- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
breetai
aktív tag
Hi!
Aksiknál (AA-s vagy AAA-s...) tényleg nem tesz jót, mert ''besavasodnak''. (Vagy valami hasonló!) Ez ''tény''.
De egy Li aksinak szerintem csak az tehet be, ha 1-2 óra helyett rendszeresen 10 órát (értsd extrémen többet töltöd).
Szerintem a Li aksi elbírja, ha akút (elemet) töltesz akkor ne hagyd rajta tovább mint kéne. -
breetai
aktív tag
válasz
Rickeffe #562 üzenetére
Mindenek előtt BOCS! Nem akartam szemétkedni, vagy hasonló.
Csak nemrég vett 1 ismerősöm is ilyen C1Z-t, azt nála a CD-n lévő fw-ek egy kissé furcsák voltak. Értsd nem jött elő egyikkel sem a WOW, sem az FM menüpont... Nála a netes fw mindent megoldott, ezért erőltettem. Még egyszer elnézésedet kérem! Én tévedtem, már megint.
Ezek után én már csak azt javaslom, hogy várd meg az új fw-t. Aztán ha azzal jó lesz, akkor ''no problemo''. Ha még mindig jelentkeznek ezek a gondok, akkor én elvinném szervizbe. Mert ez lehet hardware hiba is, de ha nem az akkor is meg kell oldaniuk, mert ez nem a normális működés. Legalábbis szerintem. -
breetai
aktív tag
válasz
Rickeffe #560 üzenetére
Kedves Rickeffe! Én ezt a leszedett verziót használom éppen! Úgy, hogy a WOW BE VAN KAPCSOLVA és NEM állítódik el! Valamint, nállam az Optimum menüpontnál a fülhalgató van beállítva, és az sem áll vissza a normálra! Pedig én a hétvégére ki szoktam vanni még az elemet is! Mert nem használlom...
Tehát kérlek NE okoskodj!Hanem próbáld ki amit írtam. Aztán HA még mindíg ''haldoklik'' a cucc, akkor kűldj el nyugodtan a sunyiba!
PS: Az FM mindenkinél kifagy, amikor a FW frissítés után megjelenik. Ezzel a ''problémával'' el kell zarándokólnod egy szakszervízbe, ott gariba orvosólják. De készűlj fel rá, hogy egy max. középszerű tudású/minőségű rádióval gazdagodsz majd. -
breetai
aktív tag
Hi! Én értem, hogy Te T6-ost akarsz/szeretnél. De a C1X (512MB) 26698 Ft ÁFÁVAL! Szerintem ''jobban is jársz vele''! Mert bár nagyobb és talán nehezebb is, de AA elemmel megy és 42 órát bír. Ill. nincs tönkremenős botocskája! (Az 1GB-os 33050 Ft ÁFÁVAL!)
Vagy az U1 még ennél is olcsóbb, bár az aksis.... -
breetai
aktív tag
Az a 13óra a leírás szerint: 128-as MP3-mal, gondolom 20-as hangerőn NORMAL EQ-val és extra BASS nélkűl értendő. De ezt nézd meg a leírásban!
Nekem a C1Z-m a 42 helyet ''csak'' kb. 36 órát bír ki 1 elemmel. Mert 256/320, 192/320 ... VBR-rel használom, ill. 18-21 -es hangerőn. Persze az EQ ROCK-on +extra BASS bekapcsólva....
Na ez nekem eszembe se jutott, amikor ezen az aksi vs. elem témán ''vitatkoztunk''! Akkor ez szerintem még egy pont az elemes SAMSUNG cuccoknak. Persze ha az 5 óra elég, ill. elemet nem akarsz venni, akkor az U1 még mindíg versenyben van. -
breetai
aktív tag
válasz
Benke Betty #520 üzenetére
HI! A CorvinComp-nál tuti lehet kapni, ill. rendelni mert ők napi áron hoznak ''mindent'' nagykerből.(Az a napi ár persze inkább heti, mert a nagykerek is ''csak'' hetente frissítik az áraikat/kínálatukat.)
A YP-C1X 26698 Ft, a YP-C1Z 33050 Ft ezek ÁFÁS ÁRAK! Honlapjuk még nincs, de a Budapest VIII. Stáhly utca 17. a címük, és itt a telefonjuk: 06-1-3189654.
Én itt vettem az enyim, ill. az egész gépem!Csak jót mondhatok róluk!
(Lehet, hogy kérni fognak 2-5000 Ft foglalót, de ez azért szerintem érthető.)
[Szerkesztve] -
breetai
aktív tag
HI! Ezek a cuccok nem hiába MP3-as pedrive -ként futnak!
Ergo ezek olyan pend.-ok amik hardware, és fw segítségével lejátszani is képessek a rajtuk lévő audio/videó anyagokat. (Az, hogy mit is tud lejátszani!? NA az már modell függő!)
DE ezek elsősorban pendrive-ok, úgyhogy természetesen ''hibátlanúl'' használhatók annak is. Mondjuk az, hogy lefagy a képtől azért lehet, mert nem képes értelmezni azt. Valószínü, hogy a fw azért nem olyan fejlett mint pl. egy oprendszer, hogy átugorja a nem értelmezhető adatot. Én eddig csak .txt meg .exe file-ket vittem rajta, talán .pdf-et is. Ezekkel nem volt gond! Mondjuk én egy XY nevű könyvtárba tettem, amit módszeresen átugrott.
[Szerkesztve] -
breetai
aktív tag
válasz
Batman007 #508 üzenetére
Hát szerintem Mc-ről is lehet!
Ill. ha van valami USBhub szerű cuccod, ami 220-ról adapterrel kap kakaót. Mert az lead energiát számítógép nélkűl is.
Egyébként itt sokat vitáztunk az ilyen USB-ről töltődő cuccokról! A vége kb. az lett, hogy annak tuti az ilyen, aki nem 2-3 napos utazásra akarja vinni. Vagy pl. 1 hetes nyaralásra sem az igaziak. DE aki 1 számítógép legalább közelében dolgozik (vagy van, pl. suli, ...) annak ideállis lehet.
Ebben több és kevesebb mondjuk a C1, mert az 1 AA elemmel 42 órát üzemel és elemet ''bárhól'' tudsz venni/cserélni. Persze arra ''foléyamatosan'' költeni is kell! -
breetai
aktív tag
Hi!
A recovery mode úgy működik, hogy lenyomva tartod a Play gombot és úgy tolod rá a PC-dre. Addig nyomod amig meg nem találja a PC, valami XY cuccnak felismeri és illeszti. Ha nem U1-nek ismerné fel, akkor is csak nyomkodd az OK gombot. Jó lesz az!Majd ha kész indítsd el a frissítő progit és flash új fw. Azt jóvan!
Ill. jó lesz.
-
breetai
aktív tag
válasz
samprass #460 üzenetére
Hi! ''Élőben olyan piaci a hatása''-HEH!!!
Miről beszélsz jóbarát!? Láttál már Telesz@rt, vagy hasonló kaliberűt!? NA, azt minek neveznéd!? Volt a kezedben!? ...
Már bocs! Nyugi nem kaptam fel a vizet, sőt én kérek elnézést. De kérlek, bánj kissé óvatosabban a jelzős szerkezetekkel!
Egyébként tény, hogy letisztult ill. talán egyszerű a C1 formavilága. Az anyagminőséget én nem ítélném rossznak. Pl. én 5 hónapja zúzom az ennyimet és nincs védőcuccban meg ilyesmi, persze így megkapja a cipzárt, a patentot, ... a kijelző. Van is rajta kb. 5-10 kis hajszálkarc. DE semmi zavaró! Ez azért nem rossz ha azt veszed, hogy legalább 3-mat a szerviz tolt rá amikor leadtam, hogy legyen benne rádió!+A készülék több mint feléről beszélünk, talán 1/3-áról. Ami közvetlenül az előbb említett karcoló cuccokkal érintkezik és még dörzsölődik is ezeken, mivel ahogy mozogsz ez elkerülhetetlen.
Vetettem 1 pillantást az általad említett iRiver T30-ra. Nem rossz bár szerintem az sem a formatervezés csúcsa. Persze lehet, hogy csak én nem vagyok oda az ilyen újszerű dolgokért! A C1 formáját én célszerű kialakításnak nevezném, szerintem jól fekszik a kézben, télen könnyen kivakarom a kabát és a 2 pulcsi alól.Ill. a Mic a tetején ad neki némi mikrofon /diktafon jelleget. (Az persze más kérdés, hogy mennyire használható annak.)
Csak, hogy a fontos kérdésre is válaszoljak a C1 min. 36, max. 42 órát kibír!Ez nem a reklám helye! Én már itthon használt, de még újszerű elemekkel használom, ill. használtam eddig. Így, 36 óra volt a legkevesebb, a legtöbb pedig 38 óra.
De asszem tuskooo használja 2100-as, vagy 2500-as aksikkal és talán egy Sen. MX 500-zal. Így azt írta, hogy neki 41-42 órát kibír! Lehet, hogy nem ő volt, de olvass vissza és megleled. -
breetai
aktív tag
válasz
sanya_67 #451 üzenetére
Azért, az a 1400 Ft árdiferencia számomra nem szignifikáns. Nem azt mondom, kérlek félre ne érts! Mert nekem is jól esik, ha akár 500 Ft-tal olcsóbban kapok meg valamit.
(1 doboz cigi!
) De még 1400 Ft-ért sem mennék ki Békásmegyerre, sőt még Érdre sem! Mert az elvesztett idő és +költségek miatt nem érné meg NEKEM.
-
breetai
aktív tag
Csá! Elvileg a korrekten kitöltött+lepecsételt garilevélen kívül más a szakszerviznek NEM KELLHET. Számlát vagy blokkot csak akkor kéne felmutatnod, ha nem kaptál a cucchoz garilevelet. Mert akkor a számla/blokk a garancia, de akkor a vásárlás helyére vidd vissza pl. MM-ba... Mert ha nincs garlevél, ill. nincs jól kitöltve, akkor a szerviz csak pénzért csinálja meg a cuccost!
-
breetai
aktív tag
KÖ-HÖM!
Az én C1-emben MÁR VAN!
FW frissítés, 3 nap garis szerviz, azt müx. De nem egy költemény! Mert elég kezdetleges, értsd nem tartja az adót menet közben.
Ill. könnyen árnyékolódik és halk is, már az MP3-akhoz képest. (Pl. én MP3-at max. 20-as hangerőn hallgatom a metrón, de a rádió 22-24-esen volt hallható a 6-oson.)
Persze a semminél ez is több és pl. űlve valami jó helyen, biztos élvezhető is azért. +Ingyé!?
Azé a iAudio ilyen téren biztos sokkal több, profi rádió és MP3-ba vesz fel...
Bár azért, hogy 2x egy évben meghalgassam a híreket, nem adtam volna 10-15.000 Ft-tal többet, mondjuk egy G2 vagy G3-ért. -
breetai
aktív tag
HI! Igen! C1-et felismeri meghajtóként, de szerintem az U1-et is. (Feltéve SP2 fenn ...) A kettö között az a legfőbb eltérés, hogy a C1 1db AA elemmel 42órát üzemel, az U1 aksival 12-14órát kb. Tudásban szerintem nincs eltérés, max. ha U1 nem kezel OGG-t. Ezt nem tudom nézz utána a Samsung-nál, ill. lehet, hogy más a füles. De azt valószínű úgy is lecseréled ...
-
breetai
aktív tag
HI! Ezen már én is töprengtem. De nem volt eddig időm elmenni ''xy Photo'' nevű boltokba ahól ilyesmit árúlnak. Mert hát! A Samsung nem ad hozzá, ezért ''alternatív megoldásra'' lesz szükség. HA! Te találsz valahól akkor kérlek írd be, hogy hól, ill. mennyiért volt ...
Előre is kösz! -
breetai
aktív tag
válasz
CsEszter #322 üzenetére
Hát!? Ennek ''PandP'' -nek kéne lennie! De ha az USB-d nem reagál akkor vagy (WIN XP)SP1/SP 2 hiányzik, vagy esetleg USB driver. (Én találkoztam olyan lappal amihez pluszban kellett ilyesmi...) ILL. lehet, hogy az aksinak kell 1-2 óra töltődés...
EZEKET ELLENŐRIZD LE MIELÖTT TOVÁBB NÉZEL!!! MERT VALÓSZÍNÜ ITT A GOND!
HA! Ezek, értsd SP1/2 ill. USB van/működik Pl. nyomtatóval és ''csak'' a T7-ed nem látja, akkor úgy tedd USB-re, hogy nyomod a Play-t. Így ''bebikázható'' a cucc, várd meg mig a gép telepít hozzá valami illesztőt. (Nem valószínű de lehet, hogy valami XY baromságnak ismeri így majd fel. SEMMI PÁNIK! Jó lesz az úgy. Csak OK-OK azt működni fog.) -
breetai
aktív tag
-
breetai
aktív tag
Sony ''szebben szól'' ez 1 relatív, 2 ugyanazzal a számmal+fülessel tesztelted le!? EQ nélkűl!? ...
Ill. szerintem a Sony halkabb, és ahogy már írták is, csak a saját progijával rakhatsz rá zenét. Valamint én ezt a ''atrac3'' formátumot nem ismerem, de az OGG kicsi és hibátlan. Bár nekem az 1GB-on MP3-ban is minden elfér. (192 és 192/256 VBR-ben!!!) -
breetai
aktív tag
Valószínű ott lapúl a kicsikében, de valami miatt csak az újabb fw-ekkel érhető el. De akkor is csak kifagy ha rádiózni akarsz. Ezért elem ki azt MP3 tovább. Ha elviszed a szakszervízbe akkor ők állitólag megolodják. Azért állítólag mert én még nem jutottam el oda, hogy saját tapasztalattal szolgálhassak. De pénteken elvileg elviszem!
-
breetai
aktív tag
Biztos, hogy a szereplő dátum a megjelenés időpontját jelöli!? Mert még a Samsung sem hinném, hogy olyan különc lenne, hogy össze-vissza számozná a dolgait. Mármint én még nem hallottam olyat, hogy driver vagy fw random, fordított, ... sorrendben lenne számozva és csak a dátum ''azonosítaná'' az éppen aktuállis darabot. Persze lehet, hogy Te tudod jól. De akkor én, legalábbis számomra, megtaláltam az első érvet a Samsung MP3 cuccai ellen.
-
breetai
aktív tag
Próbálta már valaki, hogy milyen ez a 2.205 -ös fw a YP-C1Z -hez!? Mert ha több mint a 2.190 amit most használlok, akkor feldobom.
-
breetai
aktív tag
válasz
R.Carlos #225 üzenetére
Hi! Hát valamit félreértelmezhettél! Mert ezt a modellt TUTI nem lehet bővíteni. Bár 1GB mellett ez feleslegesnek is tűnik. Számomra legalább is!
Az én C1-em átlép NORMAL módban a következő könyvtárba ha vége az aktuálisnak. Már ha nem az utolsó volt ami éppen ment, mert akkor nem lép fel az elejére ... -
breetai
aktív tag
válasz
Shiroi Neko #162 üzenetére
Hát pedig rumos14-nek van igaza abban, hogy a szín és a méret ... De persze neked is igazad van, hogy ezeket nem forgalmazzák ithon. De, hogy miért nem!?
-
breetai
aktív tag
Ha visszaolvasol ott éppen erről ''vitatkoztunk''. Összefoglaló: Az egyikünk azt dicsérte, hogy az ilyen Li-aksis lejátszókhoz nem kell folyamatosan elemet venni. Ezt én is elfogadtam. DE megjegyeztem, hogy az a 10 óra ''műsor'' nekem egy kicsit kevés! Mert ha nem kerülsz egy USB-port közelébe akkor lehet, hogy ''cserben hagy'' és akkor hazáig szomizól.
Ill. én felhoztam, hogy mi van ha meghal az aksi!?
Mert a telómban (Noki ...) is CSAK pár évig húzta az aksi. Ha a lejátszóéval is ez lesz, akkor sanszos, hogy 3 év múlva Samsung aksit egy ilyen 3 éves modellhez (ami nem volt már megjelenésekor sem csúcsmodell,) nem fogsz kapni. Bár egyik haverom azt mondta nekem, hogy lehet kapni XY márkájú aksikat ''mindenhez''! Mert a hozzáértő kollégám szerint, ez a cég csak abból él, hogy Not./Lap./Teló .... aksikat gyárt. Melyek nagyobb kapacitásúak az eredetinél és szerinte jobb minőségűek is. Ha ez igaz, ''akkor probléma megoldva''.De kérdés, hogy igaza volt-e a kollégámnak és mennyi az ára! Ezt neked kéne kideríteni. Én ha érdekel megkérdem a pontos márkát és akkor utánajárhatsz.
De én hasonló okokból nem vettem ilyen lejátszót. Ill. megjegyezném itt, hogy az én C1-em pl. 30 órát megy 1AA-s elemmel, és ha lemerül akkor ''bárhól'' kapok újat hozzá, 1 perc alatt lecserélem és szól tovább! Ez szerintem pozitív. Valamint ha beruháznék egy töltőbe 2db 2500-as elemmel, akkor valószínű, hogy kb. ugyanazt a üzemidőt érném el olcsóbban. -
breetai
aktív tag
HI! Szerintem biztos, hogy kezeli a könyvtárakat. Mert az összes Samsung kezeli ...
Egyébként, legjobb tudásom szerint nincs ennek semmilyen receptje, hogy egy lejátszó kezeli-e vagy sem. Ha a leírás írja akkor tuti, ill. ha ki lehet próbálni vagy valaki akinek ilyen van azt mondja akkor/abból kiderűl.
-
breetai
aktív tag
Persze! Oké. A te cuccod, te tudod.
De szerintem, ha már 2-3 fw volt rajta és még mindig ''szenved'' akkor ez már valószínűtlen, hogy ''magától'' megoldódik. De azért szurkolok neked/nektek! Mert én is viszem be az ennyimet a szervizbe, a rádiót szeretném, ha működésre bírnák. Az én C1-em egyedül ott fagy le.
-
breetai
aktív tag
-
breetai
aktív tag
Hát!? Persze biztos, hogy van egy pár. De szerintem közel sem tömegáru! Mert persze nem annyira drága (pl. egy Telestar 1GB-os is 22.000 Ft), de nem ismerik és ezért nem is keresik célzottan a népek ezeket a lejátszókat.
Ill. nem is ezért kérdeztem, hanem azért mert én azt tapasztaltam, hogy a világ igen kicsi. Egyszer pl. megesett velem, hogy munkahelyről dumáltam valakivel chat-en és hazafelé menet egyszer csak ott ált mellettem a buszon. Ez számomra őrült nagy flash volt. De ha elolvasod a 119-es hsz-t akkor rájössz, hogy van igazság abban amit irkálok. -
breetai
aktív tag
Üdv! Valaki közületek véletlenül nem Budaörsi!? Mármint rajtam kívül.
Mert ma egy srác állt nem messze tőlem a 40-es buszon, egy Samsung Yepp fülessel a fülében.
[Szerkesztve] -
breetai
aktív tag
A rádiókban egyetértünk!
Az USB kábele szabványos (nagy vége gép-kicsi lejátszó) és adnak is mellé, de azárt nem biztos, hogy a tieid jók hozzá. Ezért szerintem készűlj fel, hogy még egyet cűgőlhetsz magaddal. (Bár a jeggyűrűd megmarad gondolom. De azért ha táska nélkűl indúlnál el, akkor gond, hogy vigyem vagy ne vigyem. Ill. melyik zsebbe is tegyem...)
Az anyaga igény-műanyag. Még a cibzáros kapucnisom+a farmerkabátom pattentjei egyűtt sem tudták eddig megkarcólni a kijelzőt.
A kijelző fénye SZERINTEM inkább kék mint fehér. DE jó! Az akus kérdést paszolom.
A gyárifüles igen nyekpántos, de ''csak'' Samsung és NEM Seinh. . A csatlakozása sima kicsi stereojag. (Én úgy nézem kapott némi ipari arany bevonatot a csatlakozó és a füles jag-je is.) Szerintem így azt a fülest dugod rá, amelyiket csak szeretnéd.
[Szerkesztve] -
breetai
aktív tag
A T6-os asszem 20-25 órát bír ''csak''. Viszont a fw már jóval elöbbre jár és így a probléma talán kevesebb. DE nekem az nem tetszik benne, hogy azt a kis irányító botocskát nagyon jappán kezekre tervezték. Így hamar (kb. 05-1.5 év között) lötyögőssé és pontatlanná válik. Ill. a rádió kérdés nem tudom, hogy áll ennél a modelnél. Mert cimborám akinek ilyenje van, úgy fél az új fw-től mint a fogorvostól.
De most, hogy az enyimre fell tettem az újat, talán megengedi, hogy neki is megcsináljam a frissítést.
-
breetai
aktív tag
Pozitív: Király füles (magán vélemény); 1 hozzácsomagolt nevenincs AA elemmel kb. 30 óra (192-320 MP3 és VBR, Rock EQ + extra Bass rajta volt); 2000-3000 között pakol rá a TCommander; Magyar menü; könyvtárkezelés; ''spontán-playlist''; a 2. 190-es fw-ben lévő ''új'' hangzásképek (WOW... szerintem) különösen jók metal zenéhez; ...
Negatív: kissé körülményes fw update; ahhoz, hogy a rádió menjen valószínűleg el kell vinned szervizbe (3 emberből 1-nek működik itt a rádiórész ''magától'' fw update után); talán még az USB kábel hurcolászása; és a nyakbaakasztóval egybeszerelt fülhallgató sem mindenkinek a zsánere. (DE kábé ennyi negatívuma van az ÉN meglátásom szerint -
breetai
aktív tag
HUH! KÖSSZ! Ez megoldotta. Úgy tűnik!
Ez a tufa updater csak törölte a dolgokat és a ''blankó'' cuccal nem tudott mit kezdeni az USB. Ez a Play gombbal történő bebikázás tetszett. Kemény!Te honnan tudtad a megoldást? A kézikönyvben erről (persze) egy szó sem esik.
Azért tele lett a gatyám, hogy most szerviz ... De azért lehet, hogy elviszem! Ha nálam is ott lesz az FM és nem működik, akkor gari. Mert ha megoldható, akkor legyen benne az is. Tényleg kinek meddig ''ült rajta'' a szerviz amikor bevitte!? Mert akkor előre felkészítem a lelkem, hogy xy ideig már megint zene nélkül kell rónom a várost. -
breetai
aktív tag
HÁT KÉPZELD! Feltettem azt a 2.190-es fw-t és be sem kapcsol a cucc!!!!
Az elemet kivettem, feltettem az Updater-t azt újraindít gép. Csatlakoztat és indít kiírta, hogy formázza az egészet ezért nemet nyomtam neki. Kiléptem és lementettem az adatokat. Majd Updater újraindít és lefuttat. Azt írta, hogy kész! Mind két sorban/boxban azt írta, hogy a 2.190 ... Erre bezártem és biztonságosan eltávolítottam a lejátszót. Majd gondóltam újra rácsatlakoztatom és vissza adatok azt jóvan. DE a gépre csatlakoztatva akár benn vann az elem, akár nem semmi sem történik. SZÓVAL SE KÉP SE HANG! A gép nem látja mint háttértárat....
Na most mit csináljak!? HÓL B@TAM EL!???
-
breetai
aktív tag
-
breetai
aktív tag
Uraim tudja valaki, melyik az utolsó/aktuállis fw a YP-C1 -hez? (A Samsung-nál még mindíg nincs fenn!
) Ill. akkor szerintetek a fentebb linkelt az eddigi legjobb? Működik egyébként a cucchoz kapott CD-n lévő fw-update progi? (Samsung YP-C1 Updater)
Mert már annyit dumáztunk róla, hogy én is gondólkozom azon, hogy feldobok egy újat.
[Szerkesztve] -
breetai
aktív tag
Én bevallom mindíg féltem a Bios/FW frissítésektől. A ''jelszavam'' az, hogy ami müxik azt nem kell/szabad megjavítani!!! Nem 1 alaplapot láttam ami az új Bis-tól lett instabil (rossz) ... Ezért én csak a DVDírómon szoktam FW-t frissíteni. De azt is csak ''félve''.
Szóval ha megoldható, hogy újabb fw-t régebbire cserélsz, akkor szerintem lépd meg. Mert nállam 4 hete zúzódik a cucc (YP-C1Z) és semmilyen gondom nem volt vele. -
breetai
aktív tag
Előre szólok, hogy csak kötexem!
DE van/volt neked egyáltalán valamilyen Samsung márkájú MP3-as cuccod!?
Mert én úgy veszem észre, hogy nem. EZ még nem lenne baj! Csak akkor ne túristáskodj itt! Kérlek! Mert szerintem az igen csúnya dolog ha valaki csak a ''levegőt rontja'' egy témában...
HA tévedtem volna!? Akkor ezer BOCS!!! -
breetai
aktív tag
-
breetai
aktív tag
Csak kötöszködöm! Ne vedd komolyan.
Nekem megvolt egy és ugyanaz a sétálómagnóm kb. 5 évig, akkor is azért váltam meg tölle mert elromlott. Én biztos, hogy addig fogom ezt használni amíg el nem romlik, el nem veszítem/lopják.Mert nincs olyan hátterem, hogy azért cseréljem mert már ráuntam.
-
breetai
aktív tag
Ezt így nézve OTT A PÖTTY! DE ha azt veszed, hogy haverom Pl. Tarjánból Bp-re jön és vissza is megy ''minden nap'' (egyetem...) és még Bp-en is járkál/hallgatja kb. 3-4 órát. Persze mindezt úgy, hogy 1 db USB nincs a közelében. NA akkor az a 13 óra lehet, hogy Pl. néki-e is kövésnök bizonyúlna!?
De persze ez 1 extrem eset és ha napi 4-5 órát használja valaki max., akkor az a 13 óra is sok.
Persze 1 másik aspektusa a dolognak, hogy az én telómban kb. 1-1.5 év után ''meghalt'' a Li-os aksi és vettem 1 újat. DE akkor mit tennél ha ebben dob az aku 1 hátast!? Szerintem megfontolandó!!! -
breetai
aktív tag
NA SZÉP!!!
Szerintem akkor az van, hogy ott az FM tuner mindben csak le van tiltva. A tiédben meg ''nagy kegyesen'' aktiválta a szakszervíz! Lehet, hogy egyes darabokban a FW frissítés is megoldja ezt a hiányosságot. De én félek, hogy nem és a szakszervíz sem javítja meg mondván, hogy nem rendeltetésszerű felhasználás .... Én már félek is fw-t frissíteni. AZÉ lehet, hogy meglépem!
De azé CSÚNYA! -
breetai
aktív tag
Sziv a választ! A Sony-ról nem mondok semmit mert ÉN nem hallottam. DE A T6-OT ISMEREM! Haveromnak (1hsz.) is az van, ha tényleg nem módosították a cuccot akkor a Samsung haz./lódít mert haveré max. 20 órát bír! A hangja kb. az mint a C1-é, DE a füles kissé sza@abb! Persze akkor tudod jól összetenni/hasonlítani a cuccokat, ha van 1 fülesed amit ismersz/használsz xy ideje és azzal hallgatod meg/próbálod ki őket! ....
Sok szerencsét!
PS: ÉN C1Z-T VENNÉK! Mert ár/teljesítmény arányban bajnok!!! Szerintem! -
breetai
aktív tag
HI! (Így mindenek elött!)
Szóval ha elolvasod a hozzászólásokat itt, ill. az én hozzászólásaimat az MP 3 lejátszós témában akkor világos lesz, hogy a:
Samsung YP-F1
Samsung YP-T7
és talán a
Samsung YP-T8
tartalmaz rádiót!!!!
A Samsung YP-T6
Samsung YP-C1
NEM RÁDIÓS ÉS NINCS IS EZEKBŐL RÁDIÓS!!!!! EZ HIBÁS ADAT MINT A SAMSUNG OLDALÁN, MINT EGYES NAGYKEREKNÉL ÉS A KISKER/BOLTOKBAN!!!!
Az 1-es hsz-ben éppen ezen mérgelődtem, hogy átvertnek éreztem magam!
A pl. YP-C1 modell megnevezés után olvasható V, X és Z betű a méretet jelöli:
V = 256 MB; X = 512 MB; Z = 1024 MB/1 GB
ENNYI!!! -
breetai
aktív tag
HI! Szóval! Az MP3-as cuccokkal az van, hogy a kimenőteljesítmény nem oly magos. Ezé nem hajtják meg a ''nagy''/nagyobb fejhalgatókat. Ebből kifolyólag fülest adnak hozzájuk. Nekem NINCS abszolút hallásom, DE gitároztam és bár zenész NEM vagyok ... azért a hallásom JÓ! Én semmilyen drámai/bármilyen különbséget nem tudtam felfedezni a két cucc (Samsung-iAudio) között.
A G3 Sen. fülese ide-oda!
HA gondolod és Bp-i vagy, akkor tudok bótot a Blahán ahól kipróbálható a Samsung!? G3 ill. iAudio nincs, DE azt a Infopatika egyik/mintaboltjában asszem ki lehet próbálni. Szerintem vidd a TE jól ismert fülesed és zenéd, ''teszteld'' azt dönts.
DE hidd el, hogy az FM FELESLEGES!!!Mert 1GB zene mellett HA csak nem napi 10-12 órát utazól nem jutsz a végére, nem tudod megunni! (Pl. nállam 160-170 MP3 van rajta, ezt kb. 2 hete tettem fel és nem hallattam talán kétszer az összeset.)
Szóval ÉN a te cipődben voltam kb. 3 hete. De akkor én is azért döntöttem a Samsung melett a G3-mal szemben mert hangra ugyanaz, FM bár nincs DE nem is kell, 42 órát bír ''csak'' az 50-nel szemben.... DE A VÉGSZÓ, HOGY OLCSÓBB 10-15 000 Ft-TAL ÉS A G2-HÖZ NINCS CSODA SEN. FÜLES!
Szerintem ezé a Sam. a jobb vétel. Szerintem! -
breetai
aktív tag
HI! Bocs a sok UPért!
Én már ''teszteltem'' egy kicsit a cuccom (Samsung YP-C1Z). A hozzá csomagolt EASTPOWER ''márkájú'' elemmel kb. 35 órát bírt. De persze nem a leírásban szereplő 128-as MP3 20-as hangerőn mellett (no efekt+no BASS), hanem 192-320 ill. VBR MP3 15 és 20-as hangerő között hallgatva+Rock EQ és extra BASS bekapcsolva. Valamint a ''spontánplaylist funkciót'' is használtam elég sokat. Ez pl. nagyon tetszett!!!(Amikor a kijelzőn látható 3 csíkot tartalmazó elemikonból már csak a keret van meg, akkor érdemes egy elemet vételezni.)
Rájöttem közben, hogy az FM hiánya nekem inkább pozitívum. Mivel biztos, hogy SOHA SEM HASZNÁLNÁM! Ergo felesleges ''extra'' lenne, amiért nem szeretnék/szerettem volna felárat fizetni.
A diktafon részt fogom használni, de nekem is tökéletes olyan minőségben, ahogy benne van. Ha profibb lenne, az már nekem túl jó lenne.
Amitől el vagyok ájulva az a hangminősége! Nekem a füles is NB1-es és teljesen pozitív meglepetés volt! Amikor betöltöttem a legbrutálisabb mélyekkel megáldott RAP és ROCK/METAL számaim 22-es hangerőn lejátszva, akárhogy is füleltem nem tudtam torzítást/túlhajtottságot kihallani. Pedig a Rock EQ és az extra BASS is rajta volt!
Ezenkívül én már hallottam egy pár ilyen MP 3 playert, többekközött egy iAudio G2/G3 -at. Ezek tényleg jobban szóltak az ócsó többségnél, de persze azért csodák nincsenek... DE ez a Samsung cucc (mármint az én YP-C1Z -m) szerintem legalább úgy szól! Neked mik az eddigi tapasztalataid!?
Én már azt sem tudom, hogy tudtam eddig élni nélküle! -
breetai
aktív tag
up
-
breetai
aktív tag
up
-
breetai
aktív tag
Először is kösz a hozzászólást!
Már kezdtem félni, hogy csak én/mi vagyunk ilyen hülyék/okosak, hogy ilyen cuccot vegyünk.
Másodszor! A YP-F1X -nek a formája nem jött be! Lehet, hogy csak képen/net-en gáz. DE nem nyert nálam!
A T6-tal az volt a bajom, hogy nem tudtam belőle 1GB-osat szerezni.+Nem tetszett a ''kis botocska''! Szerintem
szerintem!
NEM lehet, hogy egyetlen Samsung cuccban sincs rádió!? Mert eddig, még amit néztem, abban vagy nem volt. Vagy azt írták, mint az ennyimre, hogy van. DE nincs!Mondjuk nekem, nem hiányzik a rádió. Mert 1 GB-ra sok... ezt már írtam. Haver dettó így van vele, mert neki az 512 MB is elég ...
-
breetai
aktív tag
up
-
breetai
aktív tag
UP!
-
breetai
aktív tag
HI! Én most vettem egy Samsung YP-C1 MP3 playert! Miután havernak is ilyen van, ill. az egy YP-T6Z. (Asszem!?) DE! Kb. tudásra ''ugyanaz''.
Kisebb ''fenntartásaim'' azért vannak a cuccal kapcsolatban! Ezért indítom el ezt a témát. HÁTHA valakinek van ilyen, és megosztaná a tapasztalatait velem. A téma címe azért lett ilyen gyűjtő jellegű, mert félek, hogy kevés olyan ember van, akinek konkrétan ugyanez a lejátszója van.
Félelmeim forrása pl. az, hogy haver lejátszóján is lötyög már a ''kar'', amivel az egészet vezérelni lehet. Bár az ennyimen már egy ''analog-controler'' helyettesíti az előbb említett ''botocskát''. Azért időtállóságában kételyeim vannak. Az első ''sokk'' akkor ért, amikor kiderült, hogy az eladó/a tulajdonságait ecsetelő kis tábla, átb.... ! MERT nincs benne rádió!!!Ezt én már alapfelszerelésnek gondoltam. DE ezekszerint nem az! Bár annyira nem hiányzik, inkább az ''dühítő'', hogy a leírás az árcédula alatt+az eladó is azt mondta, hogy van benne. 36720 Ft-os (ÁFÁS ÁR) cuccba ez szerintem bele kellett volna, hogy férjen. Mondjuk ez 1GB-os amit a YP-C1 után a Z betű jelöl. Ennyi hely/zene kárpótol a rádió hiányáért.
DE miért csak WAV-ba vesz fel!? Mert így a hangminőség ''csúcs''! DE egy rakás helyet elfoglal! Azt sejtettem előre, hogy helyigényes lesz. DE nem gondoltam, hogy ennyire!
Mondjuk minden más HIBÁTLAN!!!Legalábbis annak tűnik: Mert van magyar nyelvű menü; minden szép/ergonomikus (szerintem); a hangminősége a legjobbak között van, abból, amit eddig hallottam; füles jól szól ....
Az utolsó kételyem már csak a 42 órás folyamatos lejátszási időben van! Bár a leírás szerint 128-as mp3-mal, 20-as hangerőn produkálja!!!A 20-as hangerőről meg annyit, hogy 30-ig megy a számláló, és a BKV régi Ikarusain 22-esen ordít a leglightosabb R&B-is a füledbe. Értsd csak a zenét hallod, és nem a buszt! Ill. az egész busz veled együtt hallgatja.
Ill. tett már valaki fw update-et a Samsung lejátszóján???? Mi ennek a menete? VAN ÉRTELME!?
Előre is kösz az összes hozzászólást! Ill. elnézést HA már van ilyen, vagy hasonló téma! Én nem találtam, pedig kerestem. Bocs a nem teljesen összeszedett fogalmazásért, de kissé fáradt vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztrofotózás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Spórolós topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest