- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- Computex 2025: FSP házak, nem csupán gamereknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
grabber #143849 üzenetére
DTV adásnál nem tapasztaltam még kifejezetten.
A másik konzolom volt a Game HDMI portra rádugva, átraktam arra, most a PS4-et.
#143850 kzkz
A Motion Plus bekapcsolat állapotban 0/0 értéken nem mutatja a ghostingot, ha ez az érték 10/10, akkor nagyon.Ha a LED-es képtisztaság (is) be van kapcsolva, de az értékek 0/0-án állnak a Game Motion Plusnál, akkor nincs ghosting, viszont gyors mozgás esetén borzasztó homályos lesz a környezet, ami 1 perc után idegesített.
A csíkozódás ugyanúgy fennáll, bár csak ebben (DIRT Rally 2.0) a játékban vettem észre és azt is csak akkor, ha rányomok játék közben a Pausera és ahol kirakja a menü opciókat, abban a sávban csíkoz. Annyi, hogy itt, ha be van kapcsolva, hanem a csíkozódás fennáll.
Itt egy kép, nem tudom mennyire látszik (főleg a kép alsó részén észrevehető a sávozás):
Illetve +1 számomra fura dolog, hogy adott egy világosabb árnyalatú fehér írás, vagy pont, vagy rész a képen, főleg sötétebb háttérnél és a kép 1/3-a elkezdi átvilágítani fehéres árnyalatba.
Próbálgatok majd még más gémeket is. De, ha ez így marad, nem fogom ezt még elviselni évekig.
Nem tudom hova tenni ezeket a jelenségeket sajnos, ne haragudjatok, ha esetleg itt kiíírom magamból ezeket a dolgokat.
A majd 10 éves Sony FHD LED TV-vel soha nem volt képi problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest