- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
Mikrofos
csendes tag
válasz
chadminator #26 üzenetére
Ez az OpenGL drivere az ATi kariknak.
Símán lehet cserélgetni, ez az egy fájl felelős az OpenGL alapú alkalmazások kezeléséért.
Én pl. a Catalyst 3.10 Omegás változatát használom, de az Opengl rész (tehát az atioglxx.dll), a 4.1es Omegából származik, mert az nálam gyorsabb, és semmi baj nincs vele! (9800pro) -
chadminator
csendes tag
válasz
amúgy RV350-es lapka van a kártyámon.
Akkor lehet hogy mégis PRO????
Rákerestem Sapphire 9600 Atlantis sima és Pro -król képekre és az egyikse hasonlít. Nekem az tűnt fel hogy csak az egyik oldalon van hűtőborda és az a hűtőborda nem hasonlít egyikre se a amik a képeken vannak és megnéztem vagy százat!!!! -
travis
tag
válasz
A dll-ekhez sok közöm nincs.
Amit ÉN tennék, ha ezt észlelném: be az XP bootlemezt, újratelepíteni mindent. (40 perc), alaplapi, hangkártya drivert fel. Ezután videokártya drivert fel (ha le tudod tölteni, akkor esetleg a 3.7-est próbáld meg). Ezután fel a 3Dmark03-at (ha 3Dmark200x-es ed van, ne feledd, patch kell ahhoz, hogy támogassa a directx 9-et)
3dmark hiányában jó bármilyen hasonló benchmark. De a dxdiag-ban is van gpu teszt. Esetleg nézz bele néhány videóba is.
....ez volt a vízválasztó. Ha ezek/eddig nem futnak le a tesztek akkor van jó esély arra, hogy a gpu-val van baj. Hiszen memória/proci/túlmelegedés esetén hibázik hamarabb.
Ez kb. 2 óra alatt megvan. Tudom ez nem kevés, lehet, hogy jobban jársz, ha különböző fórumokon keresed a megoldást, letöltesz alternatív benchmarkokat, körbekérdezel.
Aktív témák
- Apple Watch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Házimozi haladó szinten
- Videó stream letöltése
- Projektor topic
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest