Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Micro Four Thirds
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterrara
csendes tag
válasz
audi100td #2544 üzenetére
Nem tudom, hogy jobb lenne-e, mint a Spire, azért is fordultam segítségért.
Én a paraszti, kicsit többe kerül, talán jobb a minősége egy fokkal logikából indultam ki.
Esata csatlakozás nem hátrány ha van rajta.
Ami még fontos nekem, hogy lehetőleg halk legyen. A TT passzív aluházikóban van.
Folyjon ki a szemem, de nem találom, hogy a Spire az fém vagy műanyag vagy mi a rák, plusz egy 7cm-es venti dolgozik benne, amikkel kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok, valamint a gyártó oldalán nem találtam a fordulatszámra vagy dB-re vonatkozó értéket sem.
(Szüksége van egy 750es samsungnak egy jó aluház mellett a ventire egyáltalán?)Mindezek ellenére ha nyugodt szívvel ajánlod megvételre, akkor elgondolkodok rajta, de egyelőre azért keresem a lehetséges alternatívát.
Gyakorlati tapasztalatokat továbbra is szívesen veszek, valamint ha valahol éppen akciós egy cucc, amit érdemes megnézni...
Üdv
-
masterrara
csendes tag
válasz
audi100td #2539 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Úgy néz ki, hogy egy 750-es samu alá fog kelleni, egyelőre usb-n keresztül.
Ezzel szemezek:link
Ezt a fajtát már 7,5k körül adják, talán ennyivel megér többet annál amit linkeltél,
meg amennyit eredetileg adni szándékoztam érte.
Ha saját tapasztalata van valakinek vagy lehet kapni jobbat is ezért a pénzért, kérlek jelezzetek!Üdv
-
masterrara
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szükségem lenne 750Gb-os vagy 1Tb-os samsung vinyóhoz külső keretre, olyanra
ami 100%, hogy fogadja a sata2es vinyókat, usb2.0 (esetleg pluszban esata / firewire) csatlakozója van, lehetőleg fémházas, jó szellőzéssel van megáldva és újonnan,
garanciával együtt sincsen csillagászati magasságokban az ára.
(Olyan 5000 huf környékére gondoltam)
Ha valakinek gyakorlati tapasztalata is van, azt nagyon szívesen veszem...Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest