Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• XFishboneHUN

senior tag

válasz grabber #143849 üzenetére

DTV adásnál nem tapasztaltam még kifejezetten.

A másik konzolom volt a Game HDMI portra rádugva, átraktam arra, most a PS4-et.

#143850 kzkz
    A Motion Plus bekapcsolat állapotban 0/0 értéken nem mutatja a ghostingot, ha ez az érték 10/10, akkor nagyon.

Ha a LED-es képtisztaság (is) be van kapcsolva, de az értékek 0/0-án állnak a Game Motion Plusnál, akkor nincs ghosting, viszont gyors mozgás esetén borzasztó homályos lesz a környezet, ami 1 perc után idegesített.

A csíkozódás ugyanúgy fennáll, bár csak ebben (DIRT Rally 2.0) a játékban vettem észre és azt is csak akkor, ha rányomok játék közben a Pausera és ahol kirakja a menü opciókat, abban a sávban csíkoz. Annyi, hogy itt, ha be van kapcsolva, hanem a csíkozódás fennáll.

Itt egy kép, nem tudom mennyire látszik (főleg a kép alsó részén észrevehető a sávozás):

Illetve +1 számomra fura dolog, hogy adott egy világosabb árnyalatú fehér írás, vagy pont, vagy rész a képen, főleg sötétebb háttérnél és a kép 1/3-a elkezdi átvilágítani fehéres árnyalatba. :O :(

Próbálgatok majd még más gémeket is. De, ha ez így marad, nem fogom ezt még elviselni évekig.

Nem tudom hova tenni ezeket a jelenségeket sajnos, ne haragudjatok, ha esetleg itt kiíírom magamból ezeket a dolgokat.

A majd 10 éves Sony FHD LED TV-vel soha nem volt képi problémám. :D

Új hozzászólás Aktív témák