Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
Én a QD OLED -et preferálom, de S90D -nél csak a 65 colosban van az a panel. Utána nagyobbat kell ugrani az S95D -ig.
WOLED -ből én LG -t vennék. C4 vagy B4. Viszont utóbbi nem mindig van jó áron.
Pl. az említett 55 colos méretben még szerintem WOLED panellel is jobb választás egy 55S90D. C4 meg szintén nem sokkal drágább.
Philips van még szintén WOLED panellel, de azokat én annyira nem ismerem. Vhiktor jobban képben van. Vagy a TV ajánlós, esetleg az OLED topik.
Szerintem low budget, illetve jó ár-érték arányban a TCL a nyerő. Ott viszont nincs OLED, így sima QLED vagy mini LED TV -k között lehet körülnézni.
Felette, ha én most vennék OLED TV -t, akkor LG C-G széria, vagy Samsung -ból az S90-S95 szériából QD OLED -ek. Pénztárca függő.
Szerk.:
Bár ha jól gondolom S95D és G4 már nem játszik nálad, de azért érdemes megemlíteni, hogy előbbit ajánlott megnézni személyesen is. S95D kapott egy matt fóliát, így nem mindenkinek jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest