- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
— F6100: 3D, no Smart TV connected services (no All Share or S-Recommendation), available in 40", 46" and 60".
— F6200: no 3D but does have Smart TV connected services and a sleek metal finish. Sizes TBC.
— F6400: 3D and Smart TV connected services. Announced with 200 Hz CMR. Available in 40" 46", 55" and 75".
— F6500: available in 40", 46", 55". Black finish and a slimmer screen bezel than the F6400. Announced with 400 Hz CMR. The F6500 is effectively a descendant of last year's ES6710.
— F6510: available in 40", 46", 55". White finish and a slimmer screen bezel than the F6400. 400 Hz CMR.
— F6800: the highest-end 6-series model and descendant of the ES6900. Sizes TBC. -
nightshadow
veterán
Samsung 2013 LCD TV Range At A Glance [link]
Az 5-ös sorozatnál 42"-es méret lesz 40"-es helyett:
— F5000: available in 39", 42", 46" and 50".
— F5500: available in 39" 42", 46" and 50" -
Pongi 76
csendes tag
Csőváz! Samsung 46UE5500 tv-m van. A böngészője nagyobb oldalakat (Pl.: eredmenyek.com) nem tölt be kevés memóriára vagy más hibára hivatkozva. Hosszabb videóknál ugyanez a helyzet. Tapasztaltatok ilyet? Tudom ez nem számítógép hanem tv de jelenleg most csak ezen tudok netezni. Ez ilyen gagyi vagy van megoldás a problémámra? Köszi ha valaki válaszol!
-
vacs
veterán
Hogyan tudnám megmérni ES6100-on a net sebességét ?
Böngészőben próbáltam a speedtest.net oldalt, de nem indult el a mérés. -
JoeYi
őstag
válasz
Gabe123 #42288 üzenetére
100Hz-esből csak az ue40eh6030-at kapod meg 132e Ft-ért
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani 32" -100k-ig illetve 40-42"-os FullHD tvt 135k-ig, 100Hz az jó lenne, smart funkciók nem nagyon kellenek.Thx.
-
vacs
veterán
válasz
roti86 #42260 üzenetére
Nekem egy ilyen Delock 42444 külső merevlemez házam van, és egy IDE-s vinyót tettem bele.
Kb 1 hónapja használom, de eddig nincs baja.
Van, hogy beállítom a tv-t felvételre, ilyenkor anyám szokta bekapcsolni a vinyót műsor előtt 15 perccel, majd ha vége, akkor kikapcsolja, ilyenkor a tv-hez nem nyúl.
Szerintem semmi jelentősége, hogy a tv-t és a vinyót milyen sorrendben kapcsolom le. -
Batib
őstag
Sziasztok!
Smart hub alá ES6100-nál lehet saját tapétát rakni vagy csak a 2 gyári közül lehet választani? -
ultio
aktív tag
"Eszembe nem jutna 2013-ban USB 2.0 házat, külső merevlemezt venni. A tévék nem használják ki a 3.0 plusz sebességét, de rámásolásnál jól jön."
Miért nem?
A tv nem tudja, ha olyan médialejátszója van (pl. a WD TV) nem tudja, ha régi szgépe van, nem tudja. Akkor miért legyen 3-as?
Persze lehet előrelátó és akkor meg igen, ha cserélni akarja majd az eszközöket később. -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Vettünk mi is egy Samsung smart tv-t, de van egy olyan gondom hogy a gépen lévő allshare program nem nagyon akarja hagyni hogy én jelöljem ki a mappát amit megoszt, illetve semmit se hagy igazából. Van valami más program ami ugyanazt a célt szolgálja mint az allshare, vagy tud valaki vmi okosat mondani, hogy allitsam át a mappát?
Előre is köszönöm
-
kmarci25
veterán
Görgess le, majdnem a legvégén: "VESA szerelési lyukak (cm): 20 x 20"
Nem értek a VESA-hoz, nem tudom mit jelent ez, de hátha Te érteni fogod.
-
Pool_
tag
Sziasztok!
Megjött a hét elején a 46ES6100-am, lenne pár apró kérdésem, hátha találkozott már vele valaki:
Olyan gondom lenne hogy a gyári samsung epg valamiért nem jeleníti meg baloldalt fent az aktuális csatorna képét (csak forog a betöltés jelző). Van valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
A szolgáltató UPC és mediacard-al fogja az adókat.
A rovi on screen nem annyira szimpi, jó lenne a samsungost használni de így elég béna.
Van esetleg ötletetek ezzel kapcsolatban?Aztán van még egy olyan jelenség is, hogy bekapcsolás után jó 5-10 mp-ig csak "kódolt jel" felirat jelenik meg a csatornák helyén, gondolom amíg fel nem áll a CI kártya. Ez mennyire normális jelenség?
Illetve rádugtam egy winyót, és kipróbáltam ezt a megállítom visszatekerem okosságot. De csak akkor lehet visszatekerni ha már egyszer megnyomtam a pause gombot. Onnantól viszont bármikor, pörgeti is a winyót utána ezerrel akkor is ha live az adás. De addig hozzá sem nyúl. Ennek így kell működnie? Mármint miért így "működik"?
Pár tapasztalat ha valakit érdekel:
Láttam hogy sokaknak rossz a csatornák neveiben meg az epg-ben az ékezet UPC-nél.
Nos nálam tökéletes, csak akkor volt rossz amikor teljes keresést választottam ki. Ha kiválasztottam hogy a szolgáltató a UPC, akkor gyors kereséssel jó lett minden ékezet. Szóval másnak is ezt ajánlom.A felhősödés egyébként egyáltalán nem látszik, csak ahogy már többen is leírták akkor ha full fekete képet jelenítek meg. De ez ugye nem túl életszerű filmnézés közben. Illetve így is csak akkor ha sötét van, tehát nappal még úgy sem látszik.
Illetve tudja a 3D FullHD-t is, ezt épp ma tudtam csak letesztelni mert ma jött meg az 1.4-es HDMI kábelem, de határozottan FullHD a 3D.
A hangja is elég jó ahhoz képes hogy az eddigi samsung TV-k amiket hallottam borzalmasan gagyi hanggal rendelkeztek.A smart szerintem használhatatlan, kipróbáltam pár appot de semmit nem érnek.
Ez az allshare meg nagyon buta, serviioval is. Legalábbis így xbmc után.
Plex media server egész jó lehetne (borítókat is megjeleníti meg minden), ha működne alatta a motion plus. De mivel nem, az meg akadozik gyors jeleneteknél valamiért.Hát ennyi, TV nézésre meg normál megjelenítőként egész jónak tűnik, de egy médialejátszót vagy HTPC-t nem lehet vele kiváltani bármennyire is szerettem volna. Bár lehet túl nagyok voltak az elvárásaim.
-
Etzel
aktív tag
Valaki esetleg erre valamit
-
sesshou
senior tag
válasz
vagabor #42243 üzenetére
Ha jól értem azt szeretnéd hogy a tv két hálózati csatornát használjon egy wifit a nethet és kábeleset az allshare hez. De ezt valószínüleg nem lessz lehetséges mert ha jól sejtem Samsungék az all share komunikációját és az internet használatot választották a többi hálózati komunikációtól tehát a tv csak egy csatornát fog használni.
Ha már így is úgy is bele dugod az utp kábelt a tv-be miért szeretnéd hogy wifit használjon az internethez? Révén hogy ha filmet nézel nem fogod használni az internetet a tv-n tehát akkor nincs szükség wifire.(Ha jól sejtem van egy wifis vevőd a tv-hez és ha már van akkor szeretnéd használni is valamire
és ez a válasz az utolsó kérdésre)
Remélem jól értettem mindent.
-
kmarci25
veterán
válasz
roti86 #42260 üzenetére
Megveszed webshopban, hazaviszed, kipróbálod. Ha működik, akkor oké, ha nem akkor mindent szépen visszacsomagolsz úgy, ahogy volt és 8 munkanapon belül besétálsz a webshopba, és gyakorlod az elállási jogodat.
[DuplaOFF]Én ugyanezt csináltam videókártyával anno.[/DuplaOFF] -
sandró60
addikt
Lehet,hogy ott valami nincs jól rögzitve.Vagy túl érzékeny vagy ezekre a zajokra(én is ilyen vagyok).Lehet tipus függő is.Sok dolog összejátszhat.Egy hasonlattal élve ami sok ember problémálya a "felhősödés".Van aki elfogadta az első perctől van aki csak hosszabb idő után nyugszik bele,hogy ez már ilyen,de van olyan is aki kicseréltette.
#roti86 nyugodtan vedd meg.Visszefelé kompatibilis
-
roti86
őstag
Sziasztok,
Szeretnék venni a Samu EH5300-as tv-m hez egy 2TBHDD-t + külső rack-et. Tudástár alapján nem kellene, hogy probléma legyen vele... Van, aki használ ilyet? USB3- rack miatt aggódom picit, de elvileg visszafelé is kompatibilis az USB2-vel. Vagy rackből legyen inkább USB2-es?
-
sandró60
addikt
válasz
Bigo72 #42256 üzenetére
Logitech márkát vegyélJó a kombó is(Billentyú-Egér páros)Fog működni vele
itt megnézheted.A Logitech kompatibilis bil-egér párost -
Bigo72
csendes tag
Üdv!
EH5300-hoz szeretnék bill.+egeret. Az üzletben azt mondták nem fog egyszerre működni midkettő,ha egy porton van .Tapipados billentyűzetet nem akarok venni.
Van-e olyan szett,ami jó hozzá,de nem túl drága? -
Flevo
tag
Valaki tapasztalt esetleg olyan jelenséget, hogy a smart funkciókban ügyködve halkan (kb. percenként) pattog a tv? Olyan, mint amikor finoman melegszik a proci és pattog a hőtől. TV-zés közben nem csinál ilyet.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Flashget #42251 üzenetére
Az én szobámba lesz. Tudom nem a legnagyobb méret, én is láttam, hogy samsung LCD-t már olcsóbban is kapnék 32"-osban, de nincs helyem hova tenni.
Ha 32"-osat vennék, akkor a teljes szobát át kellene rendezni, 1 szekrényelemet kivenni a szekrénysorból, és egy odaillő elemet venni a TV-nek. Ez +25e. És még adjam el a kivett elemet, mert hely nincsen eltenni.
Így lenne a 70e-s TV-ből 100 ezres
De én is jobban bírnám a 32-eset, de a saját szobámba lesz, ha nagyon nagy képernyőn akarok TV-zni a nappaliban egy 32-es van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest