Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
charas39
csendes tag
Hy. Nekem van egy ilyen samu ue40c750r2w tévém. Nem régi. Ez elvileg a 40c650 utódja, de jobb nem? Igaz, hogy csinál 3D képet pl. egy full hd-s adásból, mert nekem azt mondták átalakítja a képet (jelet) 3D képpé, valószínű akkor se olyan lesz mint egy valódi 3D jel, de valamit csak visszaad. Az igaz, hogy csak blue ray lejátszóból vesz 3D jelet, ezt most olvastam egy pár oldallal visszább. Úgy nem lehet, hogy letöltöm a gépemre pl. az Avatart 3D-ben és HDMI + gép azt élvezem a 3D-t, Bár igaz, hogy ehhez gondolom program kell + hol találok neten 3D formátumú filmet magyar szinkronnal, még anélkül se. De jobb lehet, mint a 40c650, mert jobb a kontrasztarány és 0,001 msec a válaszidő. És szerintetek az LG - 42LX6500- el jobban jártam volna 1 szemüveggel 30000-rel drágábban a digitalszalonnál (ehhez nem járt szemüveg amit mellesleg nem is gondoltam és csak otthon vettem észre, bár kérdeztem csak nem tudták éppen én meg valószínűnek tartottam, hogy alaptartozék). Már szinte megbántam, hogy megvettem, de nyugtasson meg valaki, hogyha nem lenne benne 3D és ugyanolyan árban lenne, mint a 40c650 akkor ez lenne a jobb választás.
Thanks.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Citizen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest