Aktív témák
-
Torry
addikt
Hát......de akkor ha ventit cserélek elmegy a gari nem?
Én visszaviszem szerintem.Tegnap hoztuk már gond van vele.... remélem több nem lesz... -
Torry
addikt
Úgy hogy levettem a házat, megbökdöstem a ventit és más hagot adott.
Csakis az lehet ilyen hangos. -
Torry
addikt
Gondoltam, hogy nincsen köze hozzá.
De semmi mást nem csináltam.Mégcsak hozzá sem értem a géphez.
Csakúgy magától, és ezt nem értem... -
Torry
addikt
De a víruskeresésig nagyon fasza HALK VOLT!!!
Csodálkoztam is milyen halk kis gépet raktam össze.
Azóta zúg ennyire.Utána egyszercsak kurva nagy hagja lett.
[Szerkesztve] -
Torry
addikt
Hi all!
Lenne nekem egy nagy problémám.
Új gép, tegnap hoztam haza.Nos minden szép és jó, Blaster virus megtámad, kiírtom de azért gondoltam lefuttatok egy tesztet Virusbusterrel.
Teszt közben elkezdett zörögni, meg recsegni a hűtés a 9600pro-n.
És most így rohadtul hangos, de ugyanúgy hűt és nem értem miért zúg ennyire.
ABIT NF7+2500+ +2*256 ddr400
Mi lehet a gond?BIOS-ban láttam olyat hogy agp frekventi vagy mi ami 66 volt lehet hogy túl gyorsan pörög a venti és ezért ilyen hangos?
PLS HELP!NAGYON ZAVARÓ! -
Furky
őstag
sziasztok. Milyenek a sapphire termékek? Én most akarok venni egy 9800 prot...
-
Nikk
senior tag
Kérlek!
Valószínű, hogy a karinak semmi baja! Nekem ezt kezdetben csinálta, aztán a következő vindóz újratelepítéskor, már nem jelentkeztek a hibák.
Az 8x-os AGP-t ki kell kapcsolni, és akkor nem fogja csinálni. Teljesítmény csökkenés pedig 0%.
Ha fagy a cucc, akkor, az is e-miatt lehet. Én egyébként most kezdtem el kapisgálni a dolgot, mert valószínű, hogy a karid a RAM-odat nem szereti.
Valsz nekem se szereti.
Nállam a kari már csinált elég szép eredményeket is. Pl.:4006 pont 3DMark03 default teszt.
Konklúzió:
1. Kapcsold ki a 4x-es AGP-t
2. Próbáld ki más RAM-okkal
3. Ha esetleg a RAM látencia értékei meg vannak változtatva, akkor rakd őket
AUTO-ra.
4. Vannak akik a fast write-ot is gyanusítják, ezért próbáld meg azt is kikapcsolni.
Hát ennyi remélem tudtaqm valamit segíteni. -
Stitch
őstag
Ja, és a kártya nincs húzva.
-
Stitch
őstag
Hi all!
Gondolom ezt sokan látogatjátok ezt a topicot, úgyhogy ide irom a problémát.
Haver új gépe (NF7,Duron1000,Sapphire9600Pro), 2D alatt normálisan működik, mindent lehet vele csinálni (zene, cd-irás, filmnézés), a gondok 3D alatt jelentkeznek. Eddig Vice City lett csak próbálva (vagyis én csak azt láttam), a menüben véletlenszerűen villannak fel abnormális, nem oda való dolgok, részletek. Indul a játék, azalatt nem hibázik, de egyszer csak kikapcsol a monitor, nem kap jelet! (narancssárga led világit) Gép nem reagál semmire, reset se működik...power gomb nyomvatart pár mpig, aztán kikapcs. Még egy olyan eset is volt amikor a monitor hasonlóképpen viselkedett, csak kis ablakban kiirta azt az out of frequency-s akármit. Lejár az idő, aztán monior kikapcs. Catalyst4.2 van most, de 3.9-el is ezt csinálta. VPU recover kikapcsolva.
Ötletek várok, hogy mi lehet a gond, esetleeg valaki találkozott hasonló problémával, és hogy miként lehetne orvosolni! Én egyértelműen a videókártyára szavazok, hogy az a ludas, aztán lehet hogy tévedek...
Előre is kösz!
U.i.: bármilyen 9600Pro-n nem BGA ramoknak kellene lennie kötelezően?! -
rudi
nagyúr
Amiket leírtál abból VGA RAM hibákra lehet következtetni, mindenesetre próbálj megy egy újabb drivert, nekem 8500on a 3.8as és a 3.10es jött be.
Ha ezekkel is jön a hiba akkor próbáld ki másik gépben. Ha ott is jön a hiba és szépen reprodukálható (mindig ugyanott jön elő és nem csak egy játékban) akkor talán lehet menni garis reklamációra. -
Morph
csendes tag
Már van 4.2 es driver is.
Egyébként nekem sapphire 9600 pró-m van, és amióta megvan kb fél éve, minden catalist volt rajta és semmi gond nem volt. -
Szajborg
csendes tag
Én ugy tudom,h a 3.9-es diverekkel amugy is sok gond volt.Nem probáltál még ujabbat,mert már van.
Ez csak ötlet,nekem nem radeonom van,most akarok majd váltani rá. -
Salvador
csendes tag
A videókártyámat sulinetbe vettem. 37000 ft. Használom már egy ideje a kártyát és a hibákat már eddig is észrevettem, de eddig nem tudtam velük mit kezdeni. Most szembe jutott beírok a fórumba hátha tud valaki segíteni.
Az első furcsaság, hogy csak a kártyához kapott ati catalisyst 3.7 es driverrel tudom rendesen használni. Mikor próbáltam feltenni újabb (3.9) drivert, és próbáltam játszani az NBA 2003 vagy 04 tökmindeggy, mintha Neo szemével a Mátrixot nézném olyan a játék-persze kicsit színesebb, nem csak különböző árnyalatú zöldeket látok-, mindenesetre az a lényeg hogy elég ocsmány.(ez a mátrixnézet csak mikor először meccset indítok akkor jön elő,utána marad is). Érdekes hogy ez csak az NBA- nál van így mert a FIFA -nál csak egyszer bevillant de utána a meccs rendesen ment. a többi játéknál semmi.
A másik dolog hogy egyes játékokban (menüben vagy videók közben) egy vékony csík jelenik meg fent és bal oldalt.
A harmadik mikor gyorsan mozgatom az egeret a vízszintes vonalak megtörnek(mintha a képfrissítés lenne lassú vagy ilyesmi). mikor megállítom semmi nem látszik.
a kártya amúgy elég jó, de ezek a hibák idegesítenek. Mert ha rossz akkor garanciában ki lehet cserélni vagy ilyesmi.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest