- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
breetai
aktív tag
-
Totyi
őstag
Egy érdekes dolgot észrevettem
serEQ-ban a mélyet maxra tettem,és egy-két számnál olyan volt,mintha torzított volna a lejátszó;pedig 18-ason volt.Visszavettem a mélyet,és lám megszűnt.A mély hang torzított,pedig nem volt hangos.Érdekes.Amúgy ma megvolt a 13 óra zene vele.Ok minden.
-
pyrannha
senior tag
Leírnátok, hogy milyen hangbeállítások mellett használjátok a lejátszót, mert Nekem még sosem sikerült rendesen beállítanom. Ja és azt is írjátok oda, hogy milyen zenét hallgattok! Előre is köszi!
-
tuskooo
addikt
Na, nekem is van egy YP-C1Z-m. Totál meg vagyok vele elégedve, a kijelzője és a menüje is nagyon bejön. A playlist is egy nagyon jó 5let. Mondjuk a magyarosítása vicces (Settings)...meg második reggel sikerült lefagynia...de azóta semmi baj, nagyon szeretem.
-
Totyi
őstag
Értem.
Izlések és pofonok különbözőek.Azt írtad 1.5-2 év,és kuka az mp3 lejátszó.Ez lehet,ha vki gazdag.Pl a bnőmnek most ment tönkre a cd-s mp3 lejátszója,és odaadtam neki az én régi másfél éves 128-as mercury mp3 playeremet,ami egy db AAA elemmel működik.Ha volna beépített akksija,akkor már anyi lenne neki lassan...én személy szerint nem szeretem a beépített akksikat.Jobb ha sima ceruza akksival is megy.Vihetsz pótakkut,ha tetszik cserélhetsz nagyobb teljesítményűre.DE ez is SZVSZ...ezen nem kell összeveszni. -
breetai
aktív tag
Csak kötöszködöm! Ne vedd komolyan.
Nekem megvolt egy és ugyanaz a sétálómagnóm kb. 5 évig, akkor is azért váltam meg tölle mert elromlott. Én biztos, hogy addig fogom ezt használni amíg el nem romlik, el nem veszítem/lopják.Mert nincs olyan hátterem, hogy azért cseréljem mert már ráuntam.
-
pyrannha
senior tag
Azért az tényleg elég extrém, ha valaki 10-12 órát hallgatja minden nap. Amúgy meg pont azért van a lejátszóban Li-Polymer akksi, hogy ne fordulhasson elő az, ami a telódnál is. De ha már itt tartunk. Ha az akksi bírja 1,5-2 évig, akkor az már bőven jó, hisz addigra úgy is megunja, elrontja a lejátszót és vesz helyette egy újat. Szerintem!
-
pyrannha
senior tag
Itt (Bővebben: link) az említett hsz. a Total Commander beállításához.
-
breetai
aktív tag
Ezt így nézve OTT A PÖTTY! DE ha azt veszed, hogy haverom Pl. Tarjánból Bp-re jön és vissza is megy ''minden nap'' (egyetem...) és még Bp-en is járkál/hallgatja kb. 3-4 órát. Persze mindezt úgy, hogy 1 db USB nincs a közelében. NA akkor az a 13 óra lehet, hogy Pl. néki-e is kövésnök bizonyúlna!?
De persze ez 1 extrem eset és ha napi 4-5 órát használja valaki max., akkor az a 13 óra is sok.
Persze 1 másik aspektusa a dolognak, hogy az én telómban kb. 1-1.5 év után ''meghalt'' a Li-os aksi és vettem 1 újat. DE akkor mit tennél ha ebben dob az aku 1 hátast!? Szerintem megfontolandó!!! -
Totyi
őstag
-
pyrannha
senior tag
De a C1X elemmel működik, az U1X meg beépített akksis. Még anno a creative-os topicban vitáztunk arról, hogy kinek mi a jó. Ha azt veszed, hogy a C1-hez állandóan venni kell az elemet, akkor már az 5000 Ft mégsem 5000 Ft, hanem sokkal több! Még ha tölthető elemet veszel akkor is. Az is még plusz pénz. Míg az U1-nél elég rádugni az usb-re és már tölti is az akksit. Én inkább töltögetném az akksiját 2-3 naponta, minthogy állandóan elemet vegyek. Főleg, hogy az elemek árából, meg a két lejátszó közötti árkülönbözetből vehetnék hozzá egy jó fülest! De ez szigorúan szvsz!
-
pyrannha
senior tag
Ha nem lenne meg a T6X-em, akkor tuti, hogy vennék egy ilyet! Ez tényleg nagyon olcsó! Ahhoz képest, hogy ugyanannyit tud mint az enyém és 13.000 Ft-tal olcsóbb is nála... U1X
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
nem akarok reklámozni, de Bővebben: link 22.500 ft
olcsóbb mint a Digitball...
[Szerkesztve] -
pyrannha
senior tag
Én ezt (Bővebben: link) találtam róla és tudása alapján egész jó a kicsike! Mennyi az a nagyon olcsó?
-
rumos14
nagyúr
az U1X-et nem próbálta még vki? miben tud kevesebbet mint a többi, mert nagyon olcsó!
-
Totyi
őstag
Jah...már látom,előbb válaszoltam,aztán olvastam a többit el.Kipróbáztam,de nem nyerte meg a tetszésemet.Nyomja a hülye fülemet+ a sonynak erősebb a mély hangja.Ez nálam pluszt jelent,én szeretem a mélyet.Amúgy minden ok rajta.DE én szerintem nem adnak egyik media lejátszóhoz sem tökéletes fülest.Holnap este még írok a tapasztalatokról...
-
pyrannha
senior tag
Igen, lehet hogy egyes daraboknál a fw fissítés is elég lenne. Ezt ki kellene próbálni, csak az ismerőseim között nincs senki, akinek ilyen lejátszója lenne. A fw frissítés nem tudja tönkre tenni. És ha véletlenül nem kapcsolna be a lejátszó a fw frissítése után(nálam már előfordult), akkor pár perc alatt orvosolni lehet a problémát. Ha esetleg nálad is előfordulna ilyesmi, akkor nyugodtan írj, segítek megcsinálni.
Amúgy javaslom, hogy böngézd át ezt az oldalt(Bővebben: link), mert sok hasznos cucc van rajta. És ezt rendszeresen frissítik, nem úgy mint a Samsung oldalát! -
Totyi
őstag
Most már van több időm írni.Típus:yp-c1.Nálad mit jelent a z még mellette?
Sok uppért nincs bocsánat,tudhattad volna,hogy jövök!
Igen,a hosszú lejátszás pozitívum számomra is.Majd meglátjuk mennyit bír egí 2000 hAh-s duracellel.Bár valószínű;hogy mire lemerülne;addigra magától kisül az akksi.Rádió egyáltalán nem kell bele,engem kifejezetten zavarna,ha benne volna.Elvégre azért vesz lejátszót az ember;hogy az mp3-akat hallgassa.
Annyira még nem bújtam át az útmutatóját,de 12 mb wav-ot 56 percre minősítette.A minősége a wavnak...hmmm...nem tudom,lehetne jobb is;de végülis a méretnek ára van.
Ez előtt egy mercury 128mb-os volt,de már nem bírtam cérnával a másfél-két órányi zenét,erre azért több fér.
Nekem egy ilyen fülesem vanBővebben: linkEzzel
És csak 7990huf az electro world-be erzsébeten.
Ami nagyon tetszik:magyar nyelv,kicsi és mégis sok infót tartalmazó kijelző,manuális eq(ez nekem fontos),kedvencek.A formája nagyon bejön.
Holnap tudom hosszabban hallgatni,majd este írok még.Mindenesetre az előzőnél szebben szól,bár én nem vagyok nagyon vájtfülű!
DE sztem is -
breetai
aktív tag
NA SZÉP!!!
Szerintem akkor az van, hogy ott az FM tuner mindben csak le van tiltva. A tiédben meg ''nagy kegyesen'' aktiválta a szakszervíz! Lehet, hogy egyes darabokban a FW frissítés is megoldja ezt a hiányosságot. De én félek, hogy nem és a szakszervíz sem javítja meg mondván, hogy nem rendeltetésszerű felhasználás .... Én már félek is fw-t frissíteni. AZÉ lehet, hogy meglépem!
De azé CSÚNYA! -
pyrannha
senior tag
Akkor enyém az egyetlen T6-os Mo.-on amiben van rádió. A rádiót úgy sikerült ''belevarázsolnom'', hogy még augusztusban felraktam rá az 1.520-as firmware-t amiben már elérhető volt a rádió menüpont, de amint kiválasztottam lefagyott a lejátszó. Nem is nagyon foglalkoztam vele, mert tudtam, hogy úgysem fog összejönni a rádió, mert legjobb tudomásom szerint a T6-os szériában nincs fm-tuner. Aztán pár héttel később nem kapcsolt be a lejátszó. Elvittem a szervízbe, hogy nem működik. Amikor visszakaptam a lejátszót, akkor ugyanaz a firmware volt rajta, de azzal a különbséggel, hogy működött a rádió! Azóta az összes firmware-el működik a rádió. (Jelenleg a 2.260-assal.) Nem tudom, hogy hogy csinálták, de működik!
[Szerkesztve] -
pyrannha
senior tag
Ezzel nem teljesen értek egyet, mert Nekem egy Samsung T6X-em van és VAN BENNE RÁDIÓ! Igaz, hogy gyárilag nem volt, de egy kis tuning után már van.
A másik: mindegyikből létezik rádiós változat, csak épp európában nem forgalmazzák. Csak egy példa: európában ugyebár van a T6 sorozat amiben nincs rádió, de ugyanennek az amcsi változatában az MT6-ban van rádió. -
breetai
aktív tag
Sziv a választ! A Sony-ról nem mondok semmit mert ÉN nem hallottam. DE A T6-OT ISMEREM! Haveromnak (1hsz.) is az van, ha tényleg nem módosították a cuccot akkor a Samsung haz./lódít mert haveré max. 20 órát bír! A hangja kb. az mint a C1-é, DE a füles kissé sza@abb! Persze akkor tudod jól összetenni/hasonlítani a cuccokat, ha van 1 fülesed amit ismersz/használsz xy ideje és azzal hallgatod meg/próbálod ki őket! ....
Sok szerencsét!
PS: ÉN C1Z-T VENNÉK! Mert ár/teljesítmény arányban bajnok!!! Szerintem! -
Gergi
senior tag
Köszi a gyors választ! Sajnos nem Bp-i vok, hanem pécsi. Múlt héten volt alkalmam kipróbálni egy másik Samsung modellt (ilyen téglatest alakú volt, asszem t6-os) a pécsi Media Marktban és egész meggyőző volt a hangzása.
Lehet, hogy a héten is megyek mégegyszer meghallgatni.
De a SONY NW-E405-nak is meggyőző volt a hangja, csak sajna elég sok rosszat hallottam/olvastam róla, így lemondok a megvételéről
-
breetai
aktív tag
HI! (Így mindenek elött!)
Szóval ha elolvasod a hozzászólásokat itt, ill. az én hozzászólásaimat az MP 3 lejátszós témában akkor világos lesz, hogy a:
Samsung YP-F1
Samsung YP-T7
és talán a
Samsung YP-T8
tartalmaz rádiót!!!!
A Samsung YP-T6
Samsung YP-C1
NEM RÁDIÓS ÉS NINCS IS EZEKBŐL RÁDIÓS!!!!! EZ HIBÁS ADAT MINT A SAMSUNG OLDALÁN, MINT EGYES NAGYKEREKNÉL ÉS A KISKER/BOLTOKBAN!!!!
Az 1-es hsz-ben éppen ezen mérgelődtem, hogy átvertnek éreztem magam!
A pl. YP-C1 modell megnevezés után olvasható V, X és Z betű a méretet jelöli:
V = 256 MB; X = 512 MB; Z = 1024 MB/1 GB
ENNYI!!! -
breetai
aktív tag
HI! Szóval! Az MP3-as cuccokkal az van, hogy a kimenőteljesítmény nem oly magos. Ezé nem hajtják meg a ''nagy''/nagyobb fejhalgatókat. Ebből kifolyólag fülest adnak hozzájuk. Nekem NINCS abszolút hallásom, DE gitároztam és bár zenész NEM vagyok ... azért a hallásom JÓ! Én semmilyen drámai/bármilyen különbséget nem tudtam felfedezni a két cucc (Samsung-iAudio) között.
A G3 Sen. fülese ide-oda!
HA gondolod és Bp-i vagy, akkor tudok bótot a Blahán ahól kipróbálható a Samsung!? G3 ill. iAudio nincs, DE azt a Infopatika egyik/mintaboltjában asszem ki lehet próbálni. Szerintem vidd a TE jól ismert fülesed és zenéd, ''teszteld'' azt dönts.
DE hidd el, hogy az FM FELESLEGES!!!Mert 1GB zene mellett HA csak nem napi 10-12 órát utazól nem jutsz a végére, nem tudod megunni! (Pl. nállam 160-170 MP3 van rajta, ezt kb. 2 hete tettem fel és nem hallattam talán kétszer az összeset.)
Szóval ÉN a te cipődben voltam kb. 3 hete. De akkor én is azért döntöttem a Samsung melett a G3-mal szemben mert hangra ugyanaz, FM bár nincs DE nem is kell, 42 órát bír ''csak'' az 50-nel szemben.... DE A VÉGSZÓ, HOGY OLCSÓBB 10-15 000 Ft-TAL ÉS A G2-HÖZ NINCS CSODA SEN. FÜLES!
Szerintem ezé a Sam. a jobb vétel. Szerintem! -
Shadows
senior tag
akkor a *.c1 és a c1z között a rádió a különmbség?
-
Gergi
senior tag
Hali!
Szóval azt mondod, hogy szerinted eléri a Samsung YP-C1Z lejátszó hangminősége az iAudio-ét? Mert most ezen a lejátszón és az iAudio 5-ön vacilálok.
A Samsung mellett szól, hogy amennyiért megvenném az 512-es iAudiot annyiért megkapnám az 1 gigás Samsung-ot (nah jó, az iAudioban még van rádiós is). -
breetai
aktív tag
HI! Bocs a sok UPért!
Én már ''teszteltem'' egy kicsit a cuccom (Samsung YP-C1Z). A hozzá csomagolt EASTPOWER ''márkájú'' elemmel kb. 35 órát bírt. De persze nem a leírásban szereplő 128-as MP3 20-as hangerőn mellett (no efekt+no BASS), hanem 192-320 ill. VBR MP3 15 és 20-as hangerő között hallgatva+Rock EQ és extra BASS bekapcsolva. Valamint a ''spontánplaylist funkciót'' is használtam elég sokat. Ez pl. nagyon tetszett!!!(Amikor a kijelzőn látható 3 csíkot tartalmazó elemikonból már csak a keret van meg, akkor érdemes egy elemet vételezni.)
Rájöttem közben, hogy az FM hiánya nekem inkább pozitívum. Mivel biztos, hogy SOHA SEM HASZNÁLNÁM! Ergo felesleges ''extra'' lenne, amiért nem szeretnék/szerettem volna felárat fizetni.
A diktafon részt fogom használni, de nekem is tökéletes olyan minőségben, ahogy benne van. Ha profibb lenne, az már nekem túl jó lenne.
Amitől el vagyok ájulva az a hangminősége! Nekem a füles is NB1-es és teljesen pozitív meglepetés volt! Amikor betöltöttem a legbrutálisabb mélyekkel megáldott RAP és ROCK/METAL számaim 22-es hangerőn lejátszva, akárhogy is füleltem nem tudtam torzítást/túlhajtottságot kihallani. Pedig a Rock EQ és az extra BASS is rajta volt!
Ezenkívül én már hallottam egy pár ilyen MP 3 playert, többekközött egy iAudio G2/G3 -at. Ezek tényleg jobban szóltak az ócsó többségnél, de persze azért csodák nincsenek... DE ez a Samsung cucc (mármint az én YP-C1Z -m) szerintem legalább úgy szól! Neked mik az eddigi tapasztalataid!?
Én már azt sem tudom, hogy tudtam eddig élni nélküle! -
Totyi
őstag
Ne uppolj ennyit,itt vagyok már.
Tegnap beruháztam egy ilyen lejátszóra.1 gb-os,nem a kis karos,hanem a másik.Egy AA elem,akksi kell bele,ezért választottam ezt.Elég sok akksi van itthon.Nagyon nem volt időm próbálgatni.A formája nagyon bejön.A wav különösebben nem zavar,úgyis ritkán veszek fel vele.Egyszer egyszer meg kibírom.
A fülesét hanyagolom,1.5 éve vettem egy sony-t,azóta az van.Első meglepi:magyar nyelvű menű.Most nem tok sokat írni,majd ma,vagy holnap este. -
breetai
aktív tag
up
-
breetai
aktív tag
up
-
breetai
aktív tag
Először is kösz a hozzászólást!
Már kezdtem félni, hogy csak én/mi vagyunk ilyen hülyék/okosak, hogy ilyen cuccot vegyünk.
Másodszor! A YP-F1X -nek a formája nem jött be! Lehet, hogy csak képen/net-en gáz. DE nem nyert nálam!
A T6-tal az volt a bajom, hogy nem tudtam belőle 1GB-osat szerezni.+Nem tetszett a ''kis botocska''! Szerintem
szerintem!
NEM lehet, hogy egyetlen Samsung cuccban sincs rádió!? Mert eddig, még amit néztem, abban vagy nem volt. Vagy azt írták, mint az ennyimre, hogy van. DE nincs!Mondjuk nekem, nem hiányzik a rádió. Mert 1 GB-ra sok... ezt már írtam. Haver dettó így van vele, mert neki az 512 MB is elég ...
-
_az
senior tag
nekem szimpatikusak, főleg az yp-f1x
meg teszteltünk egy t6-ost kellemes volt nagyon, bár a rádió hiányzott belőle... -
breetai
aktív tag
up
-
breetai
aktív tag
UP!
-
breetai
aktív tag
HI! Én most vettem egy Samsung YP-C1 MP3 playert! Miután havernak is ilyen van, ill. az egy YP-T6Z. (Asszem!?) DE! Kb. tudásra ''ugyanaz''.
Kisebb ''fenntartásaim'' azért vannak a cuccal kapcsolatban! Ezért indítom el ezt a témát. HÁTHA valakinek van ilyen, és megosztaná a tapasztalatait velem. A téma címe azért lett ilyen gyűjtő jellegű, mert félek, hogy kevés olyan ember van, akinek konkrétan ugyanez a lejátszója van.
Félelmeim forrása pl. az, hogy haver lejátszóján is lötyög már a ''kar'', amivel az egészet vezérelni lehet. Bár az ennyimen már egy ''analog-controler'' helyettesíti az előbb említett ''botocskát''. Azért időtállóságában kételyeim vannak. Az első ''sokk'' akkor ért, amikor kiderült, hogy az eladó/a tulajdonságait ecsetelő kis tábla, átb.... ! MERT nincs benne rádió!!!Ezt én már alapfelszerelésnek gondoltam. DE ezekszerint nem az! Bár annyira nem hiányzik, inkább az ''dühítő'', hogy a leírás az árcédula alatt+az eladó is azt mondta, hogy van benne. 36720 Ft-os (ÁFÁS ÁR) cuccba ez szerintem bele kellett volna, hogy férjen. Mondjuk ez 1GB-os amit a YP-C1 után a Z betű jelöl. Ennyi hely/zene kárpótol a rádió hiányáért.
DE miért csak WAV-ba vesz fel!? Mert így a hangminőség ''csúcs''! DE egy rakás helyet elfoglal! Azt sejtettem előre, hogy helyigényes lesz. DE nem gondoltam, hogy ennyire!
Mondjuk minden más HIBÁTLAN!!!Legalábbis annak tűnik: Mert van magyar nyelvű menü; minden szép/ergonomikus (szerintem); a hangminősége a legjobbak között van, abból, amit eddig hallottam; füles jól szól ....
Az utolsó kételyem már csak a 42 órás folyamatos lejátszási időben van! Bár a leírás szerint 128-as mp3-mal, 20-as hangerőn produkálja!!!A 20-as hangerőről meg annyit, hogy 30-ig megy a számláló, és a BKV régi Ikarusain 22-esen ordít a leglightosabb R&B-is a füledbe. Értsd csak a zenét hallod, és nem a buszt! Ill. az egész busz veled együtt hallgatja.
Ill. tett már valaki fw update-et a Samsung lejátszóján???? Mi ennek a menete? VAN ÉRTELME!?
Előre is kösz az összes hozzászólást! Ill. elnézést HA már van ilyen, vagy hasonló téma! Én nem találtam, pedig kerestem. Bocs a nem teljesen összeszedett fogalmazásért, de kissé fáradt vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Hardcore café
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest