- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen TV-t vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arra kíváncsi lennék az 5700-as modellek is megkapták-e a combosabb hűtést.
-
Játszogattam a grafikai beállításokkal, sajnos mindenütt előjön az fps drop. Először azt hittem a 4k ultra tolja túl a vramot, de nem ez lesz a gond.
Mindeközben rendeltem egy RX5700XT nitro+-t letesztelni, de nem tartom meg csak olcsó volt. 120-ért nem volt szívem ott hagyni. -
Kösz szépen, hogy miattad 4 hónapon belül megvehettem a 4. vga-m.
Asszony nem néz hülyének...Sajnos cpu tuning esélytelen ezen az alaplapon (Asrock AB350 Pro4), csak fix feszültséget lehet rajta állítani és nincs C-state sem. Ilyenkor mindig szarul érzem magam, hogy nem vettem át a Crosshair VI Hero-t.
-
-
Én még nem teszteltem, egyelőre a gép többi része aggaszt. Azóta 1-2x már volt totál meghülyülés, használhatatlanná vált az egész gép. Kurzor darabos, kattintásra nem reagált...
Vannak azért már tapasztalatok játékok alatt. Sok óra játék után is tartja a 60 fokot ~1300 körüli RPM-el. Kicsit furcsálom ezt, miért nem engedi fentebb, de végülis mindegy mert így is halk marad a kártya.
Aminek örülök, hogy szinte folyamatosan a boost órajelen megy forza alatt (1750-1755 között). Egyszer kipróbáltam az adreralin féle auto tuningot, úgy ~1780-ig ment, majd egy óra játék után kifagyott, így vissza állítottam.
Feszültségekkel nem babráltam.
Azt egyébként mi okozhatja, hogy játék közben vannak beakadások? Elég idegesítő tud lenni egy Forza alatt pl. Gondolom nem ártana egy erősebb proci a 2700 helyére...
-
-
Mennyire érdemes OC-val bíbelődni ennél a típusnál? Ezzel a hűtéssel adná magát a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest