Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Riasztó topik
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Marcus_ #1858 üzenetére
Ha érdekel a média lejátszó funkció, akkor alapból csak a B650 és a C650 tudja. A Média lejátszó C650-ben már több hangsávot és DTS hangot is kezel.
Én nem vennék B6000-et, szerintem nem éri meg a a tudáshoz képest magasabb ár a LED háttérvilágítás miatt. Hogy mennyire vékony az csak akkor lehet fontos, ha falra szereled.
Egyes vélemények szerint az él LED megvilágítás a széleken felhősödik (bevilágít) ami normál használatnál ugyan nem igazán látszik, de szélesvásznú film esetén alul felül a fekete csíkban esetleg látható. Ezt én is láttam, nem tudnám elviselni.
Volt olyan fórumozó, aki e miatt cserélte le a B7000-t B750-re.
PC kérdés mire akarod használni.
Gyors játékokhoz állítólag a SAMU nem a legjobb választás (magas Input lag miatt), de ezt én nem próbáltam, nem szempont nálam.
Film nézésre eddig minden eseten tökéletesen elég volt a C650 médialejátszója egy USB-s 1 Terrás HDD-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Riasztó topik
- The First Berserker: Khazan
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest