Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Mi a véleményetek az új K3-ról?
-
csab2
veterán
Most kicsit dühös lettem.
Az történt, hogy a C1-hez adott fülhallgató egyik gumi gyűrűje (ami összetartja a hangszórót és a kávát, valamint ergonómikus használatot biztosít) elveszett. Megkerestem e-mailben a szegedi márkaszervízt, ahonnan ezt a választ kaptam:
''Csak egyben lehet rendelni ezt a fülhallgatót (EP-250 a típusa) több
színben, bruttó 3772.- forintért.''
Köszi! Azért mert elveszett egy 2 forintos kis vacak, vegyem meg az egész fülhallgatót.
Valakinek esetleg nincs egy felesleges ilyen gyűrűje? Nagyon megköszönném.
Tudnátok ajánlani valami jó minőségű nyaklánc típusú fülhallgatót egyébként?
Előre is köszönöm! -
csab2
veterán
válasz
Rickeffe #672 üzenetére
Mea culpa, mea culpa!!!!
Hülyeséget írtam, bocs. Otthon már rájöttem, ugyanis a 2.290-es fw illetve updater esetében is 2.210 szerepel a screenshot-on. Mégegyszer bocs.
Ma reggel behoztam a melóhelyre a lejátszót és megpróbáltam rátenni a 3.100 fw-t. Nem sikerült. Itt most el kell, hogy mondjam, hogy én eddig sohasem recovery módban frissítettem a fw-t és mégis mindig sikerült. Most nem. Gondoltam kipróbálom recovery módban. És láss csodát... SIKERÜLT! Úgylátszik, mostmár csak így lehet telepíteni, beletették ezt biztonsági okokból (mondjuk nekem e nélkül sem volt problémám soha).
Szóval BOCS! NEKED VOLT IGAZAD. Ez valóban a 3.100 fw. Csak azt nem értem, hogy miért nem bírják már kijavítani a magyartalanságokat?! Zavaró.
Köszi a segítséget!
Üdv! -
csab2
veterán
válasz
Rickeffe #668 üzenetére
Akkor nem értem mi a gáz. Az updater progit amikor elindítod automatikusan megkeresi a lejátszót. Amikor megtalálja kiírja az aktuális fw-t és amire cserélheted. Most itt a munkahelyen felraktam az updater progit egy olyan gépre amin előzőleg nem volt (tehát korábbi verzióval nem ütközhet). A lejátszó nincs itt, tehát nem tudom megnézni, hogy melyik fw-re lehetne cserélni. Viszont megnéztem a Help könyvtárban található screenshot-okat és ott is 2.210-es fw látható. Ezért nem értem, hogy a 3.100 van fent. Az én gépemben és a melós gépben is alapból 2.0 usb van.
Kábel ügyileg a Samsungot keresném meg.
Üdv!
[Szerkesztve] -
csab2
veterán
válasz
Rickeffe #664 üzenetére
Szia!
Valamelyikünk nagyon félreért valamit. Lehet, hogy én.
Amit a második általad megjelölt linkről lehet letölteni az egy zip fájl. A neve: YP-C1_V3[1].100 Ez maga az updater progi, amit fel kell telepíteni a gépre. Ezzel a progival a 2.210-es fw-t lehet a lejátszóra feltölteni. Ez a firmware verziószáma. Ezt írja ki a lejátszó is a Settings menüben. Nekem eddig a 2.290 volt fenn és ezt cseréltem a 2.302-re. Szerintem te kevered az updater verzióját és az fw-ét.
Korábban sem kioktatni akartalak, csak tisztázni a dolgot. Várom a véleményedet, hozzászólásodat!
Üdv! -
csab2
veterán
Most raktam fel az yp-c1-emre a 2.302 fw-t. Változás a 2.290-hez képest, hogy nincs rádió menüpont és kikerültek a wow és srs hangzások. Nem igazán értem. Kevesebb, mint az előző. A magyartalanságokat pedig még mindig nem tudták kijavítani.
-
csab2
veterán
válasz
Batman007 #634 üzenetére
Nekem YP-C1-em van, azon a következőképpen csináltam, és működik. A tiéden is hasonlóan kell, gondolom.
Szóval letöltöttem a firmware-t, ami egy komplett upgrade program. A zip-et kicsomagoltam, és a progit feltelepítettem. A lejátszót rádugtam a gépre, a programot elindítottam. A progi felismerte a lejátszót és hogy milyen fw van rajta, OK-ra telepíti az újat. Ennyi. Azóta az újabb fw van rajta.
HANGSÚLYOZOM, EZ AZ YP-C1-RE VONATKOZIK!
[Szerkesztve] -
csab2
veterán
Na, most megtaláltam a 2.290-es firmware-ta koreai oldalon
)
-
csab2
veterán
válasz
Rickeffe #624 üzenetére
Már korábban ismertem ezt az oldalt, de semmit sem találtam. Ugyanis nem tudok koreaiul. Az oldal olyan angol-koreai keverék.
Egyébként sikerült felraknom az YP-C1-emre a 2.290-es firmware-t. Kiábrándító, hogy a fordítási hibákat mind meghagyták. A bekapcsolási bip viszont kikapcsolható. Vannak új hanghatások, és megjelent az FM radio menüpont.
Tényleg aktiválják szervizben a rádiót? C1-ről van szó!
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget! -
csab2
veterán
válasz
Répi papagáj #625 üzenetére
Én inkább szürkének mondanám. Fehér-sötétszürke.
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Az YP-C1-hez mi a legfrissebb firmware?
Előre is kösz! -
csab2
veterán
Hali!
Lehet valami tokot kapni az YP-C1-hez?
Előre is köszi! -
csab2
veterán
Hali!
Lehet valami tokot kapni az YP-C1-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Philips Soundbar HTL3110B/12 hangprojektor, NFC, Bluetooth, Wireless
- Samsung Galaxy Ring eladó
- Packeta az árban! HP 65W 19,5V 3,33A - 7,4 x 5mm center pin Probook 6570b töltő
- Eladó Galaxy Note 10 plus 256 GB Dual Sim
- Huawei B525s-23a Cat6 Sim kártyás 4G / 4G+ LTE WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest