Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Alex91
félisten
Csak mennyi az elettartama az ilyen kijelzoknek, azt nem irtak?
-
mixyboy
tag
huh, erre nagyon kiváncsi leszek! :C Remélem az ára sem lesz sokkal több, mint 17''-os TFT-é... bár ez nem valószínű... (de az előállítás olcsóbb lesz, ebben bízok...)
-
djyangce
tag
Elnézést a kedves szerkesztőktől, de nem bírtam ki, míg beírják a hírt. Most láttam a Slashdot.org-on ([L]http://slashdot.org[/L]), hogy a Samsung bejelentett egy 17''-os OLED* kijelzőt. Május 25-én mutatják be egy konferencián és szerintem a technológia rettentő kecsegtető, bár biztos, hogy még kell várni egy ideig, míg megjelenik esetleg errefele és az ára is a pénztárcánkhoz igazodik. (bár egy szaklap cikkére visszaemlékezve, nagy számban mintha olcsóbban lehetne előállítani, mint a TFT-t)
*organicLED
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó AOC C24G2AE 23,6 ívelt gamer monitor garanciával
- LG UltraWide 29WQ600-W
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest