Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
bicsigabi #28417 üzenetére
1. Csakis ODIN! Kies hekkeléstöl ugyanugy ugrik a gari! Szal ha ilyet akarsz, akkor csináldd jól!
2. Ha rászánod magad, akkor efs mentést csinál, valamint unlock kód generálást is!!!
3. Factory reset elötte - utána, valamint belsö SD törlés!
4. NE HASZNÁLJ TASK KILLER PROGIT!! Nemkell!!!!... az egy buta berögződés!Ja, és mindenek elött ellenőrizd a 3gombos Recovery és Download mód működését!
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
bicsigabi #27735 üzenetére
A helyedben elfelejteném annak a programnak a használatát, 1 fokkal jobb lehet mint a KIES, de még így sem merném rábízni a 100ezres telót.. Olyan mintha program alól csinálnánk teljes windows frissítést mondjuk xp-ről win7-re..
Első hsz-t olvasd el, részletesen le van írva hogyan tudod megcsinálni, ha nem kapkodsz és figyelmesen olvasol, nem lehet elrontani. Ajánlom Doc és Darky romjait, veszett gyorsak és szépen is néznek ki, csak győzd majd a tempót!
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
válasz
bicsigabi #27570 üzenetére
Én a telenoros telcsim 2.1 alatt a z4root-al csináltam, 2.2 alatt a superoneclick 1.5.5-el.
Nem hiszem, hogy hazavágná a telefont.(#27569) HUTCHDB
Még mindig nem jó! A vásárlás napján jó volt, össze is kutyulta a régi névjegyeket az újakkal, aztán töröltem az összes kontaktot a gmailból, hogy majd az újra feltolom a névjegyzéket, de akkor már nem frissített! Próbáltam már mindent, de sehogy nem akar összejönni.
Nem eget rengető probléma, csak idegesít, hogy miért nem megy.[ Szerkesztve ]
-
mars622
tag
válasz
bicsigabi #25978 üzenetére
Hát igen, sajnos a minősége nem az igazi ezen nincs mit szépíteni, de én azt mondom, hogy egy ilyen árkakegóriájú telefont nem szabad nem tokban tartani. Tudom, csúnyit meg minden, de látod ilyenkor jól jön. Nyugodj meg, nem ez az egyetlen ilyen áru telefon aminek nem az erőssége a minősége. (Hmm, milyen jól rímelt
)
-
user137
őstag
válasz
bicsigabi #21816 üzenetére
nem egy atomfizika pedig, angolul tudsz? (-csak- -használd- -a google-t !-)
- amikor bekapcsolod a wifit a telón, feljön a hálózat?
- ha igen, akkor be tudod kattintani a te netedet SSID alapján?
- ha igen, akkor kér jelszót?
- ha igen, akkor elfogadja a jelszót?
- ha igen, akkor megjelenik a telón a "csatlakozva" felirat?
- ha igen, akkor van net vagy nincs?
- ha nincs, akkor a böngésző nem frankó a telón
- ha van, akkor késznézd le egy szgépről a beállításokat (hálózat SSID-je, titkosítás, jelszó), utána okosabbak leszünk, hogy miért nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
-
válasz
bicsigabi #21814 üzenetére
próbáld végig a csatornákat, találkoztam már például olyannal, hogy egy cisco gateway által szórt wifi hálózatra nem minden csatornán kapcsolódott fel rendesen a telcsi, csak az alsóbb és felsőbb szegmensekben! (és nem azért, mert a középső tartomány telített volt!)
milyen titkosítás van beállítva a routeren?
mac adress szűrés nincs bekapcsolva?[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz
bicsigabi #21771 üzenetére
Máshol sem müködik vagy csak az otthonin nem? Valamint milyen ROM van fent? Esetleg elötte müködött csak miután feltettél valamit, azután egyszercsak nem?
Ha máshol megy, csak otthon nem, akkor a routert kell újra belőni. Ha pedig máshol sem megy, akkor a telefonon kell valamit csinálni.
De próbáldd már meg a 3 gombos kombót, kapcsold ki a telefont, nyomd a hangerö fel, home gomb és bekapcsoló gombot egyszerre (ebben a sorrendben nyomd be a gombokat), várj amig bejön a galaxys felirat, és engedd el öket. Ha bejön egy zöld menü, akkor ott lesz hogy factory reset, illetve alatta wipe cashe asszem, elöször a wipe cashe-re nyomj, majd várj, aztán a facroty resetre. Reboot. Jónak kell igy lennie.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ATM_automata
őstag
válasz
bicsigabi #21534 üzenetére
Ha csak GPs-t használna, akkor szerinted honnan tudná, hogy milyen dolgok érhetőek el egy olyan helyen, ahol addig még életedben nem voltál és a telefonod sem?
Nyilván, hogy úgy működik, hogy a GPS pozíciód alapján megnézi, hogy a google infói alapján mik vannak a beállításokban szereplő hatókörön belül ahhoz képest, ahol éppen állsz.
Állítólag pesten okos dolgokat mutat, vidéken sok hasznát egyelőre még nem vettem....
-
twine
veterán
válasz
bicsigabi #21247 üzenetére
Ennyire ne legyél már elveszve.....Szerződést akkor írod alá ha már elolvastad...Ha aláirtad utánna kifizeted....Előtte megnézed mit vásárolsz....hiszen addig nem irsz alá semmit....
Mindezek előtt pedig kinyitod a szád, és elmondod a "kollegának" hogy te kurvára nem akarsz semmilyen adatkapcsolatot a hozzád tartozó telefonszámon....mindent tiltson le....
Kb ennyi!
De nekem rémlik mint ha ezt már egyszer megkérdezted volna a fórumon pár napja nem? Ha nem, akkor elnézést,,,de ugyanezek a kérdések elhangzottak alig pár napja....
Egy smile a végére mert nem bántani akarlak, csak hát ha valaki ilyen szintű készüléket vásárol, ne kelljen már fogni a kezét, mint a fogorvosnál....[ Szerkesztve ]
-
válasz
bicsigabi #21244 üzenetére
2.2 vagy 2.2.1 alatt; a főkapcsolót benyomva tartod, majd adathálózat üzemmód, vagy beállírások -> vezeték nélküli és hálózati beállítások -> mobilhálózatok -> csomagkapcsolat használata - itt pipa ki!
2.1 alatt külön alkalmazással, vagy a wap/net hozzáférési pont(ok) módosításával/törlésével![ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz
bicsigabi #20053 üzenetére
úristen srác, ez tizenhat éves hisztiszintjével írsz.
kapsz egy mai legjobb telefont a mai legjobb konstrukcióban gyakorlatilag egy 2 éves használt szar Nokia áráért (read: szaré-hugyé) és még neked áll feljebb, ha a "sok alkalmazástól" akadozni kezd a menü, ami alkalmazásokat persze csak warezből tolnál rá, mert 400Ft-ot fizetni értük, az már sok... ??
ha maga Sergey és Lawrence borulna eléd bocsánatért könyörögve, akkor is csak rúgnál beléjük egyet?
eszem megáll, komolyan. tessék felnőni.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz
bicsigabi #20090 üzenetére
Én az Astoriánál lévő mintaboltban voltam, ott volt bőven azt mondták. A telszámukat nem tudom.
muveszur: igen, tudom mi az android lényege, ez tetszik főként. ( azt mondjuk nem tudtam hogy ilyen keveredés van rom-ok, kernelek, stb terén) A fő bajom az, hogy a garit féltem, de majd bemegyek egy szervizbe és megkérdem a dolgot.
Más: Ha csak függetleníteni szeretném akkor mivel kezdjem? Pénteken lesz kis időm nekiülni. Lagfixet még nem akarok ( bár lehet hogy érdemes lenne?), egyelőre érintetlenül akarom hagyni hogy párom így próbálhassa ki. Utána jöhet a többi nyalánkság -
tariattila
veterán
válasz
gyári Éclair JM2 ROM tökéletes! a piacon lévő okostelefonok között is az egyik legjobb alapszoftverrel bír!
a többi pedig csak hab a tortán: fejleszthető (esély a 2.3 androidra) , előfizetéssel verhetetlen ár/érték arány...szerintem nem találsz jobbat...
esetleg vársz a Nexus S-re (jóval drágább lesz gondolom)
-
korpicschess
veterán
válasz
Sok a téves információ abban amint leírtál, de főleg ez:
"ráadásul nem lesz soha Froyo 2.2 hivatalosan." Már bizonyos régókban elérhető. Szerintem 2.3 is lesz..
A sok alkalmazás szerintem nem lassít, legfeljebb ha futnak a háttérben. Nekem közel 100 van telepítve és semmi gondom.
root pár gombnyomás, ráadásnak visszacsinálható.[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz
bicsigabi #19869 üzenetére
igy van simán fájl kezőből kell feltenni, semmi gari veszély nincs itt!
gps sajnos nem mindig pontos, bár szerintem még a használható gategóriát veri s zépen, ha nem lenne elég a teljesítménye akkor lehet külső antennát venni hozzá ami sokat javít rajt(fentebb írta egyik fórumtárs)
hachekről megy annyit hogy oké hogy veszélyezteti a garit,viszont, ha már egy ilyen drága telefont veszel lesznek elvárásaid, amiknek csak a félelmeid szabnak határt majd!(szinte)
elöbb utóbb fogsz vele komolyabban is foglalkozni-> ez fix!
egyébként itt is vannak kiskapuk amik nagyon jól kijátszhatók ezáltal vissaz nyerhetők a garik!
persze mindenki maga tudja mit válal be!én speciel nagoyn idegbeteg lennék ha a sima rendszerrel kéne használnom a sok akadás és lasulás, huh de felhúzna
múltkor egy nem túl jó rendszert tettem rá és nagyon ki is akadtam kb 30percet volt rajta döntés a kezedben lesz, olvass sokat és értelmezdd is aztán gondolkozz és utánna ugyis fogod próbálgatni a romokat, kerneleket
sok sikert előre is a vételhez
-
wE-En
csendes tag
válasz
bicsigabi #19858 üzenetére
Megnéztem: 5 USD-ért meg lehet venni ezeket a játékokat, tehát kb 1000-1100 Ft. Mennyi időt is fogsz elütni velük? Mondjuk 5 órát? Óránként 200Ft-ot kellene áldoznod a szórákozásodra. A fejlesztők meg gazdagodnának ami tovább motiválná őket, hogy újabb és újabb alkalmazásokat fejlesszenek, majd megjelennének a követők, akik azt látják, hogy ebből jól meg lehet élni és elkezdenének újabb és újabb alkalmazásokat fejleszteni stb...
-
r.zozoka
aktív tag
válasz
bicsigabi #19858 üzenetére
majd privátban keress meg, ha eljött az ideje neki!
MmDorian
telenornál 180asnál 5220ft vagy mennyi a havi ddíj abban nincs!
1. hónapban ajándék 500mb-t és utánna ha nem mondod le a következő hónapit, akkor az már 2000ft-t jelent!
szóval csak okossan!prometeus
lemented gépre előszőr a régi telóról amt akarsz, azt feltolod a gmailba és onnan már tiszta az út a telefonra
mit hogyan csinálj pontossan nem tudom nekem nem kelett ilyennel foglalkoznomvagy:
- a sim kártyát teli rakod számmal
-átrakod az sgs-be
-szinkronizálod a gmailba
és kezded előről a játékot,amig le nem fogy!
( jó ez idő idényes és tuti hosszadalmas és még csak nem is kényelmes de tutira működik)
-------> ezt módszert nem ajánlom egyébként
az 1.technika lesz a neked való[ Szerkesztve ]
-
válasz
bicsigabi #19820 üzenetére
meggyőzni senki sem akar - legalább is én nem -, a te döntésed, te fogod használni!
- olyan felületet teszel rá, amilyet csak akarsz, annyi mod létezik, hogy fájna felsorolni!
- a méretével nem lehet mit kezdeni, ekkora a 4 hüvelyk, és kész!
- a vaku valóban hiányzik!
- felvenni és letenni gombokkal is lehet a hívást!
- a műanyag, az műanyag...
- a froyo nem lehet akadály, van hivatalos froyo - félhivatalos kiadásban, akár nem moddolt is, de a kies által történő "hivatalos" frissítés amúgy sem olyan tiszta, mint a már elérhető odin féle változat![ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
bicsigabi #19820 üzenetére
A kezelőfelület nagyon egyszerűen átállítható pl a launcher pro-val, ami hasonlít a sense-re, főleg, ha leszeded mellé a beautiful widgetset.
A vaku hiánya tényleg elég gáz.
Egy kis utánaolvasással pedig bátran frissíthető 2.2-re, nagyon jó főzött dolgok vannak rá.
Engem a műanyagos hatás speciel nem zavar és a mérete miatt sokkal jobb rajta videókat nézni mint pl az iphoneokon.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hyundai, Kia topik
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Revolut
- További aktív témák...