Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
djyangce
tag
Elnézést a kedves szerkesztőktől, de nem bírtam ki, míg beírják a hírt. Most láttam a Slashdot.org-on ([L]http://slashdot.org[/L]), hogy a Samsung bejelentett egy 17''-os OLED* kijelzőt. Május 25-én mutatják be egy konferencián és szerintem a technológia rettentő kecsegtető, bár biztos, hogy még kell várni egy ideig, míg megjelenik esetleg errefele és az ára is a pénztárcánkhoz igazodik. (bár egy szaklap cikkére visszaemlékezve, nagy számban mintha olcsóbban lehetne előállítani, mint a TFT-t)
*organicLED
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Trollok komolyan
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Battlefield 6
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest