- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KalkSperling
csendes újonc
válasz
$atirka #136458 üzenetére
Értem amit mondasz, de most talán láthatod a fenti képeken, hogy nem a semmiért voltam kiakadva.
Próbáltam a lehető legjobban rekonstruálni a fényt, a műsort.
A telefonon az új, jobb képet még ha tunningolom is maxon, akkor sem lesz olyan dúrva a bevilágítás mint a régi kijelzőn. De ezt már csak így utólag próbálgattam. Amikor először lőttem még nem is tudtam, hogy lehet ilyet. -
KalkSperling
csendes újonc
válasz
Celtis #136350 üzenetére
Üdv. mindenkinek!
A történetem végéhez értünk.
Elégedett vagyok, köszi a bíztatást, a tanácsokat.
Konklúzió: Határozott fellépés kell a samsung supporttal szemben és kinyílnak az ajtók ...
65NU7102-omon, bejelentéshez képest kb 2 hét múlva jöttek és helyszínen cserélték a kijelző panelt. Hozzáteszem, úgy érzem jogos is volt ennek az igénylése!
Mégegyszer köszi az építő jellegű hozzászólásokat, kövi vásárlás előtt biztos "alaposabb" leszek. Remélem azért ez most pár évig jó lesz.
Az alábbi képek az ilyen volt, ilyen lett sorrendben lettek feltöltve! -
KalkSperling
csendes újonc
válasz
Celtis #136341 üzenetére
UPDATE:
Ma reggel hívtak a SAMSUNG szervíztől, hogy (eddig még nem történt kiszállás, csak ehhez hasonló fényképek, és egy felháborodott email váltás, illetve telefonos beszélgetés)
megrendelték a kijelző panelt és ahogy megérkezik, egyeztetés után jönnének a helyszíni cserére.
Botrányos kezdés után kellemes csalódás ...
Ennek a fórumank köszönhetően jutottunk el idáig és ki kell jelentenem, határozott fellépés szükséges a "gépezet beindításához"!
Folyt. köv ...! Remélem kellemetlenségek nélkül! -
KalkSperling
csendes újonc
Persze a lényeg, hogy ne tűnjön fel egy film közepén, hogy a sarkokból oda nem illő fény homályosítja el az élményt.
Inkább olyanra gondolok, hogy ha elkezdik cserélgetni az alkatrészeket abba bele menjek -e, ne ragaszkodjak teljes cseréhez, ragaszkodhatok -e hozzá egyáltalán ... stb.
De íg választ is kaptam a kérdésre, kezdjék el javítani ahogy akarják, hogy a probléma megszűnjön.
Köszi. -
KalkSperling
csendes újonc
Akár azzal is egyet tudnék érteni, hogy alsó kategóriás, ne várjak csodákat és persze ...
... nyilván nem fogják úgy reklámozni, hogy sötét jeleneteknél menjek wc-re, vagy akkor töltsek italt magamnak, de azért ez annál zavaróbb, minthogy azt mondjam rá ez még elfogadható.
Az UPDATE, hogy a minicirkusszal sikerült elérni, jönnek. Házhoz, felmérni a helyzetet ...
Ezzel kapcsolatosan tudtok tapasztalattal tanácsot adni? Lehet kérni teljes cserét, vagy mit ajánlhatnak, panelcserét?
Készülök film jelenetekkel, ahol a legjobban kivehető a dolog. -
KalkSperling
csendes újonc
válasz
Celtis #136347 üzenetére
Igen, eleinte nem volt ennyire zavaró. Most kb minden filmnél feltűnik ...
Egyébként a Telekom is egyből a samsunghoz irányít, ők maguk nem intézkednek a samsung által gyártott termékek esetében.
Két emailt is írtam, majd felhívtam a samsung zöld számát, ahol elmondtam a problémám.
Nyomatékosítottam a leírtakat, hogy köszönöm a véleményüket, de kérném a javítás megkezdését, illetve az ügyintézés megkezdési idejének rögzítését, tekintettel a jótállásra.
Sajnálattal vettem észre, hogy próbálnak a teszt képre hivatkozni, de látszólag sikerült megértetni, hogy a jelenség a sötétebb jeleneteknél akár hiradó közben is zavaró.
Sajnálatos, hogy végig próbálnak hárítani és még le is beszélni bárminemű javításról, miszerint egy panel csere esetén is lehetnek hasonló tapasztalataim.
Ennél a ponttnál megkérdeztem amit itt olvastam, hogy akkor miért nem ezzel reklámozzáka készülékeiket, hogy:
-Akik a sötét jeleneteket is zavartalanul szeretnék élvezni, azok ne SAMSUNG TV-t vegyenek!?
Erre nagyon már nem tudott mit mondani, csak hogy rögzítette a kérésemet a javítás megkezdésére, illetve a kérésemet az ügyintézés magasabb szintű kivizsgálására, amit az egyel előbbi azonnal reakciómként küldtem el válasznak.
Sajnos egyre kevésbé a happy end-et remélve, de azért kíváncsian várom a dolog további kimenetelét.
A végeredményt megosztom itt is.Köszönöm mégegyszer a segítségeket! Rendkívül hasznos volt, bátorított és nem utolsó sorban még talán időben is jött!
-
KalkSperling
csendes újonc
válasz
Celtis #136344 üzenetére
Sajnos sokszor még sötét jelenet sem kell hozzá, elég ha alul-felül fekete sávos egy film, már élvezhetetlen is.
De ha teljes képernyős éjszakai vagy akár sötét utca jelenetről beszélünk akkor kifejezetten zavaró a jelenség. Egyáltalán nem lehet eltekinteni tőle.
Köszi mégegyszer, mindenképpen kérni fogom a készülék szakszerű javítását! -
KalkSperling
csendes újonc
válasz
stilo18 #136340 üzenetére
Köszönöm!
Valami hasonlót írtam nemrég válasznak a "hárításukra" reagálva. Az összes képet így ezt is megkapták már, sőtt arra is felhívtam a figyelmüket, hogy nyilván egy világos tartalmú képteszten nem látszódik a jelenség.
Megvárom az utolsó válaszomra érkező reakciót, addig az itt kapott tanácsokat összegezve próbálok majd tovább lépni.
Köszi a segítségedet/segítségeiteket! -
KalkSperling
csendes újonc
Sziasztok!
Egy 65NU7102 -t használok kb egy éve. Fél év után tűnt fel, hogy a sötét jeleneteknél (minden beviteli forrásból, plussz streaming appból de még saját menün belül is) a képernyő sarkaiból, illetve a széleiből fehér fényforrásra emlékeztető foltok indulnak a képernyő közepe felé.
A samsung supportnak most jeleztem a jelenséget, de próbálnak elhajtani, idézem:
- Az Ön által tapasztalt jelenség a LED technológia sajátossága, ezért bármely LED tévékészüléknél előfordulhat.
válasszal.
Kérték, hogy végezzek képtesztet, amit meg is tettem, de nyilván egy világos témájú/tartalmú képen a jelenség nem látszódik.Ettől nem vagyok túl boldog ...
Tudtok erről a jelenségről illetve az ebben az esetben jogosan igénybe vehető további segítségekről/lehetőségekről mondani valamit?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest