Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bengio
tag
hát kb.
csakhogy hiába sírok rajta, akkor sem volt, és most sincs 3k-m. beszélek a fazonnal, hogy mit hogy lehetne ezzel kapcsolatban intézni. Egyébként meg olyan nagyon fontos adatok nincsenek rajta, hogy most rögtön gariztassam, még 2 év van rajta.
lehet, hogy még pár évig megy is különösebb hiba nélkül (hahaha)..ha valami komolyabb gáz van vele, visszaküldöm.
-
Bengio
tag
na most készült el. a legfainabb, hogy LOW LEVEL FORMAT + windowsos format, partíció készítés, és a 10 hibás szektor ami át lett helyezve, HD sentinel szerint még mindig ottvan.
Visszaküldjem gariba Kecskemétről Miskolcra, vagy pedig hagyjam az egészet a francba, jo ez igy????
én konkrétan sebesség csökkenést (most még) nem veszek észre rajta, működni működik.... meg a másik az, hogy CSAK hd sentinel szerint van 10 hibás szektor. Egyik másik progi sem jelezte ezt.
-
Bengio
tag
XD
jolvan de én erre a hutilra a hirens boot cd kipróbálása, és a CD-RW-ről való letörlése után találtam rá. hirens-en belül a hdd regeneratort próbáltam csak.
egyébként nem olyan könnyü logikusan gondolkozni ennyi szenvedés után
mod: kipróbálom a hirens boot-tal a hutilt. ha megy ha nem, azért a segítséget megköszönöm
-
Bengio
tag
Próbáltam a hirens boot cd-t is, kb éjféltől dálután 3ig ment a scan, de semmit nem talált. Utána nyomattam ezt a spinrite-t, az is ment vagy 5-6 órát, és semmi. Semmi szektorhiba, se megtalálva, se javítva.....
Most megpróbálom azt, hogy letörlöm mindkét partíciót, teljesen újraformázom az egészet, hátha használ valamit.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
Én sajnos nem voltam ilyen szerencsés, mivel kifogytak a nagykerek ebből a vinyóból és legalább 2 hétig nem is lesz, ezért ideiglenesen vettem egy 750-es samut, ha meg lesz jó áron black, akkor lecserélem arra.
Amúgy mennyire rezeg a vinyó? Ha megérinted bekapcsolt állapotban érezni hogy "remeg"?
-
Blaze71
őstag
Ha 180 napon át átlagosan napi 10 órát megy a gép, akkor az pontosan 75 nap.
Audi100td!
Látod! Ezért írtam, hogy vannak érvek és ellenérvek. De nem kell hülyének nézni a másikat. sokszor előfordul, hogy ilyen-olyan megfontolásból kiveszem a winyót a gépből. Pl építek valakinek egyet és átteszem rá azokat a dolgokat, amiket kér. Sokszor egyszerűbb, ha kikapom a gépből és nem lemezezek. A képfile-okat meg nem is mindig lehet kitenni, ha nem szabdalom szét, mert nagyobb, mint 4,38 GB. Ezért meg nem veszek DL lemezt. Na, ha ilyenkor egy winyó van a gépben, akkor az a gép nem megy. Az, hogy csak az egyik gépben van 320-as és a másikban 2 db 160-as, az csak azért van, mert még fél éve 160-asok voltak a rendszerlemezek és csak egy 320-asom volt. Egyébként a boltban, ahol vásárolni szoktam, szintén sok gond van a nagyobb Samsungokkal. Havonta 2-3 gariztatásuk van. 250-est meg pont az ára miatt nem tartanak, mert nem sokkal olcsóbb a 320-asnál, de ugye nem mindenkit érdekel, hogy F1-et vesz, vagy T166-ot.
-
-
Blaze71
őstag
Köszönöm a választ! Csak kiváncsi voltam rá, hogy mennyit bírtak. Ez azért döbbenetes, mert nekem van egy régi Maxtorom, ami már közel 400 napot ment. A PATA Samsungom majdnem 200 napot, a 320-as Samsungom pontosan 126 napot, a két 160-as Samsung is olyan 100 nap körül, a 250-es F1-esek meg 37 nap körül. Ehhez képest a Te 6 hónapot használt 640-esed talán ha mehetett 100 napot, de lehet sokat mondok. Nem akarok egyébként nagyon hasonlítgatni, csak próbálok logikát találni benne. De lehet, hogy kár keresni, merő véletlen. Csak gyanús.
Audi100td!
Azért egy 640-est egyben hagyni és betenni rendszervinyónak elég nagy faszság lenne.
Én jobban szeretem, ha a rendszer külön lemezen van és ilyenkor egyben is hagyom. Gyereknél jól jön, mert jóformán minden játékot fel kell neki rakni, még ha csak egyszr játszik vele, akkor is. Elég hamar megtelik így a 250-es is.
-
Blaze71
őstag
Mennyit mentek a 640-es F1-es winyóid, míre meghibásodtak? Nekem az a 250-es F1-es, ami ebben a gépben van, a HD Sentinel szerint 36 napot ment, de a másik is ennyi körül lehet. Azt vettem észre, hogy a nagyobb winyók előbb meghalnak, mint a max 320-as méretűek. Lehet, hogy még nem elég kiforrottak?
-
renatinyo
csendes tag
Szerintem a hibát nem veszi ki a formázás. Probálkozhatsz vele de ha szector hiba akkor annak annyi.. Ha van gari cseréltesd vissza. Lehet , hogy egy pár hónap mulva csak romlani fog az állapota de az is meglehet , hogy nemfog. Bár tapasztalatom szerint ami hibás az csak rosszabodni fog.
-
audi100td
nagyúr
-
diegho
nagyúr
én 4 alaplapban próbáltam: EP45-DS3, P35-DS3, 965P-S3, Asrock 4core1600-D800 és csak a 965P-ben resetelt, így derült ki, hogy hibás, de most már mindegyik gépben hibás. Szóval nem tudom mi lesz, de szerintem se 965P se Samsung F1 nem lesz újra. Még jó, hogy ennyi cuccom van és tudok tesztelni
-
Core2duo6600
veterán
Ha a etools ra gondolsz, akkor bootol.
Kiírtam rw re bootoltam, megcsináltam amit akartam3 szor szart be, vagy 3 at vettél ?
(#7310) Isten88
Ezesetben lehet, hogy megszívtad mert a mistralt mintha bezáratták volna.
Előre mondom, hogy kötözködni fognak.
Még akkor is ha se kép - se hang. ..(#7311) gennyestus
Xp re jellemző, megmakacsolta magát azt kéne, hogy lemeteni a dolgokat róla, tarra törölni az összes partició,és a cd ről bootolva a karakteres felületen létrehozni a rendszer particiót, majd reboot. és feltelepíteni. -
Core2duo6600
veterán
Feltalálták a CD RW korongot.
és igen az iso bootol.
Mert úgy lehet, vagy úgy is le lehet szedni(#2389) chatran
Én megnézném a gyártó oldalán is.
Mert a tulajdonságoknál, tök ugyanaz van
Vagy kérdezd meg
audi100td - at a Milyen winchestert vegyek topikban, megmondja majd a tutit
Eléggé otthon van samu van ahogy látom -
Tommy1982
tag
Üdv,
ma vittem vissza a vinyómat a boltba és haza is hoztam. Felhívták a szervízt és szerintük firmware vagy valamilyen más szoftveres hiba. (Arra is lehet gondolni, h az XP drivere akad össze a vinyó firmware-ével vagy ilyesmi... most biztos hülyeséget írtam, ez csak 1 tipp volt :S ) Még kicsit nyomozgatok hátha megtudok valami újat. Szerintem neked is hasonlót fognak mondani ha visszaviszed, vagy semmit és visszaadják, h ez nem hiba. -
audi100td
nagyúr
Nekem is volt már sok rossz tapasztalatom számítógépes boltokkal, meg sokszor engem néztek még hülyének, ha valami komolyabb termék után érdeklődtem amit ők nem ismertek, én ezért már csak online rendelek. De ez azért tényleg elég dúrva
, egyáltalán ilyenek hogy nyithatnak boltot
Remélem a cserevinyóval több szerencséd lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest