- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
Sziasztok. Sok érdeklődés meg nyüglődés utána én is boldog tulaja lettem egy LE40C650-es TV-nek
Első dolgom volt az új firmwaret feltenni. Rákötöttem netre routeren keresztül, az asztali gépre feltettem a samu progiját, hogy megosszam a filmeket zenéket. Tökéletesen megy, lát mindent elsőre, bár nagyon sokáig dolgozik és használja a procit a prgi amikor megosztok egy mappát és rányomok a módosult állapot megadása gombra. Annyit hiányolok, hogy hálón keresztüle lejátszásnál nem lehet hangsávot váltani. De eddig összességében nagyon megvagyok vele elégedve, gyönyörű a képe, egész gyorsan dolgozik és megy minden elsőre. Azt nem tudom, hogy van 1 film (avatar) mkv kiterjesztésü, 24Gb, angol DTS hangal és először kiirja, hogy nem támogatott hangkodek és kis töltés után azt, hogy nem támogatott fájl formátum, de átszerkesztve, hogy a magyar AC3-as hang legyen elsődleges akkor gondnélkül elindítja. További szép estét mindenkinek.
-
Gaben1987
tag
Sziasztok.
Büszke tulaja lettem egy C530-as samunak.
Már pár napja megvan, de eddig csak monitornak használtam. Ma átvittem a nappaliba a végleges helyére.
A következő lenne a kérdésem. Van 91 digitális csatornám(DIGI TV). Szeretném ezeket sorrendbe rakni, de nem a tv-n keresztül. Kimentettem Pendrive-ra a csatorna listát. Kaptam egy channel_ list.scm fájlt.
Milyen programmal tudnám ezt szerkeszteni?
Visszaolvastam kb 600 hsz-t, de nem találtam választ.
A Samygo az én esetemben nem megoldás!?
Szervíz menübe nem szeretnék mászkálni. -
Somi1
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne:adott samu LE32c650 adott a router TP-link WR542Gés az internet UPC, de nem jön össze az internet kapcsolat a kettő között.A TV automatán nem ismeri fel
kézi beállításnál jó az IPcím a DNS az Átjáró, de a végén azt írja ki nincs kapcsolat az átjáró ping-el.
Nem használ valaki ilyen routert? És elmondaná,hogy mit kell beállítani rajta, mert szerintem ott a hiba -
Üdv!
Most készülök vásárolni Samsung C650-es LCD tv-t.
Kérdésem, hogy akkor csak az SQ paneles a jó tv?
Ha igen akkor hol található meg a tv-n ez a panel tipus jelölés?Köszönöm!
-
vnatkozimic
csendes tag
válasz
Freestyle79 #5430 üzenetére
Felismeri az usb-t és le is játsza a filmeket.
A frissítéseket pedig nem engedte mert a legfrissebb van telepítve a Samsung honlapja szerint. -
RRomeo
csendes tag
Sziasztok,
valaki rájött arra hogy élehet a C650-el a YouTube alkalmazásban HD-ben lejátszani olyan YouTube videókat amik HD-ben is megvannak? Semmi ilyen beállítást nem találok... vagy ilyen szar ez az App?
-
gejala
őstag
válasz
Neophyte11 #5440 üzenetére
A vezetékes mindig jobb, hiába tűnik kényelmesebbnek a vezeték nélküli...
A tévén van optikai kimenet az 5.1-nek. Külső hangszóró esetén a tévé szerintem magától lekapcsolja a beépítettet a beállítási lehetőségekkel együtt. -
Neophyte11
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném pár dologban. A közeljövőben tervezek venni egy LCD TV-t (Samsung LE40C650). Olyan kérdésem lenne, hogy mivel tudnám majd ezt a számítógéppel összekötni? Melyik a legjobb megoldás? A vezetékes, vagy a wifi-s? És mit kellene beszereznem hozzá? És még egy dolog. Van egy Samsung házimozim. Milyen formában lehet majd úgy összekötni a TV-vel, hogy mindent a házimozi hangszóróin halljak. Gondolok itt kábelre, beállításra. Előre is köszi a segítséget!
-
-
holinorby
tag
Meg tudná mondani valaki, ha a film 1920x1080 as felbontásban van és a tv-m is ugyan ilyen, akkor a lejátszásnál miért van alul meg felül kb 4-5 cm-s fekete csík?
-
gejala
őstag
válasz
Dadan01 #5434 üzenetére
"amit tv adás alatt állítok, fasorban sincs hogy mik az usb képbeállítások, minden bemenetnek, jelforrásnak különbözik."
Ezt a mondatot őszintén nem értem.
Arra gondolsz, hogy a tévéadás alatt elérhető beállításból sokkal több van, mint USB-nél? Igen, de ha ott beállítasz valamit film módban, azt mindenhol használni fogja, hiába nem lehet máshol külön állítani. Más forrásokon csak a háttérfényt/brightnesst/colort stb. kell újra beállítani. -
Lackó.
csendes tag
Sziasztok.LE 32C580 as az lcd ém.Össze kötöttem a pc vel tp link tl-wr340 es routerren keresztül.Hálózat tesztelésen pipa minden mégse tudok mit kezdeni vele semmi kapcsolat a pc vel.Tud valaki segiteni?
-
denes123s
tag
Üdv!
Valaki feltette már b650-re a 3001.1-es firmware-t? Hoz valami észrevehető újítást? -
Nyigu
csendes tag
http://tinyurl.com/33tmfve
Kész a B. sorozathoz a DTS lejátszás!!!
-
Freestyle79
tag
válasz
vnatkozimic #5416 üzenetére
Ha az 1-es USB-re rádugsz egy eszközt, felismri?
Milyen verziós a jelenlegi Firmware a TV-den?
Ha 2001, akkor tedd fel a 3003.0 Firmware-t.
Csodálom, hogy még másnál ez a "kamu" hibaüzi nem jött elő.
2002-es verzióban javították ezt a hibát. -
villamos
őstag
válasz
alekszka #5417 üzenetére
Dobhatod a 37 est is, a vacak zúgós inverter, és a gyenge kijelző miatt...
A 100Hz jó dolog. A 32" viszont kicsi, legalábbis normál 4:3 TV adás esetén, ami az adók 90%-a mind a mai napig, csak kb egy 50 centisnek felel meg. Persze itt az is játszik, hogy milyen messziről akarod nézni, mekkora a szoba stb... -
Kiruu
csendes tag
válasz
JaniACE #5426 üzenetére
Na megvan! A tűzfal a ludas. Bár a tűzfalban engedélyezve van a program elérése mindkét irányból (kimenet-bemenet), mégis bekavar. Ha kikapcsolom, akkor működik. Most kutatom mit lehet még konfigurálni, hogy ne kelljen kikapcsolni. Egyébkén NOD Internet Security.
Gondolhattam volna rá, már volt más progi is amibe az engedélyezés ellenére bekavart. -
Luissimo
veterán
válasz
vnatkozimic #5424 üzenetére
hááááát, lehethogy mégsemvolt leválasztódva kihuzáskor szegényke !
-
vnatkozimic
csendes tag
válasz
Luissimo #5420 üzenetére
Egy 2gigás pendrive volt a külső meghajtó, de amikor megjelent a hibaüzenet akkor már le volt választva a tv-ről.
Az ügyfélszolgálat pedig csak annyiban tudott segíteni, hogy elmagyarázta hogyan kell resetelni a tv-t.
Ez sem segített mert nemsokára visszajött az üzenet.Minden bekapcsolás után pár másodperccel megjelent a képernyőn.
Azt mondta a hölgy az a telefonba hogy még ilyennel nem találkoztak.
Kerestem a neten de sehol sem akadtam ehhez hasonló problémára. -
gyuri00
aktív tag
A pc-ét hogy érdemes össze kötni a tv-vel? hogy legyen hang is ki szeretném próbálni internetezésre játékokat megnézni
-
-
Luissimo
veterán
válasz
vnatkozimic #5416 üzenetére
"ÚJ ESZKÖZ KERESÉSE SIKERTELEN USB1 TÚLTERHELÉS"
És tessékmondani nemvolt rá feldugva semmi csak ugy magától üzengetett ilyeneket?
(úgy érzékelte, mintha lenne rá dugva valami vinyó, csak nembírja meghajtani?)
Amikor az ügyfélszolgálattal beszéltél, ők mit javasoltak, mit csináljál, amivel eltűnik a hibaüzenet ??
És egyszercsak magától visszajött? -
piroe
csendes tag
válasz
alekszka #5417 üzenetére
én c650 és c550 között gondolkodtam és végül miután megnéztem mindkettőt működés közben, a c550 zavarta a szemem, mintha nem lett volna folyamatos a képe,mintha nagyon piciket akadozott a 650-esnek nagyon szép folyamatos képe van nagy felbontásnál, így én ezt ajánlom. mindenképpen nézd meg a tv-t mielőtt megveszed!!!
-
alekszka
csendes tag
Hi,
TV vásárlás előtt vagyok, 32"-40" közötti érdekelne 120-145e között.
Több száz fórumhozzászólást elolvasva: Plazmát elvetettem, mert néha számítógépet is kötnénk rá és viszonylag világos nappaliban lenne, LED-es technológiát is dobtam, a magasabb ár miatt, illetve az edge lit okozta problémák miatt.
Maradt így 3 jelölt:
LE-32C650 (100 Hz és a LAN csatlakozó miatt)
LE-37C550 (LAN miatt, de nincs 100 Hz)
LE-40C550 (nagyobb képméret, viszont itt lemondok a LAN és 100 Hz-ről)Kérdés: Fontos a 100Hz? Érdemes amiatt többet fizetni?
A TV (mint a nevében is van
) inkább TV-re lesz használva, főleg (80%-ban) SD adásokra, 10%-ban HD, esetleg néha gépről (LAN esetében DLNA-ról) filmek lejátszása és Texas Hold'em
T-Home SatTV (esetleg IPTV) lenne rákötve (így mindenképpen beltérivel használnánk).
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
vnatkozimic
csendes tag
Hello
Én egy hete vettem egy ugyanilyen tv-t csak 32"colost .
Minden nagyon tökéletes csak egyetlen baj van vele,hogy egy hét után szervizbe kellett vinnem mert megjelent egy hibaüzenet a bal alsó sarokban.
"ÚJ ESZKÖZ KERESÉSE SIKERTELEN USB1 TÚLTERHELÉS"
Semmilyen módon nem sikerült eltüntetni.Felhívtam az ügyfélszolgálatot és az ő segítségükkel sikerült megoldani a problémát!Kb 20 percre,aztán megint megjelent az üzenet.Most szervizben van a tv komplett panelcsere lesz.
Tudom előfordulnak hibák,de a naiv vásárló nem azt várja el egy 110 ezer forintos tévétől hogy egy hét után bemondja az unalmast!
Egy érdekes megjegyzés:A hiba azután jött elő hogy leszedtem a Youtube-ről egy hd -teszt filmet .Szóval vigyázni kell a netes cuccokkal. -
piroe
csendes tag
Nem néztem meg tüzetesebben, de a srác elmondása szerint bármelyik samsung szervizbe elfogadják, de őket is lehet hívni (akkor kapsz cserekészüléket is). egyébként szürke színű a garilevél.
Kérdésemre van válaszotok? -
piroe
csendes tag
Tegnap hozták meg a samu le32c650-es tvmet, kibaszottul kurva jó:-D ja a kalocsai cégtől van ez is!!!, annyi lenne a gondom hogy amikor a számítógépet kötöm rá hdmi-dvi kábellel, akkor az 1080p-s filmnél néha néha megakad, ilyen nincs amikor usbről játszok le, vagy a hd tv adást nézem. van valami módszer ennek a szaggatásnak a csökkentésére? olyan mintha küzdene a gép vele folyamatosan. asus eah 4830-as videokari van benne.
-
Kiruu
csendes tag
Kérdésem hogy a PC-s megosztás hogyan működik? Valaki aki ért hozzá magyarázza el
A TV C650. A tv összekötése routeren keresztül kábellel megtörtént, a NET működik is.
A PC Share Manager programot a PC-re feltelepítettem, könyvtárat megosztottam, a kapcsolatot frissítettem, de a PC nem látja a TV-t. Meg a TV sem a PC-t. A PC is ugyanarra a routerre van kötve.Működik egyáltalán a routeren keresztüli PC megoldás, vagy a hálókábelt direktben a PC-be kell kötni? (csak akkor meg a NET nem menne) Esetleg még valamit be kell állítani?
-
feco88
tag
válasz
bnorci71 #5387 üzenetére
köszi a válaszod, igazából már majdnem minden tiszta. Most az következik, hogy hétvégén megyek be egy üzletbe és összerakatom őket egymás mellé, mert ha így mezei felhasználó szemével nincs sok különbség akkor nem adnék plusz pénzt azért mert van pl internet tv aminek idővel elmúlik a varázsa (nálam). A lényeg az lenne, hogy 100Hz-es legyen, DLNA-t tudja, meg egy alap médialejátszó legyen benne ami átmenetileg kiszolgál mert nemsokára úgyis kapna egy médialejátszót (hálózaton lesz egy 1TB-os winyó megosztva NAS-sel és a TV úgysem fog minden fájt kezelni), idővel meg egy PS3-at, hogy teljes legyen a kép. De ha meglesz a médialejátszó akkor a DLNA sem szükséges mert az alapból képes játszani mindent hálózatról. Még 1x köszi a válaszod
-
zeus26
csendes tag
FAcebook problémámat oldja már meg valaki!!!
Lécci
Mindent úgy csináltam elvileg ahogy a nagy könyvben meg van írva, és mégsem megy
az alap dolgokat ne írjátok le azokon már túlestem: email cim jelszó.. ott még jó a dolog csak a apps nem megy
-
Zoliy
tag
Sziasztok.Van valalakinek tapasztalata erről: Philips bdp 7500 bl blue ray lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest