- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aktív tag
Sziasztok!
A minap vettem egy Samsung q70-es tv-t, mert e régit kilőtte egy villám. Próbálgatom a tv adás felvételt. Azt szeretném tudni, hogy tudom a felvett anyagot halandó emberi formátumra konvertálni.
A google elég szegényes találati listát dob és mind kamu...
-
Kasya
nagyúr
válasz kene84 #153103 üzenetére
Én is kerestem őket az előrendelés lejárta utáni héten. Nekem azt válaszolták akkor, hogy:
A termékek kiszállítása az európai elosztóraktáron keresztül történik. A beszállítások és a raktármozgások napi szinten frissülnek a gyárból történő beérkezések alapján.
Ezt úgy értelmeztem, hogy fogalmuk sincs mikor mi várható.
Végül máj. 2-án megkaptam a TV-t hangfallal. -
univerzita
addikt
válasz kenesei1982 #153104 üzenetére
Csak a Samsungon tudod megnézni.
-
capafog23
őstag
válasz Teal'C #153100 üzenetére
Visszaolvastam párszáz hozzászólást.
Én is rendelésre várok.Nem sok értelmét látom ennek hogy mindenki naponta hívogatja fel őket hogy mi lesz?
Annyit érnek el ezzel hogy egyszer elegük lesz aztán törlik az összes rendelést.Ilyen áron türelemmel ki kell várni mire kiküldik ha 2 hónap akkor 2 hónap, de ilyen áron szerintem megééri rá várni.
Akit meg zavar hogy ülnek a pénzzén mondja le a rendelést, 1 nap alatt visszaküldik a pénzt.Szóval nyugalom srácok, ahogy olvastam akik kis soundbaros tv-t rendeltek amint lett soundbar megkapták a rendelést.
Csak türelemmel várni kell és jönni fog. -
Teal'C
veterán
válasz capafog23 #153107 üzenetére
1 hónap elég türelem, de miért várnak a soundbar-ra? A telefonokhoz külön utólag kiküldik saját költségen a fülest apró dobozban. Küldje külön a soundbart-is. Ráadásul ha elolvasod a promóciós szabályt ott azt írják utólag kell igényelni és külön küldik ez így elég vicc kategória.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
addikt
igyekeztem visszaolvasni, de nem lettem SOKKAL okosabb
vettem faternak egy QE55Q80A-t és volt itt szó róla tavaly ilyenkor, hogy akár lehet VA paneles is, és a képernyő kocogtatásával lehet megállapítani: ezt kifejtené valaki mélyebben? bekapcsolt tv mellett kocogtatjuk? fekete vagy bármilyen szín alatt felvillan? köszi“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
rainman72
nagyúr
válasz f4lcon #153111 üzenetére
Semmi baja nem lesz ha finoman megpöckölöd a panelt [ez én lennék,nem kell ennyire barbár módon ]
Burkolat megbontása?[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
aktív tag
Az új Q70-esemre rádugtam HDMI-n a standalone asus media lejátszómat. kép van, hang nincs. akármit állítok a lejátszón v a tv-n, kép megy hang nem megy.
HDMI kábel diagnosztikánál azt írja h vmi hiba van, de két kábelre is ezt írja. és ugyanez a kábel megy a másik tv-men egy ugyanilyen lejátszóval hiba nélkül.vmi ötlet?
-
Celtis
veterán
válasz kenesei1982 #153115 üzenetére
Pl. DTS a hangsáv, amit nem kezel a tv.
-
aktív tag
-
-
veterán
válasz Teal'C #153100 üzenetére
"hölgy most kérdezi hogy akkor ezt most vegye fel panasznak? "
Nekem a második telefonálás után felvette panasznak, és azt mondta az illetékes osztály felveszi velem a kapcsolatot, na azóta is várom, hogy felvegyék, több hét telt el és semmi sem történt 😂 Ezek után vissza mondtam a rendelésem és a pénzt is vissza kaptam,, de amit a Samsung leművel és ez független attól,hogy fél áron vagy teljes áron rendelte az ember, vicc egy ilyen nagy múltú cégtől 😳 Én megfogadtam, hogy soha többet Samsung, mert az egész supportjuk és úgy ahogy vannak nagyon gáz! Váltottam több év után LG Oledre, és egy percig sem bántam meg Róluk kizárólag mindenki jókat mond, úgy a szervizelés mind a hozzáállásuk miatt
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz N.YCityBoy #153119 üzenetére
Még vagy 41-szer írd le a story-dat, 1½ naponta ezt olvasom
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
veterán
-
bordi10
senior tag
válasz N.YCityBoy #153123 üzenetére
Miről írok én?! Mi zavar? Melyik hsz?
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
veterán
válasz bordi10 #153124 üzenetére
Hát pl azzal a hsz-el, amivel belém álltál a nagy semmiért, bántottalak én téged azzal amiket írtam??? Nem, hát akkor meg teljesen felesleges volt írnod azt amit írtál! Szerinted engem vagy bárki mást érdekel, hogy téged zavar egy fórumban valaki hsz-a, főleg ha abban semmi bántó személyes vagy törvény ellenes nincs? Nem kell akkor olvasni lejebb görgeted, vagy vegyél prémium tagságot és lehet ignorálni azt aki zavar, ennyi👍
Ja és a "sztorimat" egyetlen egyszer írtam le, nem tudom mit olvastál másfél naponta, lehet ugyanazt😂
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz N.YCityBoy #153125 üzenetére
Értelek...maradjunk ennyiben. Píísz.
-
veterán
-
mrThomi
addikt
válasz N.YCityBoy #153128 üzenetére
Úgy tudom a kereső csak a leírt szavakra keres rá, névre nem csak ha benne van a hszbe. Arra lettem figyelmes hogy januárba samsung a király aztan aprilisba már nem Azt hittem a készülékkel volt megint valami, mert elgondolkoztam hogy visszatérek samura lg oled és sony lcd után, de a hsz-ek egyre jobban elbizonytalanítanak. Az újak közül nagyon sok a hibás, minőség ellenőrzés nulla, ellenben a 10 éves készülékek közül sokak még ma is hibátlanok, bár ez sajnos ma már elmondható sok gyártóra
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
válasz mrThomi #153129 üzenetére
nekem is van egy 10+ éves 32"-es samsung tv, hibátlanul működik. 1db pixelhiba van rajta pár éve, de azt is tök véletlenül vettem észre.
a másik tv-met most vágta másodjára agyon a villám coaxon keresztül, uh ahelyett most vettem egy új samsungot. nagyon szép a képe meg kell hegyni, de a medialejátszója az vmi katasztrófa és nem is tudom rádugni a külső médialejátszóm mert nincs hang hdmi-n keresztül...... még próbálkozok, de kifogytam az ötletekből. hába szép a kép ha nem tudsz mit nézni rajta -
addikt
válasz rainman72 #153112 üzenetére
hazaértem, az első ez volt, hogy összeszereltem és elkezdtem nyomogatni a QE55Q80A-t, a feleségem majdnem megölt
de jelentem ugyan ilyen villódzást csinál a feketénél a nyomkodás, szóval akkor ebből azt szűröm le, hogy VA paneles, valamint, hogy ez alapján EZ a review a mérvadó, nem az rtings-en található
a Tizen 6.0 meglepően jó felület, nekem otthon egy Firefox-os Panasonic-om és egy androidos Sony-m van, köröket ver mindkettőre“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz rainman72 #153134 üzenetére
na várjatok, az mrThomi hozzászólásában az IPS panel is villog, ha nyomkodva van... nyilván nem ANNYIRA mint a VA mellette, de azért felvillan.
kezdek kétségeket érezni“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tildy
nagyúr
válasz Celtis #152405 üzenetére
Na végül a Richersounds( forgalmazó, aki 6 év garral adta) korrekt volt.
Mivel a tévénk már "régi" ( 5 éves) és a chiphiány itt is megmutatkozott, a samsung nem tudott új ledvilágítást biztosítani, vagy csak sokára ( ebayen van, 40 font), ezért a forgalmazó közbelépett .Így a forgalmazó 360 fontot, a tv eredeti árának a felét visszadta kupon formájában, amit levásárolhattunk. Ezzel a lendülettel búcsút is vettünk a samsungtól, és boldog Lg nanocell tulajok lettünk. Na jó annyit még megteszek, hogy megveszem ebayről a ledvilágítást, és megpróbáljuk megszerelni a másikat ( vagy uncsitesóm ránéz, ő úgyis tv műszerész volt korábban)
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pajorgergo
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, akik rendeltek a Samsung webshopjából, ti sem kaptatok garanciajegyet? Írtam az ügyfélszolgálatnak, azt írták küldenek, de most akkor emailben? levélben? hogyan küldenek?
Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
rainman72
nagyúr
válasz pajorgergo #153140 üzenetére
Levélbe jön ha kéred csak akkor.
Hetek óta vitatkozok velük,idióta társaság.
Amit kötelező lenne nekik,szerintük nem az neked kell kuncsorogni érte[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
stilo18
addikt
Akkor futok én is egy kört
Köszi#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest