Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
raziel01 #84370 üzenetére
A H6400 egyvalamiben kiváló, és az a képminősége, de az tényleg és minden másban egy rakás trágya, néha úgy vagyok vele, hogy nyilvánosan verem szét a samsung előtt, vagy kihajítom az ablakon a faszságai miatt. Ezt majd később te is kitapasztalod. Hála Istennek csak akkor megy, amikor lefekszünk, most a hálóban üzemel.
Persze lehetne ez minden szempontból kiváló tv, de ahhoz egy normális, átgondolt és főleg rendesen letesztelt OS kellene alá. Ilyen meg biztos nem lesz.
A megoldás a problémádra, vagy egy házimozi erősítő, vagy egy olyan, pl 2.0, vagy 2.1-es hangrendszer, aminek külön van fejhallgató kimenete elől (pl logitech z623), ekkor nem kell a tv mögött matatni. De ha abba a jack-be bármit beledugsz, akkor semmilyen más választási lehetőséged nincs.
A scart kimenten, rca átalakítóval a hang konkrétan majd fél másodpercet csúszik.
----Olvastam ezt az USB 3-as felvételt. Nekem egy darabig egy szerény 8GB és 16-os is volt benne, mind a kettőre gond nélkül felvett, akárhova volt dugva.
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #84370 üzenetére
Rádugtam a Hifit az RCA-val. (piros-fehér kábel)
Nincs hang. Tuti jó minden, mert még Xbox-al is így használtam a Hifit.
Ki van választva az Audiokimenet a TV-n. Semmi hangot nem ad ki.
Hangosítani se enged azzal a címszóval hogy a külső hangszórókon lehet állítani a hangot. (lol? Ez olyan mintha a Set-top box mondaná, hogy a TV-n állítsál hangerőt. Amúgy meg az STB-n is lehet állítani.)
Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest