- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Intel fan11 #92 üzenetére
November az nem január, én sem vártam volna. Más kérdés, hogy SB-re már egész olcsón össze lehet tákolni egy komplett rendszert, közel P55 áron, és ezek bevezető árak, amik valszeg kicsit esni fognak.
jános: pegazus -nál kell érdeklődni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Intel fan11 #89 üzenetére
Az annyit tesz, hogy azonos órajelen 11%-al erősebb, mint a 860-as. Árban a 2600K 75k-ért már rendelhető.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Intel fan11 #86 üzenetére
Órajelben agyonüti. És clock to clock 11%-al erősebb még ráadásnak. Memkezelés is javult, aida alapján gyorsabb abban is, majdnem hozza a Tri ch szintet. Kicsit jobb fogyi, és ezért nem is melegszik annyira. Egyébként majd ugyan az, ha P67 -es lapban használjuk.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Overlocker #75 üzenetére
Az már szép. Bár még csak ki sem sajtoltál belőle mindent, prociban még maradt rendesen, meg szerintem az Aresban is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Overlocker #70 üzenetére
Értem, bár ez elég fura. Akkor ezen a téren nem is várható javulás? Ha így áll, nem ez lesz az extrém tuningosok kedvence.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Overlocker #66 üzenetére
Az mit jelent? Azt ne mond, hogy a maximum 57-es szorzóval nem sikerül keményebb hűtés alatt munkára bírni? Mert tudtommal nagyobb szorzót nem lehet neki belőni.
jones965: Az P-s lapban off -on van, nem?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #63 üzenetére
Az eddig elnevezésekre való tekintettel kicsit kijavítottalak, ha nem gond. Átláthatóbb.(szerintem)
Overlocker: No igen, főleg, hogy nekem 75k-ért ígérték. A 950-es kerül majdnem annyiba.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Overlocker #54 üzenetére
Akárhogy számolom megvan a 11% előnye clock to clock. Kb. ennyire is lehetett számítani. Csak ugye ez óriásit lép órajel terén a Bloomfield -hez képest. Brutális, nah.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
A topic címét még jó lenne helyre tenni, kilóg a sorból. Valami hasonlónak kellene kinéznie:
Egyéb javaslat?Intel Core i3 / Core i5 / Core i7 2xxx "Sandy Bridge" (LGA1155)
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
X58-ban már alkottak, igaz az még puritán, de megy mint atom, egyes csúcslapokat is csúnyán aláz. Itt ahogy nézem és olvastam, teljes fordulat történt, végre van minőségérzet is. És kint $-ból számolva 51k.
Visszatérve a Vantage score -ra... 4.2GHz-n az SB -ben még annyi tartalék van, mintha egy autónál csak most kapcsolnád a 4.-et. Míg a Bloomfield -nél már 5-ösben vagy.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #26 üzenetére
Mondtam én, de ugye senki nem hiszi. Itt az élő példa. Nekem is X58-am van, szeretem is, de az SB oda vissza szívatja. Aki ezek után is azt mondja, hogy az X58 erősebb, az magát hitegeti. Persze, ha valakinek telik 980X-re. Mert itt már csak az a mentsvár.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Na, csak meglépte valaki. Legalább a jó öreg Bloomfield topic nem lesz szétszemetelve. Kíváncsi leszek, ki lesz az első tulaj, aki házi tesztekkel is tud szolgálni. Részemről amíg nem találok normál alaplapot, addig nem tudok váltani X58-ról. Sajnos nálunk minden jobb cucc csak óriási késéssel kapható.
mod: Az első hsz tuti át lesz szerkesztve, mert a fórum nyelve magyar.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VoLTE/VoWiFi
- MárkaLánc
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest