- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
vettünk egy 40F6500-as TV-t. Íme egy kis vélemény róla:
A képe szép. Azonban nagyon nehéz beállítani egy egységes beállítást. Ez a TV adások hibája is, szóval ne várjon senki csodát.
A hang már más tészta. Egyszerűen borzalmas. Előtte egy már 7 éves Samsung Series 4-et használtunk, az csak 82 cm-es volt még HD, de hangban oda vissza verte ezt a mostanit. A beállítások se sokat segítenek. A "Hangosított" talán a legjobb a rosszak között.
A talpán áll, én csavaroztam össze, végül is lehet hogy ezért de ez bizony nem forog vagyis forog csak forog vele a talpa is viccet félretéve forog de baromi nehezen.
A beépített médialejátszót is kipróbáltam. Eddig jó, videóformátumból eddig vitte a dolgokat (10bitet még nem próbáltam), hangnál a flac-ot nem ismerte fel eddig.
A feliratos képességei elmennek. Ha egy mkv-ban lévő felirat méretét szeretnéd állítani az nem fog menni. Egy külön feliratos videóval beállítod a kívánt méretet és azt alkalmazza az mkv-s feliratra is. Nagyon jót tenne egy körvonal a feliratokra mert egy fehérközeli képen kb semmit nem látni az írásból.Ez lenne az egyetlen kérdésem, hogy a feliratra nem lehet valahol körvonalat tenni?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Drón topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- További aktív témák...