- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkadar
tag
Hali!
A technologiatol fugg.
Ez egy nagyon hasznos olvasmany: Bővebben: link
Ennek a monitornak ''csak'' 800:1 a kontrasztaránya.
Ez meg igy is tobbszorose egy atlagos TN+Film-es panelenak, nem beszelve az IPS panelekrol.
A kis merteku utanhuzashoz hozza lehet szokni, de meg igy is zavaro tud lenni (pl. FPS jatekoknal).
Eddigi TFT-val valo talalkozasaim soran a TN+Film okozta a legnagyobb csalodast. 16ms-os LG1710B DVI-on keresztul (a munkahelyemen), valami fortelmes volt, leultem ele, es mar oly mertekben rosz volt a ralatas, hogy az alja sokkalta vilagosabb volt, mint a teteje. Ezert inkabb visszakertem a regi CRT-t.
Viszont lattam mar egy MVA paneles Viewsonic VX900-ast (tudom, eleg regi modell, de azert meg eleg jo). Ennek gyonyoru kepe van. Semmi nyoma a lathatosag miatti problemaknak, tokeletes fekete, es a szinei is szepek (FPS-t meg nem probaltam rajta, de az is meg fog trotenni hamarosan +PixPerAn).
Sajnos IPS panelest meg nem lattam, de lehet hogy az alacsony kontrasztja ellenere meg tudna gyozni.
Udv.: lkadar.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest