- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TrackPoint nélkül jön az új Thinkpad?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Rtings-ék méréseiből is maximum annyi következtetést lehet levonni, hogy az aktuális, teszten szereplő TV-be beszerelt panelnek, milyen a színhűsége...és mennyire van vele megelégedve az oldal. Garantálom, hogy egy szérián belül sem lesz 2, egyforma tulajdonságú panellel szerelt TV..(Itt az egyik topikban olvastam, hogy valaki az Rtings-en mért-majd kalibrált értékek alapján állította be otthon a saját TV-jét.... Utóbbit sem ajánlom..Van, aki az MM-ben kalibráltatott, nem volt vele megelégedve, a gyári beállításokkal szerinte szebb képe volt az eszközének. Én Óáziséknál kalibráltattam annak idején a monitoromat, elégedett voltam a képével. Az sem mindegy, hogy ki csinálja.."Állítólag" van itt a PH!-n is egy srác, aki házhoz is megy kalibrálni. Hogy mi a jó?'passzpiros'.)
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
NGA
addikt
Egy szerigráfia, szitanyomat előtt van. Meg akvarell előtt is. Olajfestmény előtt nincs. De pl egy Vasarely előtt igen.
Fólia felrakás. Dekoratőr voltam. Simán felrakom, nem akkora felület. A tv-n eleve volt nekem egy gyári védőfólia, ott is be kellett kapcsolni a tv-t, majd járatni egy órát, ekkor bemelegedett, és simán lejött. Ez is lejön.
Persze ha valakinek nincs gyakorlata, az simán elszúrja.[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
A falikép elött is van üveg, az is csillog.
de ha mindenképpen kell:
Amazon.com: 65 Inch TV Screen Protector, Frosted Anti Glare/Anti Blue Light/Dustproof Filter Film, Protect Your Eyes for SHARP, SONY, SAMSUNG, Hisense, LG Etc - 65Inch (1432 * 803mm) : Electronics
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest