Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Szia
Én is ezért váltottam 1366-ról 1155-re,igaz csak a HT volt csak előnyben az i5-2xxx ellenében meg amiatt,hogy a 1366 rendszerbe betehető egy hatmagos proci vagyis a 980X de kitesz bele egy 250000 Ft-s procit? Ha használtan gari nélkül venném meg az kerülne 150000 Ft-ba. Az árát tekintve nem is tud annyival többet a csúcs 980x proci mint a 1155-s i5-2500K vagy a kisebbik i5-2400. -
AirBooms
addikt
-
-
rankesz
veterán
Nekem is Corsair táp csinálja, de Iponspan annyit mondott hogy nem garis probléma...
Külföldi fórumokon szétnézve a Seasonic belesek hajlamosak cicegni (Corsair pl. ilyen)Erdei88: azt még nem próbáltam, de mindent meg fogok próbálni, mert engem nagyon zavar (és ide először sokkal vulgárisabb jelzőt szántam...)
-
warcat
veterán
Nekem is két-három hetet mondtak mindig amikor csak rákérdeztem ,azaz valahol az óceánon van a szállítmány kb
AsRock extreme 4 ugyanez de az talán van itt-ott raktáron.Viszont aki vadászik a procikra, pénteki napokon fel szokott bukkanni pár darab,így volt ez 21-én és 28-án is(ha minden igaz ezekböl lesz meg az enyém holnap),szóval annyit tudok tanácsolni,hogy akkor különösen legyetek résen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest