Hirdetés

Aktív témák

• Stitch

őstag

Hi all!

Gondolom ezt sokan látogatjátok ezt a topicot, úgyhogy ide irom a problémát.
    Haver új gépe (NF7,Duron1000,Sapphire9600Pro), 2D alatt normálisan működik, mindent lehet vele csinálni (zene, cd-irás, filmnézés), a gondok 3D alatt jelentkeznek. Eddig Vice City lett csak próbálva (vagyis én csak azt láttam), a menüben véletlenszerűen villannak fel abnormális, nem oda való dolgok, részletek. Indul a játék, azalatt nem hibázik, de egyszer csak kikapcsol a monitor, nem kap jelet! (narancssárga led világit) Gép nem reagál semmire, reset se működik...power gomb nyomvatart pár mpig, aztán kikapcs. Még egy olyan eset is volt amikor a monitor hasonlóképpen viselkedett, csak kis ablakban kiirta azt az out of frequency-s akármit. Lejár az idő, aztán monior kikapcs. Catalyst4.2 van most, de 3.9-el is ezt csinálta. VPU recover kikapcsolva.

Ötletek várok, hogy mi lehet a gond, esetleeg valaki találkozott hasonló problémával, és hogy miként lehetne orvosolni! Én egyértelműen a videókártyára szavazok, hogy az a ludas, aztán lehet hogy tévedek...

Előre is kösz!

U.i.: bármilyen 9600Pro-n nem BGA ramoknak kellene lennie kötelezően?!

Aktív témák