- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok! azt vettem észre ,hogy mikor bekapcsolom a moncsit akkor ugye a kép szélén a fekete csík (nem lóg ki a kép) az nagyobb mint fél órával később. tehát melegedés v. menés hatására a kép változhat bekapcsolás után?
-
hi' segítsetek mert nem vok tisztába ezzel a frekvencia dologgal. az ,hogy a moncsi milyen frissítéssel megy azt én honnan tudom (milyet visel el)? na akkor dozerba 60~100 ig lehet állítani a hz ket de linuxba csak 75hz majd 87hz van. akkor nekem most ez elindul 87hz-n? mert régen próbágattam suse 8.1 és mindíg kikapcsolt a moncsi és ehy hzs logó villogott gondolom mert nem tudja.
-
mondjátok az normális ha a monitor hátuljából kerregő hangot hallok közelről? az mi az a baj ,hogy ott a nyomtató tápja?
-
nekem megy kicsit ferde de egyáltalán nem zavar mert összébhúztam a képet. próbáltad már?
-
kössz
-
nem biztos ,hogy 795mb -mert láttam dobozában is és valamelyik samsung honlapon olvastam,hogy a 765mb-t válja majd fel. csak ott még nem volt elég infó róla és ezért kértem a helpet.
-
halló?
-
hi'
ha tudna nekem vki ezzel a monitorral kapcsolatban pár infót passzolni megköszönném mert nem találtam hozáá infót sehol.
pl.:elktronika (x felbontás x hertz ...)
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest