- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Mikrofos
csendes tag
válasz
chadminator
üzenetére
Ez az OpenGL drivere az ATi kariknak.
Símán lehet cserélgetni, ez az egy fájl felelős az OpenGL alapú alkalmazások kezeléséért.
Én pl. a Catalyst 3.10 Omegás változatát használom, de az Opengl rész (tehát az atioglxx.dll), a 4.1es Omegából származik, mert az nálam gyorsabb, és semmi baj nincs vele! (9800pro) -
chadminator
csendes tag
válasz
chadminator
üzenetére
amúgy RV350-es lapka van a kártyámon.
Akkor lehet hogy mégis PRO????
Rákerestem Sapphire 9600 Atlantis sima és Pro -król képekre és az egyikse hasonlít. Nekem az tűnt fel hogy csak az egyik oldalon van hűtőborda és az a hűtőborda nem hasonlít egyikre se a amik a képeken vannak és megnéztem vagy százat!!!! -
travis
tag
válasz
chadminator
üzenetére
A dll-ekhez sok közöm nincs.
Amit ÉN tennék, ha ezt észlelném: be az XP bootlemezt, újratelepíteni mindent. (40 perc), alaplapi, hangkártya drivert fel. Ezután videokártya drivert fel (ha le tudod tölteni, akkor esetleg a 3.7-est próbáld meg). Ezután fel a 3Dmark03-at (ha 3Dmark200x-es ed van, ne feledd, patch kell ahhoz, hogy támogassa a directx 9-et)
3dmark hiányában jó bármilyen hasonló benchmark. De a dxdiag-ban is van gpu teszt. Esetleg nézz bele néhány videóba is.
....ez volt a vízválasztó. Ha ezek/eddig nem futnak le a tesztek akkor van jó esély arra, hogy a gpu-val van baj. Hiszen memória/proci/túlmelegedés esetén hibázik hamarabb.
Ez kb. 2 óra alatt megvan. Tudom ez nem kevés, lehet, hogy jobban jársz, ha különböző fórumokon keresed a megoldást, letöltesz alternatív benchmarkokat, körbekérdezel.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Vírusirtó topic
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest