Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
Magyarán akkor ha gyári a tv.. akkor ami rajta van funkció azt nem tiltják le..hanem csak azt aki buherálta a tv-jét vagyis a szoftverét..
Én már azt hittem, hogy például eddig játszotta a .mkv fájlokat és egy bizonyos frissítés utána letiltják ezt a funkciót.. és nem játsza majd.. (Csak példaként írtam..)
-
Batib
őstag
válasz
bela85 #57544 üzenetére
"Gyanútlan felhasználó meg néz"
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gyanutlan felhasználó nem szokott a gyárto védett szoftverébe, firmwarébe beleavatkozni. Tudtommal a Samsung eddig még csak olyan dolgokat tiltott le amik nem hivatalosan kerültek a tv-re.Az utobbi időben egyébként sem jellemző, ezek elsősorban még a D szeria idejéből származtak. Aki nem használ Samygo féle dolgokat azoknak szerintem nem okoz problémát. Igaz a legtöbb esetben javulást sem tapasztalni. -
melan
senior tag
Sziasztok! Samsung LE37C650-es TV-m van, és fontolgatom egy soundbar beállítását, mivel fel akarnám dobni a hangélményt. A helyzet az, hogy bár van a tv-nek beépített médialejátszója, a korábban vásárolt Asus Oplayről játszok le elsősorban HD filmeket. Namost a kérdés az, hogyha HDMI-n keresztül megy a jel (hang+kép) a tv-re, akkor annak az optikai kimenetén 5.1-es, vagy sak sztereo hang jön e ki? Hogyan lenne érdemes bekötni egy ilyen hangprojektort, ha csak optikai bemenete + audio (sztereo) bemenete van? Vagy célszerű HDMI-vel szerelt soundbart venni, és azzal beköthető egyszerűbben?
-
villles
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem 40f6400(145 ezer) 40f6640(180 ezer) samsung Tv-t. Megéri-e 35 ezret a 6640-es?
Illetve első ”lapos„ tv lesz, a kérdés a következő: kábeles digitális SD adás ami elérhető nálunk, más nincs. Nem lesz nagyon pixeles a kép? Kb 3 méterről néznénk! Mert egyik ismerősnél a 42-es Tv-n a digi adásai elég kockássak olyan 2 méterről nézve! Jó lesz a 40-es vagy vegyek kisebbet? Nem szeretném ha pixeles lenne... -
Flashget
félisten
válasz
nylontacsko #57539 üzenetére
alkohol tartalma ne legyen csak olyan tisztítóval.
lehet ilyen LCD tisztítót venni MM, euronics és társaiba 1-1,5K törlővel együtt.
de a sima nedves puha nem karcoló rongy is megfelel. -
Flashget
félisten
válasz
bela85 #57538 üzenetére
ez a tapasztalat.
új széria esetében 1-2 hónap elteltével adhatnak ki tényleges javítást is de sosem közli a samsung mit javított. csak utána veszik észre páran ami addig jó volt vagy működött fw frissítés után már nem.
ezért mondjuk azt, ha nincs baja a tv-nek ne frissísd. -
nylontacsko
senior tag
Clinnel ugye nem "illik" tisztítani a képernyőt?
(a gyermek összemancsolta) -
Flashget
félisten
válasz
kanál01 #57531 üzenetére
Valaki 1500 Ft-ért látott a Metróban D/E/F szériához való 5100-as tipusú szemüveget.
3D valóban film függő..50GB-os ISO azokat keresd.látok 400hz és 600hz TV-ket az újabb szériák közül, ezek mivel tudnak többet? (enyém 200hz)
A tiéd az 100Hz-es a többit hívjuk "kamu hertznek". Képjavítókkal lehet elérni...de a valós az csak 100Hz a Te esetedben. A másik 100 a képjavítókkal kapod meg amik többnyire valós 100Hz-nél csak hátrányt jelent (opera effekt)
7000-től már 200Hz-es.
-
Flashget
félisten
Panasonic már 20 éve is mezei "fogd meg és húzd" módszerrel megoldotta..nekem CRT volt az új plazmákat nem tudom hogy van Béci majd elmondja. Behangoltam az összes analóg csatornát digikábelen, automatikusan majd kb. 5 perc alatt megvolt a csatorna rendezés. De gondolom ez azóta sem lett rosszabb.
Sonyt is valaki említette egy másik topicban, hogy jóval egyszerűbb nem kell pc hozzá.
Igen akkor még nem volt smart meg webezés a tévéken az alap funkciókra gyúrtak rá.vki ő az LG-hez keresett csatirendező progit, tehát az sem lehet valami fényes)
ez is csak azt bizonyítja japánok jóval előrébb járnak ezen a téren is....mint a
gold starLG és samu. -
kanál01
tag
Sziasztok!
Nem rég akcióban volt 116e-ért UE32F6400 3DTV, amit meg is vettem, elégedett vagyok vele.
Sajnos szemüveg nem volt benne, vettem is 2-őt, még 1 kellene, nem tudjátok, hol lehet 1-vel is kapni?
3D filmeket próbálok letöltögetni, de csak 1-2 mesénél és az Avatar volt, ami eddig megfogott élményben,
sok film nem... úgy tudom, hogy ez tényleg film és nem TV függő legtöbbször, ha jól tudom, delátok 400hz és 600hz TV-ket az újabb szériák közül, ezek mivel tudnak többet? (enyém 200hz)
köszönöm előre is a választ!
-
bela85
aktív tag
Köszönöm, egyelőre nincs gondom a tv-vel..csak az érdekelne, hogy miért nem találja meg akkor a tv ezt a frissítést, ha már régóta fent van a honlapjukon?
Másnak sem találja meg akinek ilyen tv-je van?Valamint, hogy milyen újításokat tartalmazhat ez a frissítés? (főleg az én jelenlegi verziómhoz képest..)
-
Batib
őstag
válasz
bela85 #57528 üzenetére
És mit szeretnél, miben segítsünk?
Ha nincs gondod a tv-vel akkor fölösleges frissíteni. Amennyiben mégis szeretnél, akkor töltsd le a frissítőfájlt (.exe), másold egy penre ott indítsd el (önkibontó exe) dugd rá a tv-re és frissítsd onnan. Vmi ilyesmi: menü - terméktámogatás - frissítés - frissítés usbről -
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Samsung UE42F5300-as tv-m van.. a menüjéből indítva a szoftverfrissítést azt írja ,hogy nincs újabb verzió.. (aktuális verzió: 1111). Holott a neten a samsung honlapján is már a 1116-os verziót írják novemberi megjelenéssel.
Modellkód: UE42F5300
Szoftververzió: T-MST12DEUC-1111.1Samsung holnapján ha beírom ezt a típust.. UE42F5300AW-t ad be..
-
Batib
őstag
válasz
Flashget #57517 üzenetére
Többször említetted már a Samsung csatirendezés idétlenségét. Más gyártok jelenlegi modelljei ebben jobbak? Nem ismerem őket, azért kérdem. (Volt az egyik topicban vki ő az LG-hez keresett csatirendező progit, tehát az sem lehet valami fényes)
"Most nem tudjuk mi lesz a trendi 5-6 év múlva"
Ez igaz,annyit viszont tudok, hogy jövőre a Samsung erőteljesen ráfekszik az LCD UHD, 4k vonalra, ráadásul "curved" (hajlított)kivitelben. Induló méret 46-48 inch a teteje a "csillagos ég" -
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Samsung UE32D5000 LED televízióm van. Ezt a típust is lehet okosítani?
-
molvany
aktív tag
Adott egy Samsung UE60ES6300 - TV.
A Karakter kódolással van egy kis gond. Más szóval, a betükészlet nem jó.
Eléggé össze - vissza karaktereket ír ( pl. csatornainfónál ).
Tud valaki valami megoldást rá ? -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Tv-t szeretnék vásárolni, 42" környékén, inkább filmnézésre, esetenként játékra. Smart funkció egyáltalán nem fontos (ha az lenne, a késöbbiekben valami külső megoldással pótlom), a 3d sem nagyon hajt (egyelőre).
Van egy kiszemeltem Samsung 40F6100 4O" személyében, erről esetleg van valakinek személyes tapasztalata?
-
olimpic
csendes tag
hy
mi a vélemény ár/érték arányban erről a tv-ről?
http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/led-tv/UE40F6510SSXXH -
a8l
aktív tag
válasz
BullZeye #57512 üzenetére
Mindegyikre, kivéve a 65-öst, arra csak 3-at adnak reg után. Ugyanúgy ott a matrica az oldalán, de 5 helyett 3 évvel. Az alap 1 évhez képest ez is jó. Néz meg a dobozon, én is láttam a kisebb tv-ken hogy 5 év van, de emiatt nem vettem volna kisképernyős tv-t.
Ez van, ha 3 évet kibír, akkor talán 5-öt is utána meg úgyis új tv-t vesz az ember, mert ez elavul. -
sandró60
addikt
válasz
Trolee #57508 üzenetére
Iti ezen a fórumon nézelődj.Angol tudás előny. Samygo fórum
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung T27A300-as TV/monitorom, amin gyárilag nincs támogatva a film lejátszása USB-ről, valamelyikőtök tudna segíteni, hogy át tudnám-e valahol állítani a TV-t, hogy működjön rajta?
A szerviz menübe be tudok lépni, de nem akarok semmit elrontani.
Köszi előre is. -
Kozs
tag
Sziasztok, Samsung F6500 böngészőjére lehet valahogy ad blockert varázsolni?
Ha nem ide kellene feltennem a kérdést,akkor előre is bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest