Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Nem az Rtings-féle kalibrálásról beszéltem (csak rászerettem volna világítani, hogy az sem szentírás, csak az adott modelről egy vélemény, ami segít az összehasonlításban), hanem, hogy valaki az MediaMarkt-ban kérte, fizetős szolgáltatásként és a gyári, “dobozból kivett beállításokkal” neki homogénebb, szebb képet adott a megvásárolt TV-je. Utóbbi áruházakat egyébként szeretem, néha ki lehet fogni egészen kellemes akciókat, de az eladók vagy értenek a portékájukhoz vagy nem. Az egyikben egy sráccal jót szakmaiztunk, egy másikban pedig egy dedikáltan, LG pólós lány akkora zöldségeket beszélt, hogy kifordultam az üzletből - tavaly bementem, hogy megnézzem személyesen is a C2-őt, érdeklődtem, hogy nem látom kihelyezve, erre a lány visszakérezett, hogy a “C12-re gondolok?”. Miután nagynehezen “megbeszéltük”, hogy én a C2-es szériára gondolok és nem a C1-es fehér színű változatára, majd hablatyolt valamit a képbeállításokról, amiben látható módon bizonytalankodott, hirtelen “behívták” a raktárba….
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
bteebi
veterán
válasz Neurotoxin #65 üzenetére
"maximum annyi következtetést lehet levonni, hogy az aktuális, teszten szereplő TV-be beszerelt panelnek, milyen a színhűsége... [...] Garantálom, hogy egy szérián belül sem lesz 2, egyforma tulajdonságú panellel szerelt TV..(Itt az egyik topikban olvastam, hogy valaki az Rtings-en mért-majd kalibrált értékek alapján állította be otthon a saját TV-jét."
Nyilván lesznek eltérések, sőt ha kétszer megmérnéd ugyanazt a panelt, akkor se ugyanaz jönne ki. Ezzel együtt én úgy vélem, hogy nem illene/kellene akkora eltérésnek lennie egy-egy szérián belül a paneleknek, hogy az jelentős változást okozzon pl. fix kalibrálás esetében. Nyilván mindenben vannak megengedett hibák, gyártói toleranciák, de ezeknek elég kicsiknek kellene lenniük. Szóval ha egy RTINGS-es "kalibrálás" után rosszabb lenne a kép, mint eredetileg, akkor ott szerintem nagyon nagy gondok vannak az adott gyártóval, vagy legalábbis az adott modellel.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
kazsmerlaca
senior tag
TV-re, filmezésre bőven elég. Nem ezeken dolgozom ki a nyomdai anyagokat
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
Reggie0
félisten
válasz Neurotoxin #65 üzenetére
Azt mondjuk nem tudom mekkora lehet a gyartasi szoras, de a bleedingben is olyan elteresek vannak, hogy nem lennek meglepodve, ha nagy. Egy meres igazabol semmire sem jo, de meg 10 is karcsu.
-
Neurotoxin
őstag
Rtings-ék méréseiből is maximum annyi következtetést lehet levonni, hogy az aktuális, teszten szereplő TV-be beszerelt panelnek, milyen a színhűsége...és mennyire van vele megelégedve az oldal. Garantálom, hogy egy szérián belül sem lesz 2, egyforma tulajdonságú panellel szerelt TV..(Itt az egyik topikban olvastam, hogy valaki az Rtings-en mért-majd kalibrált értékek alapján állította be otthon a saját TV-jét.... Utóbbit sem ajánlom..Van, aki az MM-ben kalibráltatott, nem volt vele megelégedve, a gyári beállításokkal szerinte szebb képe volt az eszközének. Én Óáziséknál kalibráltattam annak idején a monitoromat, elégedett voltam a képével. Az sem mindegy, hogy ki csinálja.."Állítólag" van itt a PH!-n is egy srác, aki házhoz is megy kalibrálni. Hogy mi a jó?'passzpiros'.)
[ Szerkesztve ]
-
Patrik.Varga
tag
válasz kazsmerlaca #58 üzenetére
Amit nem látsz, mert nem tudja (vagy csak hibásan tudja) megjeleníteni, azon nincs mit nézni. ;-)
-
Reggie0
félisten
válasz Patrik.Varga #57 üzenetére
Valoszinuleg szarul mertek. Ezeknek a szazezer eves kalibralatlan eszkozokkel vegzett mereseknek igazabol semmi ertelmuk sincs. Nezd meg rtings tesztet a 2022-esre, ott sokkal jobb az eredmeny.
