Hirdetés
Aktív témák
-
tariattila
veterán
azzal a powersave wifivel tényleg volt valami gáz...
képernyő élesztéskor jöttek meg csőstül a mélek, csetek... (nem mindig de párszor)most a cuna2.5-öt direkt nem piszkáltam és az alap kernelével figyelgetem... (amikor kijött felraktam és azóta nem volt vele hiba... nem is tudom mit tudnának még kihozni ebből a gépből...)
részemről így ahogy van el tudnám használni amíg a kijelző meg nem hal....na jó..... azé'még a dzselibínnel megkínálom a száját
(V): darkysrácnak megvonták a zsebpénzét, hogy még mindig SGS-ezik?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Nem szeretnék
Én oylan user szeretnék lenni, aki nem rak fel minden nap más romot, csak a stabilokat raknám fel most a CM9 stabilt majd, meg a JB 4.1 stabilt ha lesz egyszer.
Minek cserélném le azt, ha már valami bevált?
CLASS 4-es SD kártyával oké a telefon? 720P-vel is megbarátkozik meg ilyenek?
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
ha gondolod, nyugodtan próbáld ki a Devil3 0.95-öst! teljesen jó, ua gyors, nincs OS-bug / battery szipka és nem fűti túl a procit sem!
2 app is van a beállításokhoz, mindkettő működik! (én a Managert preferálom)
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
( V )
veterán
lehet, én sem emléxem pontosan, mindenesetre nem értem miért nem hozzák ki androidra rendesen. persze lehet hogy az alma lenyúlta a kizárólagos jogokat..
(#48500) gamek!ller
3 fileos JW6 - ot + eu-s scs-t innen szedd le
Odint izzítsd be: a ROM-ból PDA-hoz a PDA tar-t tallózd, Phone hoz a Phone tar-t, CSC-hez az európai CSC-t amit külön szedtél le, PIT-hez meg az 512-es pit file-t tallózd! re-partition legyen bepipálva, telefont tedd Download módba, USB-re rádugod, és miután az Odin felismeri nyomj startot! telefon bebootol, zöld PASS megjelenik és kész!
képeket (nem pont ehhez a romhoz de minden gyári 3 fileost így kell) az 1-es hszben találsz, driverek legyenek előtte installálva rendesen és a windows is érzékelje fel DL módban is!
Odin link a 1.3-ast ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Ezért mondtam, hogy nem lehet globális ajánlót írni, mert az egyik kék, a másik zöld, a harmadik meg piros. Amit tudtam leírtam, ennél többet nem tehetek.
(#47990) Hatvan9: CM9-en alapórajelen játszhatatlan. 1-2 helyen begyorsul, de egyébként nagyon szaggat nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Martynis
tag
Meg van végre
Köszönöm
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
-
Remus389
veterán
az iphone szoftverben stabilabb, de a 3GS modell hardverben elég kínai(mert ott készül)
ismim 3GS-e
- beázott egy kis esőtől a képernyő, több mint 12K-ért kiszárították ultrahangos technológiával(bár valószínűbb a csavarhúzó+fültisztító pálcika kombó)
- utána elcsesződött a jack dugója, elege lett fogta eladta
további hátrányok:
-kényes hátlap, karcolódós még az sgs-értől is(különben jobb a fehér sgs hátlap ilyen szempontból)
-elreped a töltőnél hosszú távon
-nem szétszedhető, könnyen mókolható telefon
-sgs-től sz*rabb képernyő
-*unalmas iOS
[ Szerkesztve ]
-
zsigoildi
csendes tag
Te vagy az egyetlen aki foglalkozik velem...
Szóval a Drive alkalmazásban ha kiválasztom, megnyitom, majd szerkesztem a fájlt, (nem tudom hova tölti le a felhőből...)
a fájl -> mentés: itt lehetne vhova máshova tenni, de ahogy nyomkodom felfele a könyvtárak közt, egyszer csak megdöglik a Thinkfree....
hogyan mentsem máshová ahonnan a módosított fájl visszatölthetem?
Nagyon köszönöm
-
-
bAtt001
addikt
jaj még nem mert azt írta megint full wipe javasolt, ma meg még kell a telefon és nincs kedvem gyorsan visszaállítgatni meg a témázás nem is hiányzik annyira.
felraktam a semaphore kernelt kipróbálni, egész jó csak éppen a droidwall nem működik miatta szóval új slimmel megy vissza a devil is. -
hito
nagyúr
-
( V )
veterán
nálam meg szinte nem mint nap használatban van.
egyszerűen sz@r a csatlakozó konstrukció - egy idő után gondolom nem érintkezik kellően az antennával... amikor először volt szervizben utána tökéletesen működött bármilyen körülmények között pikk pakk talált holdat, ugyanúgy mint amikor először ékeltem ki egy kis papírdarabbal. most meg már megint nyűglődik...* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
dbalazs123
aktív tag
Pontosan ez történt velem a TsunamICS-on. Neked nem kellett volna előről kezdeni, elég lett vna egy init.d/nstools setting törlés. Tsunán rosszabb a helyzet, mert abban vannak előre telepített scriptek az init.d-ben amik így elszálltak, és nem csináltam róluk biztonsági másolatot, szóval tényleg kezdhettem előről.
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
bAtt001
addikt
én is most tettem újra, meguntam a cunamit, ismét slim-en süvítek wipe-oltam mindent amit lehetett asszem, 2g pedig tökéletesen működik. jah és install után sokkal gyorsabb mint a cunami volt, bár lehet a sok program zavart meg ami feleslegesen volt előre telepítve de ami biztos kb 60 megával több szabad memóriám van slim-en.
-
Vagany
őstag
Asszem a bootloadert kell cserélni. Én ezzel csináltam, alapból a 2.1-gyel nekem sem volt se download se recovery mod. GB-n már nem volt gond, de mikor visszaraktam a 2.1-et megint eltűnt a 3 gombos.
3 button download mod-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
dbalazs123
aktív tag
Ugyan azt tudom javasolni neked is mint Vaganynak: (#44317)
Halkan megjegyezném, hogy unlocker továbbra is tabu a topicban...mondjuk ha visszazárni akarod az még határeset, mert nem biztos, hogy te nyitottad ki, de gyanítom itt most nem erről van szó.
[ Szerkesztve ]
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Tonyk
veterán
Van ott működő link...
http://hotfile.com/dl/145665375/a6adccd/I9000JPJF4.zip.htmlNincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
D1L1ZS
őstag
Ami alapból Tsunán van? Mert az bugzik, pl olyat csinált h lapoztam előre, majd vissza akartam lapozni egyet, de mindig visszaugrott ahonnan előzőleg vissza akartam lapozni... Nem tom érthető e De az új verzió eddig hibátlan. Ha érdekel Küldök valamit PÜben, ha érted mire gondolok.
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
D1L1ZS
őstag
Hmmmm...nálam minden rendben. Most toltam fel NoWipe-al a legfrissebb Nightlyt. Nem hinném h. a modemmel van összefüggésben.
Ha van download mód, odinnak fel kell(ene) ismernie...próbáld meg másik USB csatiba dugni, lehetőleg alaplapi legyen...driverek rendben?
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
-
( V )
veterán
mondom - töltsd föl a telót teljesen és próbáld meg úgy a D1L1ZS módszert!!
(#40174) ( V )
ha túl hosszan nyomod a bakapcs gombot (akár a 3 gombos kombóban is) akkor automatikusan újraindul a teló - ugyanis aktiválod a hard reset-et (8mp-ig kell nyomni) és ez mehet akár végtelen ciklusban is (minden 8mpnként).nálam ami bevált bootloop eetén: akksi kivesz - vissza 3 gombos recovery és az i9000 képernyő után kb 3-5 sec-el elengedni és akkor bemegy recoverybe!
[ Szerkesztve ]
-
Grind
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest