Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
audi100td #2275 üzenetére
azt nem tudom, hogy ugyanaz volt-e, viszont ha igen, akkor a sorozatszámos matricát nagyon ügyesen átragasztották, mert nem ugyanaz volt..
tegnap este 7-kore kezdtem el telepíteni, másik sata kábel, másik csatlakozóba, másik xp telepítőlemet, igyekeztem figyelmesen eljárni. ma reggel 2.5-ös hdsentinel fel, 0% kondi, miközben kb 5 -6 órát ment összesen a vinyó. everest gyorstesztje le sem tudott futni rajta. bevittem a gépemet is, lássa az ember, milyen körülmények között tartom a cuccaimat, mondtam, ha kell, ott is hagyom, tesztelje ezzel, jöjjön rá, mi bibi. de ő csak a vinyót kérte, és mondta is, hogy ha esetleg gondolom, meg kellene próbálni egy másmilyen vinyót..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest