedi fentebb, de végülis mindegy mert így is halk marad a kártya.
Aminek örülök, hogy szinte folyamatosan a boost órajelen megy forza alatt (1750-1755 között). Egyszer kipróbáltam az adreralin féle auto tuningot, úgy ~1780-ig ment, majd egy óra játék után kifagyott, így vissza állítottam.
Feszültségekkel nem babráltam.Azt egyébként mi okozhatja, hogy játék közben vannak beakadások? Elég idegesítő tud lenni egy Forza alatt pl. Gondolom nem ártana egy erősebb proci a 2700 helyére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó TAG Heuer Connected Calibre E3 prémium okosóra
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Feszültségekkel nem babráltam.