[ Szerkesztve ]
-
"A laptopoknál is állandóan változtatják:"
Olcsóbb-drágább, üzleti-konzumer, csillivilli-kevésbé... A legtöbb géphez létezik többféle, mert pl. lehet másikkal rendelni.A TV-t a festményhez képest nagyon más jelleggel nézed, és sokszor eltérő körülmények között.
" Max akkor, mikor fekete a kép. "
Jé, fizika. De lehet, hogy másnál más körülmények között van lerakva, és ezeket az embereket zavarja.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
NGA
addikt
Bizony. A tv-n sem nézek pl táblázatot :-)
A laptopoknál is állandóan változtatják: matt majd fényes majd matt majd megint fényes...
Nekem ha be van kapcsolva a tv (65Q60c) akkor nem tükrözödik szinte semennyire. Max akkor, mikor fekete a kép. De most direkt megnéztem, ezt a képet raktam ki: Vincent_van_Gogh_-_Irises_(1889).jpg (9600×7413) (wikimedia.org) és semmi tükrözödés. -
kazsmerlaca
senior tag
válasz Patrik.Varga #57 üzenetére
Semmi baj a színhűséggel. Menj el az MM-be és nézd meg. Szépek a színek semmi baj vele...
-
Patrik.Varga
tag
Botrány színhűség.
-
-
válasz Neurotoxin #40 üzenetére
"Ez ellen maximum annyit tehetünk, hogy próbálunk céltudatosabban fogyasztani, keresni a megbízható(bb) termékeket."
Ezért kényszerülnének rá a gyártók, hogy ne ezt tolják. De sajnos több a hülye, mint aki felfogná ezt."10-15 éves TV-t maximum fillérekért adsz tovább a mai új árához képest,"
Nem azt mondtam, hogy abból gazdagszol meg... Hanem hogy keresett, és használják emberek."tudom, anyum párja elektroműszerész javítja ezeket,"
Hm, lehet, hogy én is"Nem akarlak megbántani, de a Philips rendszerét én sem szeretném használni. "
És kifizetni igen? Mert mondjuk ha 50 ezerrel olcsóbb, az nekem már számít.@granini : "Miert nincs annyi szabadsagom hogy azt mondjam, hozd be a digitalis kep jelet a lakasomba, es a tobbit bizd ram.. "
Valószínű könnyebb megkerülni a korlátokat úgy Mit küzdöttünk apósnál a felvétellel, amit csak az ő boxuk tud, és máson nem játszható le...@NGA : "De a gyártó szerint a smart hozzáadott érték. "
A vásárló meg le van... *"A falikép elött is van üveg, az is csillog."
Teljesen más, ha valami világít az üveg mögött. Illetve a falikép előtt (már amelyik, ugye) azért van fényes üveg, mert pár száz éve még nem volt más. Azokból is jobb, amelyik nem csillog (van ilyen).[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
-
NGA
addikt
Egy szerigráfia, szitanyomat előtt van. Meg akvarell előtt is. Olajfestmény előtt nincs. De pl egy Vasarely előtt igen.
Fólia felrakás. Dekoratőr voltam. Simán felrakom, nem akkora felület. A tv-n eleve volt nekem egy gyári védőfólia, ott is be kellett kapcsolni a tv-t, majd járatni egy órát, ekkor bemelegedett, és simán lejött. Ez is lejön.
Persze ha valakinek nincs gyakorlata, az simán elszúrja.[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Nyilván vannak (elég) jó streaming szolgáltatások (is), de ez nem volt mindig így. De egyébként 10-15, vagy max. 20 Mbps-ből egy jó H.265-ös kódolással nagyon jó képminőséget ki lehet hozni még akár 4K-s felbontás mellett is. A (szubjektív) képminőség pedig lehet nagyon becsapós; nézési távolság/látószög kérdése az egész. Lenne az a távolság, ahonnan már egy SD stream is ugyanolyan jó lenne, mint a natív 4K . Persze az tök jó, ha normál körülmények között már van annyira jó egy stream, hogy ne látszódjon, hogy stream.
Az meg, hogy egy stream 4K-e vagy csak mondjuk 720p, több dologtól is függhet, pl. előfizetés fajtája vagy a rendelkezésre álló (pl. mobilnetes) sávszél.
#49: Az ötlet jó, de a kivitelezhetőség nagyon macera, rengeteg sebből vérzik. Le is húzzák rendesen, átlag 3,2 csillag. Nagyjából pont annyi 1-es értékelése van, mint 5-ös. Én nem merném felrakni. Ha megpróbálnád valóban szépen, bubimentesen felrakni, akkor simán lehet, hogy egy csomó pixeled bánná... Felesleges kockáztatni.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
A Telekomnak van a CL slotos megoldása, de működni még sehol sem láttam, mondjuk nem is én vagyok a kábeltévés célközönség. Ott van még a DirectOne app a nagyobb gyártók okostévéire (ami nagy meglepetésemre az UPC-jé(?), a SweetTV, de még ezeket sem próbáltam, "csak" internet kell hozzá.
Nem gondolnám, hogy okosrendszer nélkül annyival "olcsóbban" adnák a paneleket, de hátha valaki tud valamit és rácáfol. Nem akarlak megbántani, de a Philips rendszerét én sem szeretném használni. Sokkal lassabb és kevesebbet tud, mint az LG webOS-e. Egy barátom vett talán 808-at az Ambilight miatt (nem tudja elengedni ), de mikor átjön hozzám, azért csak megjegyzi mindig, hogy sokkal jobb a webOS (volt neki is).
-
bteebi
veterán
A streaming szolgáltatásoknak egyáltalán nem nagy a gépigénye. Sok stream eleve alacsony bitrátájú (max. 10 Mbps, vagy alig több), és többnyire kisebb felbontású (720/1080p), azokat meg ma már szinte egy számológép is elvinné.
-
NGA
addikt
A falikép elött is van üveg, az is csillog.
de ha mindenképpen kell:
Amazon.com: 65 Inch TV Screen Protector, Frosted Anti Glare/Anti Blue Light/Dustproof Filter Film, Protect Your Eyes for SHARP, SONY, SAMSUNG, Hisense, LG Etc - 65Inch (1432 * 803mm) : Electronics -
NGA
addikt
Bármilyen tv-ből lehet frame tv-t csinálni pár perc alatt:
Van Gogh Art Slideshow for Your TV | Famous Paintings Screensaver | 2 Hours, No Sound - YouTube -
granini
őstag
En evek ota nem ertem miert nincs egy ilyen szegmens a piacon. Miert nem lehet venni egy oriasi LED / OLED panelt mindenfele smart cucc nelkul. A kijelzo legyen pazar, es en majd eldontom hogy mit kotok ra (Apple TV, Android boxok, etc..)
Ugyanezen az elven - azt se nagyon ertem hogy az ilyen Digi, Telekom, Vodafone kabelteves megoldasok is miert ragaszkodnak a sajat (atomolcso, atomgagyi) "set-top-box" megoldasokhoz. Miert nincs annyi szabadsagom hogy azt mondjam, hozd be a digitalis kep jelet a lakasomba, es a tobbit bizd ram.. (oke CI slotos kartya talan van valamelyiknel es akkor elvileg tudod a sajat TV-d tuneret hasznalni..)
Nyilvan azt varnam hogy "arukapcsolas" nelkul olcsobbak lennenek ezek a panelek, de velemenyem szerint tobb is fogyna beloluk..
Sajat pelda - most vettem Philips OLED-et, majdnem 600 ezer volt az ara.. de en ragaszkodom a hardveres AppleTV-hez tehat azt kotottem ra, es a TV okos rendszerebol konkretan semmit nem hasznalok. A cuccot rendes 5.1-es hazimozira kotom, tehat a TV sajat hangrendszerebol megintcsak semmit nem hasznalok. Ha gyartana a Philips 'csak' oled panelt smart rendszer es hang nelkul, siman adtam volna erte mondjuk olyan 400 ezret, a tobbit meg megoldom koszi.. ne mondjatok hogy ez nem egy olya letezo piaci igeny amit nem lenne erdemes megcelozni..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Neurotoxin
őstag
Kapitalizmus/piacgazdaság. Plusz, már sokszor leírtam - mindenkinek van már mindenféle eszköze. Nem is megyek tovább. Ez ellen maximum annyit tehetünk, hogy próbálunk céltudatosabban fogyasztani, keresni a megbízható(bb) termékeket. Aztán lehet, hogy még így is borul minden.
10-15 éves TV-t maximum fillérekért adsz tovább a mai új árához képest, ha úgy egyáltalán (tudom, anyum párja elektroműszerész javítja ezeket, adás-vétellel is foglalkozik, megvan az a réteg, legfőképpen nyugdíjasok, akiknek egy 'stabil' TV kell, ami ritkán romlik el és nincs vele baj/vidéki házba kell/szóljon valami a háttérben).
[ Szerkesztve ]
-
válasz Neurotoxin #38 üzenetére
" Mindenki tudja és tapasztalja itt a fórumon, hogy a TV-ket, ahogyan más elektronikai eszközöket is, egy termékciklusra gyártanak le, mondjuk legyen ez 2-3 év. '"
És akinek van esze, az tudja, hogy ez marha nagy gond. A LCD maga sokkal tovább használható mezei megjelenítőnek; és feleslegesen ki sem akarnám fizetni az okosTV felárat.És egy 10-15 éves TV-t is simán eladsz, mert lesz, aki használja.
-
Neurotoxin
őstag
Továbbra sem értünk egyet, de egyáltalán nem baj. Mindenki tudja és tapasztalja itt a fórumon, hogy a TV-ket, ahogyan más elektronikai eszközöket is, egy termékciklusra gyártanak le, mondjuk legyen ez 2-3 év. Ezalatt az időszak alatt megkapják a frissítéseket, utána pedig lesz, ami lesz. Vannak gyártók, akiknél tovább tart ez, de semmiképpen sem "örökké". Lehet, hogy kijött volna "félárból" egy cucc, de azt sem feltétlenül használod 2-3x több ideig. Arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzt értünk alatta, mert az olcsóbb TV okosítókkal leginkább csak baj lesz - tearing, stuttering, 24p/50p problémák stb. stb. Viszont a Samsung(?) elgondolása előremutató, nekem is tetszik, hogy a régi boxot lecsatolom a hátáról, felteszem a frissített boxot. De az említett termékciklus miatt valószínűleg a gyártóknak nem az a céljuk, hogy 1-1 modelt frissítgessen a felhasználó 7-10 évig (Ennyit mennek el állítólag a háztartásokban a TV-k [link] ).
#35 @NGA: Valóban érdekes felvetés! Én az LG C1-en is alapból nézegetem az alap festményeket, szeretem, még akkor is, ha csillogó a felülete. (Van egy pluszban letölthető gyűjtemény is a galériában, de azt inkább "engedjük el".) Az ízlésemnek megfelelően, inkább letöltöm más forrásból, a lehetőség szerencsére adott. Az más kérdés, hogy nehéz valóban "elfogadható" minőségű és felbontású képeket találni. Mindenesetre Frame koncepciója tetszik, de nem hinném, hogy folyamatosan menne nálam, még akkor sem, ha van benne mozgásérzékelő.
[ Szerkesztve ]
-
kazsmerlaca
senior tag
De működik. Gyárilag kapsz hozzá pár festményt bár nem a legjobbak, elmegy.
De ha nem fizetsz elő akkor is használhatod saját forrásról. Pl. külső drive-ra felveszel sok 100 képet és azt váltogatja időnként.Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
Sz.L.
aktív tag
Ez 720p-ben zökkenőmentesen futott. Lehet, hogy felkapcsolt 1080p-be is, de erre nem emlékszem pontosan. Viszont, a 720p az tuti.
[ Szerkesztve ]
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
NGA
addikt
válasz Neurotoxin #30 üzenetére
Érdekes, ha belegondolunk abba, hogy az igazi faliképek (amik nem festmények, hanem pl szerigráfiák, szitanyomatok stb,) üveglap mögött vannak otthon, és az is tükröződik.
-
-
Sz.L.
aktív tag
Annyira nem vagyok képben a streaming szolgáltatókkal, de a minap elindítottam az említett mini gépen a DaVinciTV-t. Meglepve tapasztaltam, hogy nem igazán nagy a streaming hardverigénye. (Legalább is ennél a szolgáltatónál.) Konfig: Asrock D1800M + 4gb DDR3.
[ Szerkesztve ]
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
válasz Neurotoxin #30 üzenetére
A gyártóknak tuti jobb, hogy van benne, de pl. a usernek, akinek nem kell, tuti nem.
" Azt nagyobb problémának érzem, hogy a streaming szolgáltatók appjai alól a support lejártával, egyszercsak kihúzzák a szőnyeget."
De azért kifizetted Lehet kijött volna a felárból egy cucc, ami 2-3x annyi ideig használhatóMutogatni való hater díszpinty
-
bteebi
veterán
Nem is rossz - bár nem is nagyon jó. De amúgy miért erőltetik az edge LED-et? Egy sok zónás FALD sokkal jobb lehetne.
Amúgy nekem egy hasonló kellene 75-85"-os méretben QD-OLED panellel (úgy, hogy azért bírja a frame fícsört sokáig, beégés nélkül ), cserélhető (többféle színű) kerettel és Ambilighttal. Az se lenne baj, ha nem lenne nagyon olcsó.
-
Neurotoxin
őstag
Néha nem is tudom, hogy milyen fórumot olvasok éppen.... Nem feleslegesen "gyártják bele" , hidd el, jobb hogy van benne. Biztonsági kockázata valószínűleg abban az esetben van, ha valaki a beépített böngészőjén emailezik, bankol (ha egyáltalán megy rajtuk valami titkosítási protokoll), maximum nem indul el rajta az éppen hypeolt sorozat virágbolti, H265.DV.Dolby Atmos.mkv része egy idő után, na bumm. Azt nagyobb problémának érzem, hogy a streaming szolgáltatók appjai alól a support lejártával, egyszercsak kihúzzák a szőnyeget.
"de nem hiába maradtak a gyártók a fényes kijelzőknél. "
Érdekelne, hogy miért, mert amúgy a legtöbben nem szeretik"
Pont az elmúlt hetekben az LG B3 teszt kapcsán volt erről egy messzemenő gondolatmenet, hogy a többek között a felületről a szemedbe jutó (visszaverődő) fény (színek) miatt van így (fizika). De mégegyszer mondom, falikép és monitor funkcióra, irodába a matt bevonat tökéletes. TV-zni pedig teljesen rendben van a fényes bevonat.@Z_A_P:"Mennyire tunik valoban festmenynek/fotonak a falon? Stb"
Emlékeim szerint talán az elődmodeljét láttam az Alza bemutatótermében, nekem ott, festményekre teljesen elfogadható volt.19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Z_A_P
addikt
válasz Elpresidente #28 üzenetére
Szerintem fontos infó a FRAME funkcióval kapcsolatban, hogy fizetős a Samsung galéria szolgáltatás, ha jól emlékszem, akkor kb. 15ezer Ft/év.
Enelkul nem mukodik "festmenykent"? Vagy mit jelent ez?OK
-
Elpresidente
tag
Nekem 2020-as modellem van, abban van mozgásérzékelő, így biztos vagyok benne, hogy ebben is. Nálunk kb 10 perc után kikapcsol a TV és mozgás esetén visszakapcsol. Fogyasztás passz, nem mértem, de a mozgásérzékelő miatt nem is releváns (számomra). Szerintem fontos infó a FRAME funkcióval kapcsolatban, hogy fizetős a Samsung galéria szolgáltatás, ha jól emlékszem, akkor kb. 15ezer Ft/év.
Xbox gamertag: goserHU
-
-
Z_A_P
addikt
Csak en nem latom hogy ennek a TV-nek a lenyeget, a FRAME funkciot nem teszteltek rendesen?
Hang, kep, "okos", de nem ez a lenyeges, hanem a lenyeg hol van ?Van-e benne mozgaserzekelo hogy a falra rakott "festemny" ne menjen 24H csak ha latja valaki. Mennyit fogyaszt ilyenkor? Es ha lekapcsolja magat? Mennyire tunik valoban festmenynek/fotonak a falon? Stb
[ Szerkesztve ]
OK
-
Sz.L.
aktív tag
Egyébként, egyetértünk. Nekem ezért az egyik gépem mini a tv mellett. A "nagy" csak játékra van. (Ez így még mindig olcsóbb, mint egy komolyabb HTPC, amin játszani is lehet.)
-
-
Sz.L.
aktív tag
válasz Neurotoxin #16 üzenetére
Lehet, hogy kényelmes mondjuk PC-ről streamelni, de akkor inkább már egy HTPC-t vennék erre a célra.
Tudod, mindig az a fránya múlt, és a jó öreg PC vonal.
[ Szerkesztve ]
-
Sz.L.
aktív tag
válasz kazsmerlaca #14 üzenetére
Ne is mond. Cégben az egyik monitorom fényes kerettel rendelkezik, borzasztó. Addig nincs vele gond, amíg nem kapcsolom fel az iroda világítást.
-
Reggie0
félisten
válasz kazsmerlaca #18 üzenetére
Nekem a 2022-es van. Nagyon jo a matt, viszont masokban gyengelkedik: pl. az uniformitas, bleeding. Ezekkel egyutt kell tudni elni. A csillogas azert eg es fold:
A tronok harca legsotetebb jelenete a hatterben, osszehasonlitasnak elol egy kikapcsolt olcso samsung. -
kazsmerlaca
senior tag
TV-t , filmeket néznék rajta. A mostani TV-ben azt utálom, hogy annyira csillog. Ezt megnéztem az MM-ben és annyira jó nézni a képernyőt mert matt. Nekem nagyon bejön...
@hcl - igen én is utálom a fényes kijelzőt
[ Szerkesztve ]
-
Vezérlés, de nem egy beépített számítógép, amin lejár a support, azt' inkáb biztonsági kockázat, mint haszon.
Itt az a bajom, hogy feleslegesen belegyártják."de nem hiába maradtak a gyártók a fényes kijelzőknél. "
Érdekelne, hogy miért, mert amúgy a legtöbben nem szeretikMutogatni való hater díszpinty
-
Neurotoxin
őstag
"Bár igazából az lenne a jó, hogy csak kijelzőt veszel, és majd adsz rá képet olyan eszközről, amilyet szeretnél "
Kevés példától eltekintve, ha csak a streamingből indulok ki, rengeteg problémába lehet így belefutni. A legtöbb médialejátszó se ér a szememben emiatt egy fillért sem. De akkor is kell a panel mellé vezérlés.
@#8 Sz.L.: Lehet, hogy kényelmes mondjuk PC-ről streamelni, de akkor inkább már egy HTPC-t vennék erre a célra.
@#14 kazsmerlaca: Ha festményeket szeretnék nézni rajta egész álló nap, akkor valószínűleg ez a legjobb vétel a célra, de nem hiába maradtak a gyártók a fényes kijelzőknél. Matt képernyőt ezenkívül még az irodába tudok elképzelni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Sz.L.
aktív tag
"...az lenne a jó, hogy csak kijelzőt veszel, és majd adsz rá képet olyan eszközről, amilyet szeretnél"
Osztom a véleményed!
A 32" LG tv-m ezen az elven működik. az egyik bemenet a PC-m, a másik a gyerekek rajzfilmnézős mini gépe. A tv-n a bemeneti jelet kapcsolgatom az igényeink szerint. Ja, tudja a 3D-t, ami szerintem a szokásostól eltérő filmnézési élményt nyújt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Reggie0
félisten
A modelszam nincsen elirva? Az LS03B az a 2022-es model, a 2023-as LS03C.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Ezeknél ami érdekes, hogy timeshift, felvétel üzemmód alapban nincs Mo-on. De hála istennek meg lehet hekkelni, és simán működik a felvétel is egy külső merevlemezre.
Ime:
Press Mute, 1, 1, 9, OK, you’re in the Service Menu
Press 1, 2, 3, 4 Go to Option -> OK
Go to Local Set -> Set to EU-Total
Go to MRT Option -> Language Set -> Set to EU
Back
Go to Region -> Set to PANEURO
Back
Go to PNP Language -> Set to ENG
Back,
Switch off TV
Fogadja a Logitech K400+ touch/bill kombót, így lehet azzal is böngészni, ha valakinek nincs más. Wifi-n böngészőből érdekes módon a letöltés csak 50, míg a feltöltés 200.
Amit még nem sikerült megfejteni, hogy lehet kikapcsolni a hdmi állandó azonosítását, állandóan át akarja venni a távkapcsolóra annak a készüléknek is a vezérlését.Azt nem tudom csak pl, hogy az Ambient és a Frame mód között mi a különbség. Mindkettő módban kb 40W-ot eszik, az eredmény ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Végre valaki megcsinálta, amit már régóta kellett volna... Külső egység a képfeldolgozás, így ha lejár róla a support, csak azt cseréled...
-
hajbel
addikt
De miért? Keret nélkül egész jó lenne.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest