- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kammerer2
tag
Ez is igaz, de mivel úgyis Kínában gyártották, egyezzünk ki döntetlenben, hehe.
Egyébként komolyra fordítva, a szenzortechnológiában sem történt azóta különösebb felfedezés, úgyhogy nem nagyon avult el benne semmi. Egy mai Mk2-es verzió persze X%-kal jobb lenne néhány paraméterben az adott áron - ha lenne még Samsung ebben a műfajban...
Nagyobb baj, hogy a mobiltelefonok háttérbe szorították a műfajt a köznép körében. -
-
L623
csendes tag
16-50 pz az egyetlen jelenleg,és amit még tervezek,az az50-200-as lenne.A gond az,hogy elég sokat használom beltérben,és a gépen lévő AF segédfény hatásfoka nem a legjobb.Van hozzá egy kis Metz 26 AF-1 vaku ami nagyon jó szogálatot tesz de AF segédfény nincs rajta(vagy nekem nem múködik).A probléma persze nem egetverő,vígan elvagyok vele így is,de ha viszonylag olcsón megúsznám a váltást,belevágnák.
-
w.miki
veterán
Android 7.1.2 hackelt fw, egy Samsung S4 mini-n.
Bíztam benne, hogy a kamerára is van mod ROM
Sehogy nem sikerült képet átküldenem, a Samsung Camera APP sem csatlakozik rá.
Meglátja, kiválaszthatom a csatlakozást, de nem kapcsolódnak össze. -
Elektrosokk
veterán
Én most eladtam az egyik alap optikámat, és meghirdettem egyben a szettet. Csak az motivál hogy nem szeretnék 3 rendszert tartani a jövőben, de nagyon bizonytalan vagyok. Imádom használni az NX1-et, a Sony sokkal nehézkesebb hozzá képest. A7 megjelenése óta használok Sony Milcet és még mindig nehézkesnek találom a menü rendszert. Az EOS HD is kijött korábban egy cikkel ezzel kapcsolatban, hogy mennyire kezelhető kis masina az nx.
Szóval nem tudom mi lesz, ha nem veszik meg akkor sem leszek morcos
-
L623
csendes tag
Köszönöm a választ,valószínűleg csere lesz,előbb persze eladom a 18-55 öst. A kis méret valóban cél és biztos,hogy 99%-ban nem lesz szükség az árnyékolóra,de azért nem szeretnék teljesen lemondani erről a lehetőségről.Előbb vagy utóbb pedig egy telét is be szeretnék szerezni,de az a projekt már a következő évre marad(lottóötös,titkos gazdag nagybácsi lehetőséget nem figyelembe véve).
-
Tempus_fugit
tag
Kb annyira volt olcsó, mint más használt Mini-k, az olcsóságot relatívan értettem, ahhoz képest, hogy 1" szenzora van a váznak.
Egyébként úgy tűnik, csak nem szereti a hideget. Nem teljes töltöttséggel indultam el sétálni, bár az akku töltöttségéből csak egy pöcök hiányzott a kijelző szerint. Itthon feltöltöttem, hibátlanul ír, olvas (kész főnyeremény, mint Magilla gorilla..).
Ezek szerint ennél a rendszernél sem megbízható a töltöttség kijelzése... -
Márton
nagyúr
Akkor már emelték, ez jó hír, köszi!
Még néhány kérdést ha szabad feltennem:
- videó módban ha zoomolsz, kiírja a zoom értékét vagy a gyújtótávolságot?
- stabi kikapcsolható-e?
- AE shift értékét kikapcsolás után is megjegyzi? (videó mód)
- 1-2 mintavideón látok olyat, hogy a ferde, kontrasztos élek recésednek. Ez így van, normális, ennyit tud, mert nem a teljes szenzort méretezi át, vagy valami beállítás nem volt a helyén? (pl. élesítés, stb).
Te találkoztál ezzel a jelenséggel?
Ha jól értem teljesen elégedett vagy a videóid minõségével, esetleg egy benttit (lowlight) és 1 kintit megosztnál?
- milyen obival használod? Létezik e mount-ra vagy canon-ra átalakító gyürü?köszi
-
hito
nagyúr
Megvan es a CFW-t se kellett hozza eltávolítani. Vagy en voltam a bena, vagy nem volt racsavarva rendesen, vagy pillanatnyi elmezavar volt a gép részéről
Video alatt nem lenne rossz ha lehetne választani a peaking es a nagyitas között, mert a peakinggel nem mindig lehet pontosan beloni a fokuszt. Főleg akkor pontatlan a dolog, ha tavolra fokuszalok es sok az egyéb tereptárgy.
-
hito
nagyúr
Köszi, jónak tűnnek
vagyok1: ha belső tereket fotózol, akkor szerintem legalább ugyanakkora figyelmet kell fordítani a fényerőre is. Ezek az alapobik beltérben csak korlátozottan használhatók. Én erre a célra amit írtál az NX300-at venném és hozzá lőnék használtban egy 16mm f2.4-es obit (ha fontos a natív üveg és az AF). Ha ügyes vagy és szeretsz manuálozni, akkor nézhetsz hozzá Samyangot is. Asszem van 12mm f2 belőle. AF-od ugyan nem lesz, viszont lesz bitang látószöged, jó fényerőd és remek képminőséged.
Más: nektek sincs feladapterezett manual obiknál focus peaking? Se focus peaking, se MF nagyítás nincs
És nekem úgy rémlik, hogy volt. Lehet, hogy megzavarodott a szoftverem?
-
hito
nagyúr
Mit vennél helyette? Egy használt autót...az árából
Legalább megkönyörülhetnének a usereken és kiadhatnának évente 1-2 új üveget. Ezzel a vonalat is életbe tartanák, és szerintem nyereséget is termelne, mégsem vázat, meg szenzort kéne fejleszteni.
Egy 16-105 F4 belső zoomossal + 1-2 fix-szel ellennék egy ideig. De 200mm fölött jöhetne egy tele is. Aztán majd ha tisztul a levegő a MILC piacon (rájönnek az emberek, hogy a tükörtől nem lesz jobb a képminőség), jöhetnek a vázak is
Muerte68: én izgalmamban még 2$-t is odadobtam
-
hito
nagyúr
Nekem van 16-50S-em
GyÜlöllllek
A tesztekben, amiket olvastam leginkább azt emelték ki, hogy lehetne élesebb, kicsit lágy a képe. Komolyra fordítva nem eladó véletlenül? Van jó flexem ha tényleg hozzánőtt és el akarod adni
De vázzal együtt is érdekel
Ez a petíció mikor indult? 1500 aláírásnál küldik el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art objektív ( Canon )
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Canon EF-EOS M adapter -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest