Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
aesir
veterán
Sziasztok, valaki tudna küldeni mélben Samsung YP-U3-hoz Windows XP drivert? Sajnos nincs meg a CD-m és reinstall volt, egyáltalán nem ismeri fel a windows.
Nagyon megköszönném!
Mail: adatlapon
-
Buko01
tag
Sziasztok! Akinek nem működik a Samsung Yp-u3 lejátszója(nem ismeri fel, annak van egy jó hírem) az enyimmel is ez volt, nem ismeri fel..
A megoldás viszonylag eg yszerű nálam bevált:
csatlakoztassátok a lejátszót az egyik usb portra majd:
Start->vezérlőpult->rendszer->hardver fül->eszközkezelő->portable devices és ott lesz egy ?-es ikon arra katt 2x és irja hogy levan tiltva, akkor engedélyezed, ezek után eltudod érni a sajátgépben, de nem kap meghajtot.. (zenét mindent tudsz rá másolni!)
ha megtudod oldani h 1.07 fw-d legyen akkor ezt olvasd el és menni fog!Remélem tudtam segiteni, ha valami nem volt érthető, írjatok, megpróbálom átfogóbban elmagyarázni !
Most viszont én szeretnék valamit kérni..
Meglehet az yp-u3 lejátszónál oldani azt amit az u2 is tudott?
amikor hallgatom rajta a zenét beletudjak lépni a mappákba, tehát hogy kijelezze őket, ne csak minősítés meg ilyenek szerint keressen.. idegesít..köszi előre is üdv! -
fisherx
csendes tag
Üdv.
Vásároltam egy igen általam igen jónak ítélt Samsung Yp - K5-öt, egy éve van nálam és minden tökéletes volt. Most váltottam oprendszert, és egy WinXp Daytonát raktam fel, a rendszer tetszik csak nem telepíti fel a lejátszómat, felismeri hogy yp - k5, de kiírja hogy ismeretlen MTP eszköz. Előzőleg Blade ed-es Win xp volt fent, gond nélkül tudta kezelni.
Ha valaki tud segítsen.
Előre is köszönöm.
Üdv. -
Nando_91
csendes tag
Samsung p2-re ha filmet konvertálsz, mondjuk egy másfél órásat Xvideset ami kb. 700-800 mb, akkor az hány MB lesz körülbelül? Ezt azért kérdezem, mert nem tom, hogy 2gb elég lesz-e? vagy 4gb-os legyen. Film nézésre is használnám, ezt azért kérdem.
-
Nando_91
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=slxWpYFgE_E ez mi?
-
^Clown
addikt
Üdv ismét! Jó sok idő eltelt azóta, hogy írtam ide. Mindez azért volt, mert az én Samsung YP-C1Z lejátszóm halott volt. Elmesélem a kálváriáját.
2006 tavaszán vettem meg magamnak ezt a kis remeket, akkoriban 31K-t kellett érte fizetni. Életem első mp3 lejátszója, nagyon örültem neki! Év végéig a gyári fülesét használtam, majd karácsonyra megleptem magam egy Sennheiser cx300-al, amivel tényleg ki lehetett hozni a maximumot a kis apróságból. 35 órás üzemidőt simán hozott, a hangminőségre pedig semmi panaszom nem lehetett.
Aztán telt-múlt az idő, a 2 éves garancia pedig szépen lejárt. Rá egy hónappal épp munkába indultam, reggel kapcsolnám be a lejátszót, amikor is a betöltésnél elérte a 40%-ot, és hirtelen kikapcsolt. No mifene, gondoltam magamban, lemerült az elem, vagy micsoda? Délután hazaérve beletettem egy új elemet. Ugyanazt csinálja. Itt már tudtam, hogy nagy a baj. Próbáltam fw-t frissíteni, de a gép már fel sem ismerte, recovery módban sem. Nagyon ideges voltam, hiszen diákként magam kerestem meg rá annak idején a 30 ezer Ft-ot. Épp ezért gondoltam teszek egy próbát, és írok egy levelet a Samsungnak. Meg is írtam, amiben jeleztem, hogy hosszú ideje több Samsung terméket használok (merevlemez, monitor, mikrohullámú sütő), és mindet megelégedéssel használtam, most viszont a garancia lejárta után tönkrement a lejátszóm; nem szeretnék csalódni a Samsungban. Nagyon korrektek voltak, és garancián túl is bevihettem az Oktogon közelében levő Samsung szervízbe. Itt viszonylag hamar megjavították, és mint kiderült, a memóriája ment tönkre. Ha nem garanciális lett volna a javítás, nem érte meg volna megjavíttatni (ezt hívják gazdasági totálkárnak). Nagy volt az öröm, hogy megoldódott a dolog. Igen ám, de amikor hazaértem az immár megjavított lejátszóval, és bekapcsoltam, döbbenten vettem észre, hogy valami elképesztően rossz hangja van a lejátszónak. Magas hangok még csak-csak voltak, de mélyek egyáltalán nem, közepek is hellyel-közzel. Visszavittem, hogy nézzék már meg, mert egyértelműen hibásan adták vissza. Beadtam, megcsinálták. Megcsinálták? Dehogy csinálták! Egy hét után ugyanúgy adták vissza. Én pedig úgy döntöttem, hogy inkább maradjon rossz, de hülyét ne csináljanak belőlem. Azóta nagy ívben elkerülöm az Oktogonon található Samsung-szervízt.
Utána meghirdettem itt a PH!-n, hátha egy hozzáértőnek megakad a szeme rajta, és lát benne fantáziát, de senki nem jelentkezett érte, még érdeklődők sem. Belenyugodtam, hogy így marad örökre.
Néhány napja viszont a helyi újságban láttam egy apróhirdetést, miszerint a közelben van egy elektroműszerész. Addig is kerestem megbízható műszerészt, de sehol sem találtam, végül felhagytam a kutatással. Gondoltam, próba szerencse, és elviszem az addig porosodó lejátszót. Furcsállotta a hibát a szerelő, de azt mondta, megnézi. Rá 3 napra pedig felhívott, hogy kész, mehetek érte! Elmentem, elhoztam, kipróbáltam: és olyan, mint új korában! Hogy mi volt a hibája? Samsung szervíztől elképesztő trehányság, amiért szerintem egy szakközépiskolást kivágnának: ellenállás helyett egy kondenzátor volt beleforrasztva, emiatt nem voltak meg a hangok...Időközben szert tettem egy iAudio U3-ra, amit egyszerűen imádok! Hogy az YP-C1Z megállja-e mellette a helyét? A válasz egyértelmű: igen! Az U3-tól egy dologban marad el: kevés a mély az U3-hoz képest.
Úgyhogy most két lejátszó boldog tulajdonosa vagyok. Nem tudom még, mi lesz a sorsa a Samsungnak. Ha akad rá érdeklődő, akkor könnyen lehet, hogy eladom, hiszen két lejátszó teljesen felesleges nekem. De mivel az U3-at ajándékba kaptam, egyértelmű, hogy melyikőjüknek kell mennie -
gyiku
nagyúr
kozben besszeltem samsung markaszervizzel, ok azt mondjak, hogy a radio jobban megeszi az aksit, na meg a hangero is. 25/40en tolom. radio meg napi 2 ora max. azt tanacsolta, hogy toltsem fel full, es mp3ban nezzem meg mit bir. ha 5-7 ora ott is, akkor csere. ezt mindenkepp megnezem, mielott felteszem re az 1.10es fw-t (igy ugrik a gari), hogy mukodjon pendrivekent is.
-
pete_21
addikt
Kevesebbet bírnak, mint amennyi időt a gyár megad, de hogy az az 5 óra normális-e, azt nemtudom...
A gyári üzemidő általában úgy van megadva, ha rádiót hallgatsz, és az LCD kijelző is keveset megy. De ha mp3-at hallgatsz, EQ-val, effektekkel és sokat van igénybevéve a kijelző, akkor kevesebb ideig bírja az aksi. De azért várjunk meg egy YP-U3 tulajt, hogy ő mit mond... -
gyiku
nagyúr
hi, 3 honapos yp-u3-tol normalis, hogy 5 ora radio/mp3 utan lemerul? 14 vagy mennyi orat irtak uzemidonek. 40 a max hangero, de en legfeljebb csak 25on tolom.
-
dicekoczka
csendes tag
hello
valaki megtudná nekem mondani hogy a YP-T10 3.06-os firmware-ban h kell játékot feltenni?
-
^Clown
addikt
válasz
Lord_Sanastu #950 üzenetére
Csak a Te géped nem ismeri fel? Más USB csatit próbáltál? Más gépben próbáltad? Ha sehol sem működik, akkor meghalt benne a flash memória... Ha garis, akkor még oké, lehet vinni az Oktogonhoz (Bp.-en) javíttatni, ha viszont lejárt a gari, akkor kuka
-
aprilis1
csendes tag
válasz
Hali!
Látom nem sok választ kaptál. Sajnos az enyémnek is ez a baja. Találtál azóta valami megoldást?
Köszi! -
czanga
őstag
Hi! Kérdésem talán magában foglalja a választ, tehát költői, de azért felteszem...
Adott egy YP-K3, ami erősen közeli kapcsolatba került egy kevés vízzel. A baleset után ( vagy nevezzük hírtelen felindulásból elkövetett búvár akciónak) ki lett azonnal kapcsolva, de nem kapcsolt be többet kiszárítás. Nos, magam is tudom, hogy ezt a problémát egy erős lendítéssel "kuka" irányba meg lehet oldani, de sajnos a helyzet nem ilyen egyszerű. Másik vételére nincs lehetőség, és mivel nagyon a szívemhez nőtt, próbálok valamien megoldást találni, hátha javítható valamien úton módon. Ezúton kérem azok segítségét, akik találkoztak hasonlóval, értenek a lejátszók elektronikájához, vagy bármien más módszerrel tudnának segíteni.
Fontos lenne. Előre is köszi. hy! -
Billie15
csendes tag
szia! köszi a választ, megfontolandó , engem végülis az érintőgombok nem zavarnak. Amúgy ha jól tudom a z5 is érintőgombos (?). A linkekért akkor sorry, amugy versenybe szállt a samsung yp-t10.[link]
-
Csapi007
veterán
Hy
Sajna semmi érdemleges újdonság nincs az új fw-ben. -
-
Billie15
csendes tag
Sziasztok , mivel én nem értek hozzá , ezért hozzátok fordulok segítségért. Mostanában tervezek 1 lejátszó beújítását. Nincs sok elvárásom:
-Ne legyen "noname", olcsó , rosszminőségű, ne kelljen havonta szervízbe vinni , cserélni.
-A rászánt pénz tetőfoka 20 000 FT
-Lehetőleg színes kijelzős legyen , legalább kép és txt fájl megnyitási lehetőséggel, rádió nem szükséges.
-Mind1 hogy elemes , vagy beépített akksis csak ne merüljön le hamar (gondolom nem a legnagyobb kijelzős kell )
-Jó hangminőség.
-Legalább 1 GB háttértár.(Ha több nem baj)
Ennyi az összes. Belinkelem az eddigi versenyzőket...
-Philips SA-3115. http://www.photohall.hu/hordozhato_audio_video_eszkozok/mp3mp4_lejatszofelvevo/philips_sa-3115/66451
-Samsung YPT-8Z http://www.photohall.hu/hordozhato_audio_video_eszkozok/mp3mp4_lejatszofelvevo/philips_sa-3115/66451
-SAMSUNG YP-Z5FQ http://www.photohall.hu/hordozhato_audio_video_eszkozok/mp3mp4_lejatszofelvevo/samsung_yp-z5fq/66427
-SAMSUNG YP-K3JQB
http://www.photohall.hu/hordozhato_audio_video_eszkozok/mp3mp4_lejatszofelvevo/samsung_yp-k3jqb/66440
Ennyit találtam ami teccet. Tőletek várok véleményt , akár ajánlhattok más típust is amit nem soroltam föl , vagy ellenérvet hogy melyiket NE válasszam. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Peace -
Brainwashed2
tag
Amúgy legalább tetszik a cucc?
-
bomba12
csendes tag
-
bomba12
csendes tag
használtan de bocs nem samsung fülessel hanem sony
-
bomba12
csendes tag
-
rumos14
nagyúr
válasz
Brainwashed2 #967 üzenetére
és te 5 évesen tudtál (mertél) ilyet?
-
rumos14
nagyúr
válasz
Brainwashed2 #965 üzenetére
-
bomba12
csendes tag
-
bomba12
csendes tag
megtudnátok mondani hogy mennyibe kerül 1 samsung yp-u1?mert vettem de lehet hogy átvertek
-
rumos14
nagyúr
válasz
SalvadorLynx #956 üzenetére
asszonynak ilyen van, ismerem a kábelt. csinálni sztem nem fogsz tudni ilyet, de mondjuk a márkaszervíz csak tud segíteni.a kábel árán lehet hogy meg fogsz lepődni...
-
SalvadorLynx
aktív tag
Hi! Van egy YP-f1-em de a kábel tönkrement és sehol sem tudok beszerezni egy újat. Egyik vége usb a másik egy 3 pólusu kicsi jack. Próbáltam egyet csinálni, de használhatatlan. Reménytelen egy ilyen kábelt csinálni? Nem akarnék több ezret kifizetni egy nyamvadt kábelért
-
Batman007
tag
Én sem vagyok megelégedve főleg h a Samsung váltig állította h olyan újítások lesznek amit el sem sem tudunk képzelni
. Nálam még a wmv lejátszásnál is akadt egy elég nagy probléma: van h amikor elindítom a
lejátszást megjelenik egy szürke csík a a kijelző közepén ami elkezd szélesedni(azért ennyire nem kéne bétának lennie
).
Viszont az a jó h most már lehet tudni mi lesz a 4. frissítésben ami még mindig nem tartalmaz majd egetrengető változtatásokat de ennél azért jóval jobb lesz. Erről itt olvashattok. Erre viszont megint 2 hónapot kell várni
-
Xpredi
csendes tag
válasz
Batman007 #953 üzenetére
Helló!
Én is P2 tulaj vagyok és már nagyon vártam az új firmware-t! Fel is tettem, de ez elég gyér, és még bugos is.. (pl a menü stílusának választásánál) de ez csak béta ugyebár. Oké, hogy van benne a számpológép meg fényerő-szabályzó de inkább oldották volna azt meg, hogy a bluetooth használatához ne kelljen mindenféle kódot beírosgatni, mert elég idegesítő... -
Batman007
tag
Megjelent a P2-höz a 3. firmware frissítés BÉTA változata. Innen lehet tölteni. Ami új: GUI-k, számológép, zenelejátszásnál teljesképernyős mód, videó közben fényerőt és lejátszási sebességet lehet állítani és játék közben is lehet zenét hallgatni. Először a firmwaret kell frissíteni majd a UCI mappát kell bemásolni a lejátszó system mappájába.
-
rumos14
nagyúr
válasz
legalább win xp, sp2-vel fut rajta?
-
Lord_Sanastu
csendes tag
Hi, nekem a Samsung YP-U3J MP3 lejátszómnak az a baja hogy valamiért nem ismeri fel a gépem, ez mért van ??
-
Batman007
tag
válasz
Csapi007 #948 üzenetére
Hi
Közben rájöttem h én a kijelzővédő védőfóliáját akartam rátenni, viszont most a rendes védőfóliát sem raktam rá jól mert por ment alá. Valszeg ebayen veszek majd hozzá egy másikat most így kissé koszosan is megteszi. Én crystal case-t nem kaptam hozzá de a hátlap nem tűnik érzékenynek.
Amúgy vhol olvastam h a Koreai Yepp website szerint a 3. frissítés március végén érkezik. Remélem télleg olyan jó lesz mint amilyennek a Samsung mondta
-
Batman007
tag
Nah végre nekem is megvan a P2-m
. Sok téren fölülmúlta a számításaimat. Viszont vmi szuper ronggyal (amit a szemüvegemhez kaptam
) sikerült rögtön az elején hajszálkarcokat gyártanom rá.
Aztán megpróbáltam rátenni a kijelzővédő fóliát amit adtak hozzá de sajnos nem jött össze mert tele lett légbuborékkal (pedig vonalzóval simítottam rá
). Ti mivel véditek a kijelzőt a karcolásoktól/ujjlenyomatoktól? Láttam egy youtube-os videót amin vmi sprayel fújták le és utána nem maradt ujjlenyomat. Amúgy nagyon megvagyok elégedve a P2-vel, nagyon okos kis PMP, mindenkinek ajánlom aki ebben a kategóriában szemezget.
-
törölt tag
sziasztok,
tegnap vettem egy samsung yp-u3-as keszuleket es nagyon meg vagy ok vele elegedve
a sajat fuleset nem probaltam, zenehallgatasra nekem van egy kulon fulbedughatos
es mar a 25-os hangeronel szotnyomja a fejemet
jo kis lejatszo, ajanlom barkinek, aki 15-16 korul akar 2 gigas minosegi lejatszot erintovezerlessel -
Batman007
tag
Nem tudjátok h a P2-höz mikor jelenik meg a 3. firmware? Lassan már itt lenne az ideje
-
Xpredi
csendes tag
Helló mindenkinek!
Nem rég kaptam egy Samsung YP-P2-t, és azt szeretném kérdezni, hogy mikorra várható az a bizonyos "Wifi-s, MiniSD-s", kiegészítő? Vagy csak kamu az egész? Végig olvastam a topicot és látom, hogy mostanában nem sűrűn járnak ide, de azért remélem, hogy választ kapok a kérdésemre és az előttem szóló is...
-
Kobe
veterán
nah
egy kis beszámoló és kérdés, a lesülyledt topikbanK3as samu player, kedden volt 3 hete hogy töltöttem és ezalatt az időszak alatt 1x volt csak töltőn annyi időre amig a zenéket lecseréltem....és oylan heti 10 órát használom lejátszásra, szóval dícséretes tartósság
a másik hogy cx 300 al használom, de kicsit basszusszegénynek érzem a fülest, pedig ódákat zengtek róla másik tpicban....alejátszón 4.01 es firmware van, és bővebb hangszínbeállítások vannak de a basszust totál feltolva sem adja azt a fejzörgető élményt mint egy SE teló megabass hangzása. Valakinek valami tipp erre, vagy törődjek bele hogy z ilyen ? -
Csapi007
veterán
Megjelent a 3.07!!!
És AS eze bocs tényleg nem működik a config fájlal.
-
AS
félisten
Samsung P2 uj Szofver video!!! Angolul
linkKegyetlen jó lett!
Kapunk 5 játékot, lehet képeket forgatni zoomolni , ujjunk segítségével. ( pl hogy elég 2 szer megérinteni gyorsan és zoomol)
Videókat lehet nagyítani kicsinyíteni. ( pl hogy elég 2 szer megérinteni nagyit )
Lehet törölni.
Lehet felvenni a rádióból.
Fejeltebb EQ
Szebb Háttér mod menü
Képes album
A szöveg nézőt lehet vízszintesen nézni és szintén lehet , ujjal használni, ( pl hogy elég 2 szer megérinteni gyorsan és zoomol)Sajnos ez a koreai Firmware, még és még ott sem jött ki ha minden igaz, kérdés hogy az EU-s mikor jön....
Bár van egy trük hogy koreai Firmware, is lehet a EU –s p2 rö re rakni.
-
reinod2
csendes tag
Sziasztok, va negy 2Gb-os Samsung YPT9 lejátszóm. Kb. nyár elején vettem és azóta kétszer lépett fel a következő jelenség amit felvázolnék valahogyan :
Mivel naponta szinte minden órában megy valami a fülemben, ezért gyakran töltöm, akkor is ha az aksi csak félig van töltve. Azonban valamelyik nap hírtelen kikapcsolt, és utána nem tudtam bekapcsolni, a töltőhöz kötve sem jelzett ki semmit, ez a probléma már egyszer előfordult, de most tényleg nem akar bekapcsolni, mit tegyek?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Batman007
tag
LOL
[link]
-
zitrom
tag
Szerintetek a Samsung T10 le tudja játszani a flac-es fájlokat?
-
Toncos
tag
Üdv!
Tudom, hogy nem ez a pontosan megfelelő topic, de az mp lejátszó-gondos úgy látom, haldoklik.
Szóval az én Samsung K3-asomhoz vettem a Media Marktban egy (elvileg E-Ronix, noha semmilyen jelzés nincs rajta) hálózati USB-s töltőt. Viszont a cucc azt csinálja, hogy csatlakoztatás után, noha kiírja, hogy charging, semmit nem tölt, sőt, mintha szívná belőle az áramot!Egyszer viszont sikerült vele rendesen feltölteni. A másik tünet, hogy "töltés" közben ha megérintem, utána sokszor nem kapcsol ki a kijelző. Gépről töltve persze tökéletes.
Kérdésem, hogy próbálozzak ennek a gagyinak a becserélésével, vagy keressek valami normálisat, vagy az ilyen hálozati töltést felejtsem el.
Köszi előre is a segítséget! -
rumos14
nagyúr
válasz
sycorax182 #923 üzenetére
nem fogod elhinni, de nekem van
ki tudod szerelni belőle az akksit? most pár napig nem leszek neten de kedden tudnánk találkozni. írj pü-t.
-
sycorax182
tag
Sziasztok!
Van valakinek eladó yp-u1-es, hibás lejátszója? (az akksijára lenne szükségem) -
Kobe
veterán
valaki felhomályosítana, media studioban hogy a rákba lehet playlistet létrehzni a telefonra ?
felpakoltam a zenéket total commanderen keresztül külön mappákba és akarok egyömlesztett playlistet csinálni de a media studo ráknak sem engedi -
AS
félisten
ez most vajon igaz?
-
AS
félisten
Nem sokára belesz mutatva a 16 gb os model, majd késöbb a 32 gb is P2 is.
link -
Csapi007
veterán
Bugos szar ez az új P2 firmware.
-
Azért ide is beírom, van egy eladó samsung T9-em! 2gb-os, bluetooth. Zsír új! 1 év garival. Gyári csomagolásban. Vga csere érdekel.
-
Gonza
csendes tag
amúgy mér jó hogy tudtok telefonálni mp3-mal mert a még a bluetooth megértem sajna a k5-ömbe nincs de kárpótól a hangszóró.az lenne a legjob ha lenne egy k5-p2 összevonás mekkor a mp3 lenne belőle!
-
Gonza
csendes tag
na nagy része nem biztos hogy ide tartozik!(bocs csak nem találtam helyét!)
van egy k5-öm !ugyebár az mp3-at wma-t ogg-t és asf-t játszik le. na mos találtam a neten m3u kiterjesztésű fájlokat és a gépem lejátsza de fogalmam sincs hogy csináljam meg hogy mp3-on is menjen! -
rumos14
nagyúr
válasz
Runner_fxr #906 üzenetére
vki ezt szereti, vki azt. én is inkább azt amit te. bizonyos samu lejátszókban van olyan menüpont hogy browse vagy file browse, így már könyvtárak szerint tudsz keresni.
-
válasz
Runner_fxr #905 üzenetére
Na rájöttem! playlistet kell létrehozni a samsung media studio-val, és akkor azokat felismeri. Minek ezt így bonyolítani? Miért nem jó a sima könyvtárszerkezet?
-
Sziasztok! Kérdésem lenne! van egy samsung k5 mp3 lejátszóm! Gyönyörűen szól, a kicsúsztatható hangszórók is szépen szólnak! Egy probléma van! Egy nagy probléma! Hogy fájlrendszert nem látok a menüben! gyakorlatilag a készüléknek teljesen mindeggy hogy én szépen létrehozom a könyvtárakat és azokba különböző zenéket másolok, amikor bekapcsolom mappákat nem mutat csak a számokat, és ráadásul összevissza ömleszte ahogy esik úgy puffan sorrendben! Ezt nem gondolja komolyan a samsung remélem, mert a gagyi odys 10 forintos mp3 lejátszóm normális fájlrendszert mutatott és mutatta a mappákat rendesen és azt játszottam le amit akartam! Pedig még a hozzá adott samsung media studio is látja a mappákat amiket külön külön létrehoztam, de amint bekapcsolom a lejátszót az semmilyen mappát nem hajlandó mutatni csak track-et és azokat is össze vissza sorrendben.
remélem van rá megoldás, én sajnos egyenlőre nem jöttem rá, remélem valaki tud segíteni! köszönöm! -
AS
félisten
Használj sajátgépet, az látja
-
Kobe
veterán
rohadtul ki vagyok segítve, bocs
a saját programjában - samsung media studio - nem lehet a ROM és IMG fileokat belerakni mert csak médiafileokat ismer fel, total commander nem látja meghajtókánt, azon sem tudom, és a windows media playerben sem tudom ezeket a fileokat beadni neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Apple Watch 10, Silver, 46mm, 1 év apple gari, új, karcmentes, gyári Denim ( indigókék )szíjjal
- Z8 Pro Android 4k/8k TV Box TV okosító(dobozos csak kipróbált)
- Keresek Synology Surveillance Station licenszt
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- M2 riser adapter ngff to sata 3.0
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest