- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen házat vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
neked nézhetetlen, nekem meg kiváló...egy kurva jó lcd-n semmivel nem rosszabb az émény mint egy jó oleden, kinek mi
a telefon-t csak oledest veszek, de egy kurva jó ips képernyön is gyönyörü a kép..ha ennyire egyértelmü lenne az oled nonplus ultrasága csak azt gyártanának gondolom
a szemed a tizedét nem látja a 8millió zónának, parasztvakitás az egész
-
gandalf
aktív tag
-
bteebi
veterán
Azok még annyira buták voltak, hogy nem gondoltak arra, hogy ezt is egy rendes szerződésbe kellene foglalni. Egy olyan szerződésbe, amit nem olvasol el, viszont elfogadod benne, hogy odaadod nekik az egyik vesédet, ha kérik, nyugodtan kémkedhetnek utánad, tárolhatnak random adatokat a LAN-odon, és persze bányászhatnak a TV-den dogeciont.
-
Reggie0
félisten
-
bteebi
veterán
Mondjuk monitort nagyon közelről nézel (legalábbis szerintem gyakorlatilag mindenkinek jobban kitölti a látómezejét, mint egy TV), szóval ott sokkal inkább kijönnek a local dimming hibái nagyobb zónaszám esetében is. Az 576 amúgy már sajnos elég jónak számít a FALD-nál (persze nem feltétlenül microLED-nél).
-
bteebi
veterán
Az én Hisense-em azt hiszem csak 150 zónás. És igazából nem nagyon értem a FALD-ját. Sok esetben, pl. a Gravitynél abszolút nem látszik a local dimming (valószínűleg túl heterogén hozzá a kép), de pl. feliratoknál meg nagyon szarul tud kinézni.
Ezzel együtt szerintem is túl van lihegve a blooming most már. Vagyis mondjuk 500-1000 zóna fölött valószínűleg tényleg csak elvétve lehet zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nálunk járt a Samsung 65 hüvelykes, 4K felbontású, Mini LED háttérvilágítású televíziója.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest