- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz zsintai1987 #111547 üzenetére
Próbáld meg először a router áramtalanítani.
Elvileg automatikusan felismeri a hálózatot és csatlakozik is.. DNS szerver is legyen automatánLumia 950XL
-
RobexX10
aktív tag
válasz pw12345 #111549 üzenetére
Remek hírek!
My samsung oldalon jelentettem be a TV-t. De semmi válasz vasárnap óta. Az üsz-on az van amit írtál már 2x ígérték hogy vissza hívnak.
Budapesti szerviz nekem nem jó hacsak el nem jönnek Kaposvárra.
Próbálok keresni valami hivatalos szervizt a környéken.
Köszönöm az infot!
-
pw12345
aktív tag
válasz RobexX10 #111553 üzenetére
Nézd, ezekkel az on-line bejelentő oldalakkal, tapasztalatom szerint kár foglalkozni, mind ilyen, nemcsak a Samsung-é, Eddig egyszer sem vezetett eredményre ez a fajta ügyintézés, vagy semmi reakció, vagy egy sablon válasz, majd semmi. Telefonon, személyesen kellett intéznem mindent. Két napja írtam egy szolgáltatónak, hogy gond van az oldalukkal, válasz tudnak róla, ami kiváló, csak nem javítják. Viszonteladók, szolgáltatók is, addig foglalkoznak veled on-line, amíg megrendeled, ha gond van a termékkel, vagy visszapattintanád kussolnak: oda kell menni. Van, hogy hivatalos, tértivevényes levelet (telefon, mail, áááá) nem vesznek át (saját, félbehagyott, elqrt munkájuk garanciális javítása, befejezése ügyében pl.): Vízművek ajánlott, listás, "dedikált" alvállalkozója (nem áfamentes Lyózsy a szomszéd lépcsőházból), csak személyes utánajárás: az Úr 2017. évében. De kábelszolgáltatók detto: amíg be nem mentem, végig nem álltam a sort, addig semmi.
Sorry, 'vár környékét nem ismerem ZsG60 infója lehet a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Jersey010
újonc
Sziasztok. Egy Samsung UE48H6400AW tipusu keszulek problemaira szeretnek megoldast talalni, hatha valaki tud nekem segiteni. Tehat, iszonyatosan lassu, nem talalja a wifi halozatot, merevlemezrol filmet akadozva jatszik csak le. Nagyjabol ennyi. Az esetleges valaszokat elore is koszonom, a megoldasokat meg plane mielott meg szettaposom a TV-t. 🙂
-
ZsoltG60
aktív tag
-
addikt
KS8000 es teven is el hogy csak a 2. pc/dvi nevu hdmi porton lesz jo a konzol kepe?
Ha a hdmi in 3. portra dugom de pc mode ot bekapcdolom akkor ugyanott vagyok? Pc rgb szinterrel hasznalom a konzolt. -
törölt tag
válasz lezuvius #111551 üzenetére
Gondolj amit akarsz, ez nem attól függ, hogy kinek milyen autója van, és semmi értelme a tévéje alapján azt kimatekozni a fórumon. A házhoz szállíttatás nemcsak kényelmi szolgáltatás a+ biztonság mellett. A 14 nap elállási jog is másoknál is fontos tényező, de ezt írta is nemrég Joke.
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok...
2 éve "manufacturer refurbished"-ként vettem egy UE50H6200AKXXU tévét...
a 42-es pocsék Blau után álom volt... mindegy. ma megadta magát csóri Samu... kép elszállt, sötét. menü gombra reagál, de nem látom a menüt, hang is van, csak épp sötét a képernyő. háttérvilágítás sztem van.
mikor a hiba jelentkezett, kikapcsoltam... 5x-6x felvillant a piros led és ugye kikapcsolt... aztán csak hang, kép nuku...
neten amit kigugliztam 2,5 üveg finom magyar jó bor után az az, hogy: 1,. kondik elszálltak, 2,. a panel szállt el..
hát, szétkaptam a tévét, és minden kondi ép volt rajta... úgyhogy nagyon, NAGYON fosok, hogy panelhalott.. AMI, ugye ma már nem olcsó, sőt, kivitelezhetetlen... az eget lekáromkodtam örömömben, jó magyar szokás szerint...pont most ez az a pillanat, amikor nincs kess másik/új tévére... de mi a f..zt csináljak?!.. hozzászoktam. kell a TV...felvettem a kontaktot egy helyi tv szerelőkkel, talán reggel beszélek velük.... ha megcsinálják, örülünk, veszek még bort, beb..zunk
ámde, ha kuka, amiben 99.99%-ig biztos vagyok, akkor viszont kéne vmi help másik tv választás terén...
értelem szerűen, maradnék a márkánál.
ilyenek, hogy...
- FHD bőven elég,
- nem kell ívelt
- szgéppel folyamat össze vagyok kötve
- jó ha van 3D...
- nincs falon, szekrényen pihen...bár egy soundbar mögé van csavarozva
- 50"-es minimum
- SMART nem árt
- és egy valag csatlakozó. hdmi, usb stb
- jah, és quadcore... volt 1 magos TV-ém, halál.. bár sztem ma már mást nem kapok
- összeg?.. külföldön élek. nem mondom, hogy nem számít, de.. számít. maximum 5-600 font. de már húzom a számat. igaz ez is annyi volt. ami most van..
a közeli boltokban szétnézve amit észrevettem.. mindenhol UHD és 49" a menő... 50-es már nincs is?!... warum?!
persze, ha megértem, miért jobb a 49" és az UHD, hajrá...perpill ezt találtam, ami tetszik is, árban is jó: 50MU6120... igaz 550 font -.-
bocs, hosszú lett... de a bor átka...
köszönöm urak... 1-fél2-3 között visszanézek..
Áldás & Békesség[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
PuMbA
titán
válasz - = Zk = - #111561 üzenetére
Az OK TV
-
tibi206
tag
Sziasztok!
Van egy 49"-os KS7000 TV-m. 1-2 hete azt csinálja ,hogy napi első bekapcsoláskor kb. 10-15 perc után 1-2 szer tizedmásodpercre fekete lesz a kép majd utána nincs semmi gond vele ha kikapcsolom és pár óra múlva bekapcsolom akkor sincs semmi gond vele. Feltettem usbről a 1201.6 update-et utána néhány napig eltűnt ez a dolog majd megint előjött. Tudnátok segíteni,hogy mi lehet a hiba és hogyan lehetne megoldani? Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Tibi
-
-
berzser67
tag
Sziasztok!SamsungUE55MU7052TXXH ,LG55UJ701V vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz berzser67 #111565 üzenetére
Kon kréta nmit szer etnél?
Így már talán értelmezhető.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Sokan írják, hogy ma már minden tv tudja az úgynevezett "judder-Free-t" 60p-n, nos, az LG-k továbbra sem és sok tv nem tudja, ezt menüben kell bekapcsolni, Sonynál pl True Cinema a Motionflow alatt, Samsungnál nem tudom mi a neve, elfelejtettem, de így a 24p-s anyagok nem fognak szaggatni 60p-n.
A két említett tv
LG:
Samsung:ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Nem is arra írtam, kiegészítettem, mert mostanában sokat olvasni ilyesmiről.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
TCr
veterán
válasz blakey #111571 üzenetére
Lehet én vagyok fogalomzavarban, de a Sony-nál a Motionflow és a True Cinema két egymástól független fogalom, nem?
A True Cinema egy képi mód (Jelenetválasztás menüpont alatt a W805B-n) a 24p-s tartalomhoz.
A Motionflow pedig a Sony saját fantázianeve az interpolációra.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
blakey
titán
Nem, pl. a W75C-ben van MotionFlow True Cinema (Interpolációs) beállítás, ettől lesz "Judder-Free" a 24p-s anyag 60p-n.
[ Szerkesztve ]
-
1egaly
aktív tag
E hónap elején frissítettem az Mu6452s tvmet a Samsung oldaláról letöltött software-t,1123ról -1132re.
A dátuma17.08.01. volt most látom,az oldalukon a "legfrissebb" 1123.1!? a dátuma 17.08.08.Kérdésem vissza felé nem lehet frissíteni?
Nem értem mit kevernek össze-vissza?? -
Asztii
tag
Szaisztok!
MU7002-ről mi a véleményetek? Szemezgetek vele, megéri beruházni rá?
-
pw12345
aktív tag
válasz RobexX10 #111580 üzenetére
Nagyon gratulálok (visszajöttek a szabiról ), remélem összejön
Végül is az üsz intézte, vagy a korábbi szerviz megkeresésed alapján intézik?#111563) tibi206
Az, hogy csak első bekapcsoláskor csinálja frissítésgyanús (lehet gond van az automata frissítéssel, nem tud lefutni, dög a "BIOS"), ha állandóan fennáll, sűrűsödik, akkor döglődhet a táp, LED meghajtó, maga a LED,
esetleg maga a "ROM" dobálja el magát, meg lehet még kontakt. Ezeknél már az sem működik, mint a CRT-knél, hogy ráb..ok egy marha nagyot és megjavul, legfeljebb leszakad benne valami, vagy leesik a falról.#111571) blakey
Ezen felül számtalan más funkciót sem tudnak egyéb típusok, pl. ütemezett bekapcsolás (vagy épp semmilyen), kép kikapcsolása (vagy csak külső forrásból, audio lejátszáskor), guide és info normális megjelenítése, miközben a kép és hang is élvezhető, PIP-et nem említem, azt lassan a Samsung sem tudja.
Kérdés, ezek a készülékek, hogy jelenítik majd meg a guide-ot, ha ténylegesen kikerül a PIP és nemcsak letiltják, mert tapasztalatom szerint, többnyire, azok a típusok tüntetik el műsorújság alatt a képet, amelyek a PIP-et sem tudják semmilyen szinten.Egyébként nem enged belépni az oldal (rossz jelszó), társoldalról kell bekéredzkedni és onnan átlépni
(ugyanazzal a jelszóval). -
pw12345
aktív tag
válasz #94529552 #111591 üzenetére
Ismerem,ez alapján köpködtek LG fórumon a Samura, elég hitványság ez így 2017-ben
Csak nem tudom meddig kellene dobálni egy LG-t, hogy olvashatók legyenek rajta a színes karakterek
Most Pumba linkje #111568) PuMbA [link] alapján kiderült miért használhatatlan böngészésre, munkára az LG, amit pofáztam, hogy széthullanak a betűk: [link], a pixels tablót érdemes nézni, hát, hogy néz az ki
Értem én, hogy RGBW, de így, mint az ökörhugyozás?
És, akkor még dicséri, hogy egyenesebb, élesebb karaktermegjelenítés, marhára látom, fekete alapon a fehér betűk, a többi meg kuka.
Érdekes az oldalon, hogy csak a smart funkciókat pontozza, az alapfunkciókat szinte figyelembe sem veszi, pedig, ha azt elhanyagolják élhetetlen lehet a készülék.#111592) tibi206
Lehet, hogy érdemes lenne kilőni az automata frissítést én ezeket letiltottam, az auto csatorna frissítéssel egyetemben, mert csak bekavart.(#111593) TA68
Az a gond, hogy ezt mosógéppel, hűtővel is elvégzik a futárok, a kompresszor "képét" meg nem igazán javítja a metódus. Az új mosógép meg még remélhetőleg nem vízköves: nem kell leverni róla.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz pw12345 #111594 üzenetére
"Ismerem,ez alapján köpködtek LG fórumon a Samura, elég hitványság ez így 2017-ben "
Csak az a baj, hogy ilyen TV-t senki sem vesz az LG fórumból és innen se, mert túl drága, szóval teljesen lényegtelen nekik, hogy mi van ezzel a TV-vel RGBW TV-t viszont az alsó kategóriában árul az LG, annak már legalább van kitettsége a lakosságra nézve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pw12345 #111594 üzenetére
Látod-látod, már megint nem birsz magaddal.
Mutattam egy érdekes dolgot, de nem szidtam senkit és semmit, mint te. Ez egy képjavító eljárás, és amint láttuk, igen hatékony, és ez nem vicc.
De, szóval ha már ide offolsz vele, és nem tudsz a témánál maradni, legalább ne köpködnél itt megint, ráadásul oltári nagy baromságokat, amivel senki nem ért egyet. Teljesen más lenne, ha olyanról írnál, ami van neked, nemcsak linkelgetett, guglizott dolgokat emlegetnéd, mint a többség teszi. Ezeket csak jó szándékból írtam neked, nehogy fel húzd magad rajta.[ Szerkesztve ]
-
pw12345
aktív tag
válasz PuMbA #111595 üzenetére
Az LG-sek vételi, fórumozási szokásairól nem én tehetek, azért van pár vastag pali, aki ilyenekkel villog. És, akkor mi ebből a konklúzió, az egyébként jó a Samsungnak, vagy a vevőknek, hogy olyan drága, hogy senki nem tudja megvenni és ilyen videók vannak róla? Nem tudom, csak kérdem, nem én linkeltem ezt ide, bár ismertem, meg nem is én raktam össze így ezt a TV-t.
Viszont ez megmagyarázza a márkátlan IPS TV-ken miért nem jelentkezik a karakter mosódás: valószínűleg nem RGBW technológiával készültek. Meg kellene nézni nagyítóval...#111596) Pumma
Ó, igen, te csak egy Samsung lejárató videót raktál fel, puszta jó szándékból, a halálos ellenségeimnek kívánom a te marha jóóó szándékodat!
Neked gondolom az összes márkájú TV-d van, mert kb. minden TV-s fórumon pörögsz, nyilván valami mindentudó szervizes, vagy importőr lehetsz.[ Szerkesztve ]
-
pw12345
aktív tag
Hiába csóválod a fejed, ha nem is azzal a céllal készült, de a konkurencia lejáratásra tudja használni, akkor mégiscsak azzá vált. Érdekes módon nem emlékszem, hogy, amikor "téma" volt ez az LG fórumon Pumma nagy mellénnyel kiállt volna a Samu mellett, időnként ott is osztja az észt. De lehet én emlékszem rosszul...
-
törölt tag
Sajnálatos módon komolyan is gondolja, mert köpködés és szitkozódás nélkül nem tud írni. Egy vicces videó kapcsán rázendített, mert mániája a többi márka lejáratása, bár senki nem vevő erre a modorra itt.
Ez nagyon gáz egy fórumon. Ránéztem az LG topikban, ha már annyira emlegeti, és az utóbbi 300 hsz-ben egyszer van említve a Samsung név egy fejhallgatós kérdés kapcsán.
A valótlan állítására éppen PuMbA mondta, hogy lényegtelen, mert senki nem vesz Q7-est vagy Q9-est.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest