Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Néha nem is tudom, hogy milyen fórumot olvasok éppen.... Nem feleslegesen "gyártják bele" , hidd el, jobb hogy van benne. Biztonsági kockázata valószínűleg abban az esetben van, ha valaki a beépített böngészőjén emailezik, bankol (ha egyáltalán megy rajtuk valami titkosítási protokoll), maximum nem indul el rajta az éppen hypeolt sorozat virágbolti, H265.DV.Dolby Atmos.mkv része egy idő után, na bumm. Azt nagyobb problémának érzem, hogy a streaming szolgáltatók appjai alól a support lejártával, egyszercsak kihúzzák a szőnyeget.
"de nem hiába maradtak a gyártók a fényes kijelzőknél. "
Érdekelne, hogy miért, mert amúgy a legtöbben nem szeretik"
Pont az elmúlt hetekben az LG B3 teszt kapcsán volt erről egy messzemenő gondolatmenet, hogy a többek között a felületről a szemedbe jutó (visszaverődő) fény (színek) miatt van így (fizika). De mégegyszer mondom, falikép és monitor funkcióra, irodába a matt bevonat tökéletes. TV-zni pedig teljesen rendben van a fényes bevonat.@Z_A_P:"Mennyire tunik valoban festmenynek/fotonak a falon? Stb"
Emlékeim szerint talán az elődmodeljét láttam az Alza bemutatótermében, nekem ott, festményekre teljesen elfogadható volt.19 éve a PH! lapcsaláddal!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest