Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz szlibud #55689 üzenetére
Én most próbálkoztam vele, mióta kikapcsoltam az automatikus csatornakeresést azóta jó.
Bár most, hogy elsején berakták az m3 csatornát és a d1et úgy kicsit megvariálta az elrendezett sorrendet bár nem tudom miért, lehet a csatorna információk változtak, így újra el kellett rendeznem, de azóta megjegyezte.
-
Flashget
félisten
válasz szlibud #54700 üzenetére
először is szed le a H264 Level Editor nevű progit majd tallózd be vele az mkv fájlt . amennyiben a Current mezőben nem @4.1 van alakísd át azzá.
Amennyiben 4.1 van akkor nézd meg a samsung honlapján, hogy van e újabb fw kiadva mint ami a tévédbe van és rakd fel! Hátha javították.Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz szlibud #54709 üzenetére
Igen, az is az okok között van. Nem értem a csodálkozásodat, mivel a TV egy képmegjelenítő, ami antennáról és külső eszközökről - azért van 3-4 HDMI bemenetük - kapott képjeleket tesz láthatóvá. Rajtunk, egyszerű felhasználókon kívül senkinek, egyik gyártónak sem érdeke, hogy ingyen nézhessünk filmeket.
BullZeye!
MED600 ára 44000 Ft.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz szlibud #54703 üzenetére
Fogalmam sincs, melyik kodeket szeretik a tévék és melyiket nem ismerik fel. Valóban random.
Mint említettem, asztali médialejátszó a megoldás és nem csak a kompatibilitás, hanem a kép- és hangminőség miatt is. Az új tévéd van annyira jó, hogy megérdemel egy célhardvert.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz szlibud #54700 üzenetére
Bizonyos szempontból normális. A tévékbe épített médialejátszókra alapozni hiba, mert ilyenek, amikbe belefutottál, bizony előfordulnak. És nem csak a Samsungoknál. Tudomásul kell venni, hogy azok nem mindentudók nem teljes értékű lejátszók. Örülni kell annak, hogy ingyen extraként egyáltalán bármit le tudnak játszani.
Ez van.(#54701) Faresz29
Szerintem is túlzás. Az engem érdeklő tévéknél ugyanez, vagy még súlyosabb a helyzet. TX-P50VT60 520000, TX-P55VT60 690000 Ft.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz szlibud #54623 üzenetére
veszel egy pendrivot, megformázod PC-n.
behangolod a csatornákat majd a penre mented kapsz egy .scn fájlt.
letöltöd ezt a progit és telepíted pc-re vagy laptopra.
elindítod, betallózod penről a fájlt, megszerkeszted (szokásos húzd, dobd módszerrel a sorrendet) majd elmented és visszatöltöd a tv-re.
tv fog kérni egy kódot ami:
0-0-0-0Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest