Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiruu
csendes tag
Én egy helyi kábelszolgáltatónál vagyok, a digitális adásra azt írják kísérleti.
Automata keresést követően - mikor az digitális és analóg keresést választottam - a csatornák többségét 2x hozta.
2 szer hozta a digitális csatornák között, de volt amit 3.-nak megtalált az analóg csatornák között is.
Ez eddig nem olyan baj, de a digitális csatornák között megtalált egyik csatornára azt írja hogy kódolt, a másiknál jön az adás rendesen.Kérdésem, hogy be kell-e állítani valamit, hogy csak az egyiket hozza?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Üzleti előfizetők hirdetései
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest